Esti aici

Munca

Birou

Un vis legat de birou se refera mai degraba la aspectul sentimental si mai putin la cel profesional. Daca visezi ca esti in propriul birou, vei avea parte de o schimbare in viata amoroasa. Daca esti ingrijorata in legatura cu problemele de la birou, este un semn de conflicte domestice. Un birou nou simbolizeaza o prietenie importanta.

Fabrica

Daca visezi o fabrica in plina activitate, vei reusi dupa o lupta grea. Daca vizezi ca lucrezi intr-o fabrica, te poti astepta la schimbari importante si favorabile in viata ta.

Intalnire

Orice vis care implica intalniri si programari – fie ca le faci, le incalci, le schimbi sau le discuti – este semn ca renunti la un plan secret la care lucrai sau ca e posibil sa nu iasa asa cum te-ai asteptat.

Manuscris

Un vis in care apare un manuscris prezice o dezamagire cu privire la un plan sau proiect curent.

Receptie

In vis, receptie semnifica recunostinta pentru munca voluntara, in folosul comunitatii.

Salariu

Daca visezi ca ti se refuza cererea de marire de salariu, vei avea un castig dintr-o sursa neasteptata. Daca insa cererea ti-a fost aprobata este semn ca s-ar putea sa suferi o pierdere daca nu esti mai atenta la serviciu. Daca visezi ca platesti cuiva salariul, te poti astepta la un castig financiar.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus