Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Moartea – Darul onestitatii

Moartea – Darul onestitatii


In universul simbolic aztec, moartea, la fel ca si violenta, este recunoscuta si acceptata. Fara ea, nu ar fi posibila nici o transformare.

Ce spune legenda: In universul simbolic aztec, moartea si violenta sunt recunoscute si acceptate. Din punct de vedere astrologic, Moartea inseamna cuprinderea unei dimensiuni largi. Fara acest semn nu ar fi posibila nici o transformare. Destinul slabeste in fata Mortii, numai pentru a se ridica din nou si a porni intr-o noua directie.

La fel ca ceilalti nativi ai acestui semn, acorzi o mare importanta respectarii ritualurilor si a cuvantului dat. Ai darul onestitatii si un profund sens al binelui si al raului.

Inspiri incredere, pentru ca esti onesta, activa si harnica. Cu toate acestea, uneori devii nesigura in ceea ce priveste angajamentele si sarcinile asumate. Esti predispusa la introspectie si iti pui neincetat intrebari asupra propriei identitati.

Compatibilitate: Nativii din Vant iti sunt cei mai buni parteneri, pentru ca iti trezesc fascinatia catre aspectele mistice.

Atuuri: Vei descoperi ca solidaritatea umana este cel mai bun refugiu si cel mai sigur drum catre revelarea legaturii spirituale cu divinitatea.

Culoarea norocoasa: Galben auriu

Denumirea originala: Miquiztli

Comments

comments

Leave a Reply