Esti aici

Margareta

Numerele norocoase: 4, 8, 22, 24, 26, si 31

Ziua favorabila: sambata

Desi dai dovada de multa sensibilitate si naivitate, stiu sa-ti impui cu usurinta punctul de vedere. Asteptarile iti sunt de multe ori inselate, totusi ai tendinta sa te apropii de persoanele care iti acorda importanta. Iti doresti foarte mult de la cei din jurul tau sinceritate si fidelitate, cu toate ca de multe ori te vezi nevoita sa apelezi la compromisuri pentru a mentine o relatie.

Esti compatibila cu:

  • Bujorul (2, 11, 20, 29)
  • Macul (6, 15, 24)
  • Floarea-Soarelui (1, 10, 19, 28)
  • Albastreaua (4, 13, 22, 31)

Sentimentele se afla intotdeauna pe primul plan pentru tine, asa ca nu vei acorda prea multa importanta vietii sexuale. Consideri ca relatiile stabile se bazeaza pe respect, incredere si fidelitate. Iti este foarte greu sa-ti deschizi sufletul in fata celorlalti, chiar si in fata partenerului, ceea ce te face sa pari secretoasa si chiar sa-i indepartezi pe toti din jurul tau.

Esti o persoana de incredere, pe care te poti baza oricand la nevoie, fapt care te ajuta sa-ti cladesti relatii de prietenie pe viata, chiar daca acestea sunt putine. Dand dovada de modestie si insistenta, vei reusi sa-ti alegi drumul in viata si sa reusesti pe plan profesional.

Prin pozitia sociala de care vei avea parte, vei reusi sa-ti satisfaci capriciile si sa-ti ajuti prietenii aflati la ananghie. Apreciezi persoanele cu umor si bun gust, dar le detesti pe cele care dau dovada de agresivitate verbala sau fizica, sau pe cele care ar face orice sa iasa in fata.

Intoarce-te la Zodiacul floral

 

Comments

comments

Leave a Reply