Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > O privire rapida asupra lui 2012

O privire rapida asupra lui 2012


Consecintele crizei economice au creat un tip nou de normalitate, atat pentru individ, cat si pentru societatea globala privita ca un tot. Si tocmai cand incepuseram sa ne adaptam si sa ne obisnuim cu acest tip nou de normalitate, anul 2012 va aduce probleme diferite si in acelasi timp asociate, care il vor defini inca si mai precis.

Primele semne in aceasta privinta au aparut in iarna si primavara anului 2011: deficitele la toate nivelurile de guvernare, revolutiile din Orientul Mijlociu si miscarile sociale din cateva state americane. In 2012 vom avea parte de mai multe evenimente similare, iar liderii guvernelor vor continua sa se lupte cu noile conditii economice, pe cand cetatenii vor protesta impotriva reducerilor de tot felul.

In acelasi timp, va fi un an al oportunitatilor pentru cei care se bizuie pe cunoastere si pe experientele din trecut, pentru cei care privesc viitorul cu optimism si incredere. Kris Brandt Riske isi ofera sfaturile avizate pentru a-i ajuta pe nativii tuturor zodiilor sa aleaga cea mai potrivita conjunctura astrala atunci cand urmaresc un anumit scop, de natura personala, profesionala, financiara sau sentimentala.

Urmarindu-i previziunile si analiza detaliata pentru fiecare zodie in parte, luna de luna, consultand tabelele de activitati de la finalul fiecarei zodii descrise, va veti putea considera printre “norocosii” care stiu sa fie intotdeauna in locul potrivit la momentul potrivit. Veti avea sansa sa aflati din timp cand este cazul sa va puneti in valoare calitatile personale si ce prevederi sa va luati in momentele tensionate. Veti invata cum sa faceti alegeri intelepte pentru a avea un an plin de realizari si satisfactii.

  • Afla din specialul Femeia. “2012, anul sfarsitului?” cum va merge fiecarei zodii la anul! Din 5 decembrie la toate punctele de difuzare a presei.

Comments

comments

Leave a Reply