Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Noiembrie, zodii avantajate, zodii dezavantajate. Cele mai importante detalii

Noiembrie, zodii avantajate, zodii dezavantajate. Cele mai importante detalii

Noiembrie nu va fi nici anul acesta o luna oarecare. Perioada va fi speciala pentru ca mai multe planete trec printr-o etapa speciala. Mercur este retrograd. Suntem sub semnul Scorpionului, iar acesti nativi au in casa proprie trei planete majore. Venus si Jupiter sunt in conjunctie, iar Saturn este aproape inexistent, in timp ce Marte domina si face combinatii cel putin provocatoare cu Venus si Pluto. Asta inseamna: comunicare, intuitie, energie si optimism. pentru unii nativi va fi foarte bine, pentru altii mai putin bine, pentru ca Universul tine mereu lucrurile in echilibru.

Zodii avantajate de astre

Scorpionii sunt una din zodiile care culeg spuma beneficiilor in noiembrie, anul acesta. Practic tot ceea ce fac le este favorabil. Au oportunitati, au noroc, au carisma, sansa care vine peste o alta sansa. Depinde doar de ei daca vor stii sa valorifice toate aceste daruri pe care le primesc din plin in aceasta luna. De data aceasta Scorpionii vor fi mai ambitiosi, mai perseverenti, mai meticulosi, mai rabdatori, dar totodata vor fi si mai usor de enervat. Reusita depinde insa de modul in care vor intelege sa valorifice ceea ce primesc. Asa ca daca la finele perioadei o sa vedeti Scorpioni nemutumiti si dezavantajati sa stiti ca nu au avut puterea sa valorifice ceea ce le-a fost oferit cu maxima generozitate.

Capricornii, zodie de pamant, stabila si meticuloasa este al doilea semn avantajat in noiembrie. Nu intamplator au fost beneficiarii aventajului si in noiembrie anul trecut. Asta pentru ca stiu mai bine decat altii sa culeaga roadele efortului, ale rabdarii, ale prudentei si mai ales a artei de calcula cu meticulozitate fiecare pas pe care il fac, fiecare decizie. Nativii zodiei se pot gandi la o schimbare de cariera, dar nu pentru ca vor ci pentru ca le este impusa sau provocata aceasta decizie. Pot avea probleme de sanatate, dar sunt minore si aproape ca le vor „vindeca” cu optimismul si increderea fantastica pe care o au in deciziile si faptele lor.

Gemenii sunt si ele printre zodiile care primesc daruri (calm, sanatate si incredere in fortele lor), in noiembrie. Si asta este foarte bine pentru ei in conditiile in care pana acum nu le-a fost deloc foarte bine. Gemenii primesc energie pozitiva, calm, intelepciune, devin mai asezati si ceva mai pragmatici, mai toleranti si cu un nivel al perseverentei – care oricum nu le este caracteristica, peste asteptari, ceea ce ii va uimi pe cei din jurul lor. Partea mai putin buna este ca transformarile sunt de scurta durata, cu toate ca efectele pozitive ale acestei perioada de aur se vor simti pentru o multa vreme de acum inainte. Ar fi bine ca acesti nativi sa inteleaga ca personalitatea lor duala nu este mereu un avantaj, iar evenimentele din noiembrie le vor dovedi cu varf si indesat acest lucru.

Noiembrie, zodii avantajate, zodii dezavantajate

Trei zodii nu sunt deloc bine aspectate in acesta luna

Leul are o perioada care este departe de a fi proasta in noiembrie. Cu toate acestea din cele mai diferite motive nativii Lei nu se vor simti deloc confortabil nici cu ceea ce fac, nici cu ceea ce primesc si realizeaza. Vor fi vesnic in cautarea a ceva care nu mai vine care nu mai apare, desi senzatia pe care o au este ca acel ceva este undeva dupa colt. Mai simplu spus Leii vor alerga dupa o naluca, care le va da peste cap tot ritmul si toata stabilitatea proverbiala lor. Desi nu se intampla nimic rau, nu se vor putea bucura de nimic. perioada este un fel de polita pe care Leii o platesc pentru tot ceea ce au facut anul acesta, pana acum.

Racii sunt si eu sub linia de plutire. E drept ca in cazul lor zilele bune alterneaza cu cele mai putin bune si totalul este oarecum  pozitiv. In cazul lor lucrurile se vor imbunatatii cu adevarat abia dupa mijlocul lui februarie, dar nici pana atunci nu o sa fie vreo drama reala. Doar o nemultumire care nu are o sursa explicita si incurcaturi mai mult sau mai putin banale, greu de rezolvat.

Fecioarele care oricum nu au dus-o foarte bine nici in octombrie continua starea generala proasta si in noiembrie. Desi este mai putin rau decat a fost pana acum, nativii zodiei vor simti forta negativa a Universului care parca are ceva cu ei. Daca vor mai rezista putin lucrurile se vor redreasa substantial in decembrie.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

Lasă un răspuns