Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Misterul numarului 23

Misterul numarului 23

Il intalnim la tot pasul. Fara a fi unul dintre numerele destinului, este determinant pentru omenire, in general, si pentru fiecare dintre noi, in special.

Numarul ghinionului?

Nici vorba. De ce ar fi ghinion faptul ca numarul cromozomilor mosteniti de la fiecare parinte in parte este 23? Si de ce ar fi ghinion faptul ca Ordinul Cavalerilor Templieri avea 23 de comandati supremi? Daca tinem cont de intamplarile care au legatura cu numarul 23, putem spune ca este un numar misterios. In Biblie, referirile care cuprind numarul 23 sunt despre cazuti si ani cu ghinion. Mai mult, suma cifrelor simbol din Biblie – 4 (cele patru fiinte apocaliptice), 7 (sapte vaci grase si sapte vaci slabe) si 12 (numarul apostolilor) – este 23. Iar daca esti si mai atent si incerci sa socotesti cat fac 2/3, ajungi la… 0,666, asa-numitul numar al fiarei.

Destinul tau

Cifra fadica (iti guverneaza destinul) este suma finala a celor care formeaza data ta de nastere, cu conditia ca rezultatul sa fie o cifra de la 1 la 9, 11 ori 22. Daca suma este un alt numar format din doua cifre, le aduni pana obtii cifra fadica. Daca cifra fadica se obtine adunand 2 si 3, rezultatul este 5, care, pe langa simbolurile numerologice, are o semnificatie ezoterica. Este vorba despre legea lui 5: „Toate lucrurile se intampla in multipli de 5 sau sunt divizibile cu 5 ori ori sunt cumva, direct sau indirect, corespunzatoare cu 5”. Cu alte cuvinte, de-a lungul vietii, ti se intampla lucruri marete si neasteptate, care au legatura cu 5 sau 23.

Alta explicatie

Puterea lui 23 e explicata de faptul ca el reprezinta suma a doua dintre cele mai importante numere ale destinului: 22 (numarul maiastru) si 1 (cifra divinitatii). Numarul 22 confera insusiri spectaculoase. Cei care au acest numar al destinului pot fi deopotriva dictatori sau factori de progres ai omenirii – depinde cat de puternic sunt influentati de partea negativa sau de cea pozitiva a lui 22. Cifra 1, din care pornesc toate, il desemneaza pe conducator, individualist, inventator, pe cel in stare sa realizeze lucruri marete de unul singur. Unirea acestor doua numere atat de puternice nu poate fi decat… misterioasa.

Unde il gasim pe 23?

 • Fiecare parinte contribuie cu 23 de cromozomi la ADN-ul unui copil.
 • Sangele ajunge de la inima la extremitati si inapoi in 23 de secunde.
 • Al 23-lea cromozom uman stabileste sexul.
 • Alfabetul latin are 23 de litere.
 • Cavalerii templieri au avut 23 de comandanti supremi.
 • Calendarele egiptene si sumeriene incep pe 23 iulie.
 • Parul uman rezista la o sarcina de 23 de tone in cazul in care este legat ca o franghie.
 • Toate celebritatile care s-au nascut pe data de 23 sau in anul ’23 din oricare secol au murit din cauza unei supradoze de droguri, di pricina abuzului de tigari sau a consumului de alcool.
 • Iulius Cezar a fost injunghiat de 23 de ori.
 • Doua treimi (2/3) din ingerii raiului au ramas fideli Domnului.
 • Mana omului are 23 de articulatii.
 • Bomba atomica a cazut peste Hiroshima in 8.06.1945 – o adunand cifrele acestei date, rezulta numarul 23.
 • Pe 23 ianuarie 2003, au fost ucisi 23 de soldati americani in Irak, intr-o regiune cunoscuta sub numele Sector 23.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns