Esti aici

Moarte

Cadavru

Este un vis care prezice o viata plina si fericita, daca acel cadavru apartine unui necunoscut. Daca persoana iti este cunoscuta, visul prezice o legatura amoroasa nefericita. Daca visezi mai multe cadavre, dar fara vreun semn particular deranjant, inseamna ca vei avea succes acolo unde te astepti mai putin.

Cenusa

Daca visezi ca ai varsat cenusa pe tine, te poti astepta la rasturnari de situatie suparatoare, dar temporare. Daca in vis arunci cenusa, te poti astepta la probleme financiare. Cenusa cernita e semn de prosperitate.

Inmormantare

Daca visezi o inmormantare vei primi vesti legate de o casatorie, vei fi invitata la o nunta sau vei auzi despre o nastere. Totusi, daca visezi ca esti ingropata de vie, trebuie sa te abtii de la a face ceva ce stii sau banuiesti ca nu este etic.

Mormant

Indiferent de circumstante, nu este un vis de bun augur. Un mormant proaspat, plin de flori semnifica promisiuni incalcate. Mormantul neglijat este o inima franta, iar cel deschis e semn ca vei primi vesti de departe. Daca visezi ca ai picat intr-un mormant, vei pierde un prieten, iar visul in care sapi un mormant sau in care iti vezi propriul mormant te avertizeaza ca vei fi amenintata de un dusman necunoscut.

Comments

comments

Leave a Reply