Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Dictionar de vise > Parti ale corpului

Parti ale corpului

Abdomen

Daca visezi ca te doare abdomenul, vei avea un succes datorat in mare parte sanatatii tale bune. Abdomenul expus e semn de neincredere din partea cuiva apropiat.

Brat

Daca visul a fost placut, fara incidente, te asteapta vremuri bune in compania prietenilor, daca insa visul implica accidente, rani sau disconfort, ar trebui sa iei in calcul varianta de a-ti face un control medical.

Creier

Creierul unui animal reprezinta vesti placute, iar creierul uman inseamna ca trebuie sa arati mai multa consideratie fata de cei dragi.

Fata

Daca visezi o fata zambitoare, vei avea parte de o prietenie noua sau un castig financiar. O fata neplacuta sau groteasca semnifica pierdere. Daca visezi fata unei persoane straine, te asteapta o schimbare de domiciliu.

Glezna

Daca iti visezi propriile glezne inseamna ca vei avea succes dupa o lupta. Gleznele cuiva de sex opus sugereaza o legatura amoroasa neinspirata, iar daca visezi gleznele cuiva de acelasi sex vei avea necazuri in viitor.

Gura

Gura deschisa e semn ca o folosesti prea mult pe a ta; incearca sa asculti mai mult. O gura deschisa din care se vad dintii indica un prieten fals. O gura mica, dar bine proportionata prezice bani, iar o gura mare si bine proportionata semnifica un prieten nou si valoros.

Inima

Un obiect in forma de inima este un semn favorabil si are legatura cu relatiile amoroase. Daca visezi ca ai un atac de cord sau dureri de inima inseamna ca vei avea o viata lunga si activa.

Ochi

Ochii ciudati sau fara trup prevad o schimbare benefica. Daca visezi ca te-ai ranit la ochi sau ca ti-a intrat ceva in ochi inseamna ca cineva incearca sa te insele intr-o afacere. Daca tot ce iti amintesti din vis este frumusetea ochilor, fii sigura ca poti conta pe dragostea sincera a celor dragi. Strabismul reprezinta succes financiar, iar orice alt defect in zona ochilor – o avertizare impotriva unei iubiri interzise. Ochi incredibil de mari inseamna o mostenire, ochi albastri – o prietenie noua, iar ochi inchisi la culoare – o noua legatura amoroasa.

Picioare

In general, picioarele anunta o calatorie. Daca visezi ca iti speli picioarele inseamna ca te vei elibera de un stres. Picioarele straine reprezinta cunostinte noi, picioarele care dor – necazuri, iar picioarele goale sugereaza experiente noi cu cineva de sex opus. Picioarele murdare reprezinta o avertizare sa fii atenta cu finantele.

Sange

Daca visezi sange, fii pregatita pentru o perioada de munca grea impotriva unor forte ostile. Daca in vis sangerezi, incearca sa eviti orice fel de controversa cu rudele sau prietenii.

Spate

In interpretarea larga, spatele visat este o avertizare cu privire la a da sfaturi sau a imprumuta bani cuiva. Daca visezi un spate dezgolit, fii pregatita pentru un declin in statul tau social. Daca visezi pe cineva intorcandu-ti spatele este un semn de gelozie si invidie din partea pretenilor/asociatilor. Daca iti visezi spatele este un lucru bun care te anunta ca orice probleme ai avea, ele se vor rezolva curand.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus