Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Mercur e în scorpion. Cum te afectează asta?

Mercur e în scorpion. Cum te afectează asta?

mercur in scorpion

Mercur este planeta care ne aduce pentru lucrurile intelectuale, pentru predare și învățare. De asemenea, indică în ce profunzime vrem să studiem lucrurile. Ne oferă inteligență naturală și capacitatea de a analiza și de a reproduce.

În a doua săptămână din octombrie, mai exact pe 10, Mercur a intrat în scorpion, unde va rămâne până la Halloween. Află cum te poate influența această schimbare.

Energia celei mai secretoase zodii (scorpionul) ajunge peste mintea ta, iar felul în care gândești, vorbești și înveți devine mai calculat și obsesiv. De asemenea, sentimentele tale au o importanță mai mare atunci când comunici și de conectezi cu alte persoane. Opiniile tale sunt mai puternice și le exprimi mai ușor, iar mentalitatea ta în această perioadă este „totul sau nimic”.

În această perioadă, zvonurile sunt mai atractive, pentru că ai senzația că poți ajunge la rezolvarea anumitor situații dacă bârfești despre asta. Totuși, chiar dacă intuiția te poate face să crezi că ai dreptate, ar trebui să nu te concentrezi foarte mult pe o situație, persoană sau problemă, pentru că interpretarea faptelor ar putea fi greșită.

În același timp, Mercur în scorpion este o perioadă excelentă pentru studiu și lectură. Îți va fi mai ușor să te concentrezi asupra unui subiect și să înveți tot ce trebuie în detaliu. Scorpionul misterior și întunecat poate scoate în evidență subiecte la care nu te gândești de obicei, precum sexul, tabuurile sau secretele.

Conversațiile pot avea răsturnri dramatice, iar informațiile pe care le afli de la alții pot fi substanțiale. Nu îți este teamă să pui mai multe întrebări dificile, pentru a analiza mai bine, iar răspunsurile vor fi mai complexe. Acest lucru ar putea duce la certuri, dar, în același timp, te poate apropia mai mult de cei dragi.

Mai mult, în această perioadă te vei gândi mai mult la tine, te vei analiza mai bine și vei învăța lucruri noi. Vei fi mai sinceră cu tine însăți și îți vei pune ordine în gânduri.

 

Citește și: Numerologia anului 2019: ce îți va aduce anul viitor

Citește și: Ce talent ți-a dăruit destinul?

Comments

comments

Leave a Reply