Esti aici

Pesti

Relatia dintre Pesti si Berbec este foarte compatibila. Berbecul este un semn puternic care isi urmeaza impulsurile fara sa-i pese de consecinte. Visatorul Peste este mai tacut si mai introvertit, este poetul zodiacului.

La suprafata o relatie Berbec – Pesti pare a fi greu de realizat si mentinut, dar atunci cand intervine dragostea, se pot intelege cu adevarat.

Pestele este foarte intuitiv, atat ca persoana cat si ca iubit. Berbecul trebuie sa stie sa ii returneze favorurile, altfel va parea egoist si zgarcit. Berbecul este liderul insa. Cand cineva il atrage, preia initiativa si se lanseaza in urmarire fara a se gandi de doua ori. Fata de Pesti, tinde sa aiba un rol de protector.

Pestii sunt un semn de Apa, se adapteaza repede la situatii noi. Sunt darnici si compatimitori – se pot darui complet partenerului de viata, iar daca acesta nu va face la fel, pot aparea probleme.

Pestii il inteleg pe Berbec asa cum nici un alt semn nu o poate face, stiu cum sa-l tina pe Berbec in frau, sa nu devina prea impulsiv. Impreuna, formeaza o pereche dinamica ce combina stilul direct al Berbecului cu intuitivitatea si capacitatea de intelegere a Pestilor.

Berbecul este guvernat de planeta Marte (Pasiune), iar Pestii de Jupiter (Noroc) si Neptun (Iluzie). Marte aduce actiune in viata visatorului Neptun. Berbecul il ajuta pe Peste sa isi transforme fanteziile in realitate. Berbecul este un semn de Foc, iar Pestele de Apa.

Cu toate ca aceste elemente sunt opuse, pot face echipa buna: Pestele il poate ajuta pe Berbec sa se relaxeze si il invata sa devina mai pasiv in demersuri, pe cand Berbecul invata Pestele sa dea piept cu lumea si de a-si asuma fel si fel de riscuri care duc la rezultate satisfacatoare.

Berbecul este un semn Cardinal iar Pestele un semn Variabil. Spre deosebire de Berbec, carora le place sa fie lideri sau sefi, Pestilor le place sa sprijine prin proiecte si solutii, facandu-le placere sa munceasca din greu.

Marea lor placere este sa ajute pe altii. Berbecul, pe de alta parte, este cel care are initiativa ideii in prim plan repartizand problemele celorlalti.

 • Cel mai bun aspect in relatia Berbec-Peste este ca au multe de invatat unul de la celalalt. Pestele ii arata Berbecului cum sa-i pese de problemele altora, iar Berbecul il invata pe Peste cum sa-si puna in aplicare visele. Abilitatea cu care fiecare prevede nevoile celuilalt face ca relatia lor sa fie o relatie reciproca.

 

Cand un nativ in Pesti si un Taur se intalnesc, formeaza in general o combinatie reusita. Sunt la doua postii departare in zodiac, iar aceste semne au o legatura speciala. In timp ce Pestii sunt visatori, idealisti si impresionabili, Taurul este mai practic si mai cu picioarele pe pamant. Ambii pun mare pret pe armonie si stabilitate intr-o relatie.

Au multe de oferit unul celuilalt: Taurul ii poate ajuta pe Pesti sa-si indeplineasca visele si ambitiile; sa-si transforme ideile in actiune, iar Pestii aduc in relatie blandete, bunatate si simpatie, calitati foarte apreciate de Taur.

Taurul este guvernat de Venus (Dragoste), iar Pestii de Jupiter (Noroc) si Neptun (Iluzie). Intalnirea dintre Venus si Neptun genereaza o conexiune spirituala.

Ambele planete vibreaza de energie feminina. Impreuna ele realizeaza o relatie ideala. Jupiter aduce un plus de energie masculina in relatie.

Aceste doua semne zodiacale pot avea relatia ideala impreuna. Taurul este un semn de Pamant, iar Pestii, unul de Apa. Aceste doua elemente sunt, in general, compatibile.

Taurul ii poate ajuta pe Pesti sa-si controleze sensibilitatea, dar acestia pot sa creada adesea despre Taur ca este insensibil al nevoile lor. Partea buna este ca pot sa invinga destul de usor diferentele dintre ei.

Taurul este un semn Fix, iar pestii, unul Schimbabil. In timp ce Taurul este foarte incapatanat, practice si concentrate, Pestii sunt im miscare, trec de la un gand la altul si de la un proiect la altul.

Rigiditatea Taurului poate deveni un ostacol pentru Pesti, deci acesta trebuie sa invete sa le acorde spatiu. In schim, Pestii il vor sustine pe Taur in ceea ce acesta isi propune.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este faptul ca pesonalitatile lor diferite se completeaza foarte bine. Aprecierea pe care o au unul pentru celalalt si legatura sufleteasca dintre ei, fac din aceasta relatie una stabile si de lunga durata.

 

Pestii si Gemenii fac un cuplu reusit, bazat pe admiratie reciproca. Gemenii sunt isteti si comunicativi si pot aduce o unda de umor in viata Pestilor, ajutandu-i totodata sa-si indeplineasca visele. Pestii au darul intuitiei, ambele zodii fiind flexibile si agile.

Gemenii trebuie sa fie atenti cu ceea ce au de gand sa spuna deoarece Pestii pot fi jigniti foarte usor. Chiar si atunci cand au probleme cei doi vor putea sa ierte si sa uite foarte usor. Gemenii si pestii sunt prieteni buni, dar si iubiti.

Gemenii sunt guvernati de planeta Mercur (Comunicare), iar Pestii, de Jupiter (Noroc) si Neptun (Iluzie). Jupiter se refera la invatare si filozofie, dar si la noroc, iar Neptun este cel responsabil de natura visatoare a Pestilor. Mercur se refera la agerime, inovatie si inventie – cuvintele de ordine pentru Gemeni.

Gemenii sunt un semn de Aer, iar Pestii, de Apa. Este o combinatie intre intelectual si emotional, iar daca cei doi invata sa colaboreze, vor realiza multe impreuna.

Probleme pot aparea atunci cand Pestii simt ca Gemenii nu sunt indeajuns de intelegatori sau cand Gemenii se simt stanjeniti de sensibilitatea Pestilor. Dar ambii incearca sa treaca repede peste divergentele pe care le au si sa ierte.

Gemenii si Pestii sunt ambii semne Schimbabile, ceea ce ii face compatibili. Ambii sunt flexibili si adaptabili la schimbari. Se razgandesc destul de greu si nici unul nu simte nevoia sa fie seful si isi ofera reciproc libertatea de care au nevoie.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii il reprezinta interesul reciproc de a-si cultiva cunostintele si de a-si folosi intelectul, flexibilitatea, interesele si personalitatile similare. Toate acestea ii fac un cuplu compatibil.

 

Relatia dintre Pesti si Rac este una pozitiva, de intalnire intre doua spirite asemanatoare. Ambele semne sunt tolerante si compatimitoare, iar Pestii se pot entuziasma usor la ideile Racului.

Pestii ii pot deschide ochii Racului catre creativitate si spiritualitate, iar Racul ii va invata pe Pesti sa-si puna ideile in practica. Cei doi beneficiaza de o legatura emotionala foarte puternica.

Racul iubeste posesiunile materiale, confortul si vrea o casa impunatoare si uneori ii este dificil sa inteleaga stilul de viata simplu si minimalist al Pestilor. Cu toate ca aspiratiile lor in viata pot fi diferite, legatura emotionala pe care o impart ii determina sa aiba o relatie puternica.

Racule ste guvernat de Luna (Emotii), iar Pestii de Jupiter (Filozofie) si Neptun (Iluzie si Vise). Cand Luna si Neptun si intalnesc intre cei doi se formeaza o puternica legatura spirituala. Impreuna ele reprezinta o relatie ideala, aproape divina.

Daca Luna si Neptun vibreaza de energie feminina, Jupiter aduce in relatie o energie masculina reprezentata prin filozofie precum si prin dorinta de expansiune si exces. Racul va trebui sa fie atent sa nu-i solicite prea tare pe Pesti deoarece aceastie se vor sufoca sub prea multe sarcini.

Racul si Pestii sunt amandoi semne de Apasi in general, sunt extrem de compatibili. Menirea Pestilor este sa realizeze conexiuni intre oameni, iar atunci cand isi combina energia cu cea a Racului, se creeaza o legatura puternica. Viziunea practica a Racului o va mentine sa nu cada in idealismul romantic.

Racul intelege cel mai bine ambiguitatea emotionala a Pestilor si le da stabilitate. Pestii vor simiti la un moment dat ca Racul este prea negativ iar Racul se va plictisi de instabilitatea Pestilor. Pentru amandoi va fi usor insa sa ajunga la un compromis.

Racul este un semn Cardinal, iar pestii, unul Schimbabil. Racului ii place sa aiba un plan solid pe care il va urma pana la capat, si pe care si-l va nota chiar, ca sa nu-l uite. Pestii, pe de alta parte, se bazeaza mai mult pe instinct.

Racul trebuie sa le ofere Pestilor libertatea de a se bucura de interesele proprii sau da a-si face un capriciu. Pestii ii pot arata Racului ca uneori indeplinirea este mai buna decat initierea. Cei doi sunt extrem de compatibili.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este natura emotionala similiara si capacitatea de compasiune de care dispun amandoi. Se completeaza reciproc foarte bine, ambii putand fi ata studentul, cat si profesorul. Angajamentul si valoarea pe care cei doi o acorda relatiei dintre ei este ceea ce face ca Racul si Pestii sa formeze un cuplu reusit.

 

Cand Pestii si Leul sunt impreuna, ambii parteneri apreciaza perspectivele pe care fiecare le aduce in viata celuilalt. Leul este semnul mai puternic, mai autoritar si care preia comanda fiecarui proiect. Pestii sunt introvertiti, tacuti, rezervati.

In multe privinte, cei doi sunt opusi, dar ambii sunt niste visatori. Cand vor incepe sa tina unul la celalat, vor reusi sa se completeze reciproc, iar relatia lor va deveni una benefica pentru ambele parti.

Leul este un lider innascut, iar in relatia cu Pestii adesea devine protectorul acestora. Pestii in schimb, ii ofera Leului sprijinul de care are nevoie pentru a-si duce planurile la bun sfarsit.

Pestii, ca si apa, umplu orice container in care sunt pusi, se pliaza pe orice. Tin sa se daruiasca total partenerului de viata. Pestii vor reusi sa il cunosca pe Leu asa cum nici un alt semn zodiacal nu va putea.

Leul este guvernat de Soare, iar Pestii de Jupiter si Neptun. Soarele emana caldura si lumina, Neptun se refera la tabloul de ansamblu, idei si iluzii, iar Jupiter controleaza echilibrul relatiei. Leul ii va ajuta pe Pesti sa-si transforme fanteziile in realitate.

Leul este un semn de Foc, iar Pestii, de Apa. Cei doi pot fi foarte fericiti impreuna si reusesc sa obtina tot ce isi propun. Pestii il pot ajuta pe Leu sa invete sa fie mai modest si sa se gandeasca si la nevoile celorlalti, iar Leul le va arata Pestilor cum sa fie mai relaxati si sa-si asume riscuri.

Pestii pot fi uneori prea emotivi pentru gustul Leului. Daca vor sa mentina un echilibru in relatia lor, trebuie sa invete sa comunice. Leul este un semn Fix, iar Pestii, unul schimbabil. Pestii nu se descurca bine in pozitia de lideri. Se simt mai bine in rolul de sustinatori. Leul, pe de alta parte, vine cu idei noi si atribuie roluri.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este faptul ca au ce invata unul de la celalalt si sunt receptivi si deschisi fata de ideile partenerului. Pestii ii arata Leului cum sa fie mai sensibil, iar acesta ii ajuta pe Pesti sa-si indeplineasca visele. Aceasta abilitate de a se sprijini reciproc si de a se completa, ii fac un cuplu compatibil.

 

Pestii si Fecioara formeaza, in general, o relatie reusita. Cele doua zodii sunt opuse si relatia dintre astfel de semne tinde sa fie una echilibrata, completandu-se reciproc. Ambii sunt comunicativi si adesea isi dedica timpul sa-i ajute pe ceilalti.

Fecioara ii poate ajuta pe Pesti sa-si indeplineasca visele si sa-si puna ideile in practica, oferind un punct de sprijin solid pentru emotivii nativi ai acestei zodii.

Pestii ii ofera Fecioarei bunatatea, blandetea si profunzimea emotionala, toate admirate si apreciate de aceasta. Fecioara este interesata de confortul material si va avea uneori probleme in intelegerea si acceptarea naturii simpliste a Pestilor.

Aspiratiile lor in viata pot fi destul de diferite. Odata ce au reusit sa treaca peste aceste mici divergente si vor invata sa-si combine energiile intr-un scop comun, relatia lor va fi plina de reusite.

Fecioara este guvernata de planeta Mercur iar Pestii de Jupiter si Neptun. Cand Mercur si Neptun se intalnesc, ia nastere o frumoasa coneziune spirituala. Impreuna, reprezinta perechea ideala.

Jupiter aduce in relatie gandirea filozofica, placerea calatoriilor si uneori excesul. Acest trio planetar face ca intre cei doi comunicarea sa fie perfecta, iar relatia va fi plina de creativitate.

Fecioara este semn de Pamant, iar Pestii de Apa. In general cei doi sunt compatibili, Apa si Pamantul fiind entitati palpabile. Fecioara are o viziune stabila asupra vietii si va putea sa-i ajute pe Pesti sa-si fixeze emotiile si ideile pe un anumit fagas.

Insa prea mult bine se poate transforma in rau daca cei doi nu sunt precauti. Instabilitatea Pestilor ar putea deveni iritanta pentru Fecioara, iar Pestii vor considera ca Fecioara gandeste prea stiintific.

Ambii sunt semne Schimbabile. Amandoi trec de la o problema la alta dupa cum simt la un moment dat. Fiecare este inspirat si ajutat de catre celalalt permanent. Conflictele apar rar intre cei doi si deobicei se rezolva de la sine, amabii parteneri fiind maestrii in arta compromisului.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Fecioara-Pesti il reprezinta gingasia cu care au grija unul de celalalt. Aceasta, alaturi de un devotament puternic, face ca relatia sa fie una puternica, de lunga durata si invidiata de catre ceilalti.

 

Pestii si Balanta au o relatie placuta si temperata. Aceste doua semne sunt foarte compatibile, facand sa relatia lor sa fie una foarte buna. Ambii sunt indragostiti de frumos si au multe sa-si ofere unul celuilalt: atunci cand Pestii devin prea visatori, Balanta ii aduce pe linia de plutire.

Este un parteneriat corect, in care amandoi pretuiesc adevarul si armonia. Balanta si Pestii sunt foarte buni parteneri in afaceri dar si foarte buni iubiti.

Se inteleg bine unul pe celalalt, amandoi sunt de multe ori indecisi si vor sa se ocupe de mai multe probleme la un moment dat. Certurile sunt rare, vor aparea atunci cand Balanta devine prea manipulativa. Insa amandoi sunt gata sa uite si sa ierte foarte usor.

Balanta este guvernata de planeta Venus (Dragoste), iar Pestii de Jupiter (Noroc) si Neptun (Iluzie). Feminitatea caracteristica lui Venus si lui Neptun face ca cele doua zodii sa fie compatibile.

Jupiter reprezinta filozofia, expansiunea si dorinta de a invata. Pestii mediteaza indelung asupra oricarei idei filozofice. Venus reprezinta romantismul si placerea, inovatia si inventia. Oricand Balanta are o idee noua, Pestii ii vor urma si ii vor ajuta sa o duca la indeplinire.

Balanta este semn de Aer, iar Pestii de Apa. Acest cuplu combina logica si sentimentele pentru a rezolva problemele – o combinatie reusita. Cele mai bune decizii se iau combinand aceste doua aspecte.

Cei doi nu au timp sa se plictiseasca, relatia fiind dinamica dar in acelasi timp flexibila. Problemele intre ei vor aparea atunci cand nu mai comunica unul cu celalalt. Amandoi vor sa fie liderul, cu toate ca nu vor recunoaste niciodata.

Balanta este un Cardinal, iar Pestii unul Schimbabil. Balanta este initatorul noilor idei si proiecte iar Pestii o vor urma atata timp cat au un rol bine delimitat. Amandoi sunt modesti insa Balanta vrea sa-si fie recunoscute meritele chiar daca nu o spune.

Balanta este mai potrivita pentru a incepe in proiect decat pentru a-l duce la bun sfarsit. Daca Balanta se plictiseste se trece mai departe, Pestii vor urma si ei destul de repede exemplul acesteia.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii il reprezinta interesul comun in a-i ajuta pe ceilalti si de a imbunatati lumea in care traiesc. Au acelasi nivel de entuziasm, acelasi temperament si doresc sa aiba o relatie sincera. Interesele comune si personalitatile asemanatoare fac ca perechea sa fie foarte potrivita.

 

Relatia dintre Pesti si Scorpion va fi una excelenta, bazata pe mult respect si intelegere. Cei doi au in comun acelasi element carateristic – Apa. Ambii sunt semne de Apa si acest lucru le permite sa patrunda mai usor unul in inima si in mintea celuilalt.

Scorpionul este foarte profund si misterios, adesea adancit in planurile sale secrete, in timp ce Pestii sunt idealisti si cauta valenetle unei situatii.

Totusi, si Pestii au tendinta de a se retrage in propriile ganduri, deci inteleg aceasta carateristica a Scorpionului si o pot trece usor cu vederea.

Ambele semne sunt intuitive. Scorpionul il poate ajuta pe Pesti sa-si indeplineasca visele si ambitiile. In schimb, Pestii ofera simpatie, bunatate si atentie, calitati admirate si aperciate de Scorpion.

Scorpionul este materialist si uneori dramatizeaza o situatie si ii este greu uneori sa inteleaga natura simplista si caritabila a Pestilor. Aspiratiile pe care le au cei doi pe termen lung, s-ar putea sa nu corespunda. Daca isi vor intelege si isi vor depasi diferentele, relatia va fi una foarte buna.

Scorpionul este guvernat de Marte si Pluto, iar Pestii de Jupiter si Neptun. Marte este zeul antic al Razboiului, este agresiv, curajos si indraznet.

Pluto simbolizeaza noi inceputuri. Jupiter reprezinta filozofia, expansiunea si excesele. Influenta lui Neptun le confera Pestilor o aura visatoare si dragostea pentru cultura si media.

Atitudinea visatoare a Pestilor va slefui mariginile ascutite ale Scorpionului. Combinatia acestor patru planete creaza o relatie echilibrata. Totusi, Scorpionul trebuie sa fie prudent sa nu-l sufoce pe Pesti cu grija si posesivitatea ta.

Ambii sunt semne de Apa si ca atare, sunt exterm de compatibili. Destinul Pestilor este sa duca oamenii impreuna, iar flexibilitatea acestora ii face sa se muleze usor pe stilul de viata al Scorpionului.

Scorpionul are o viziune absoluitista asupra lumii, fie vede totul ca fiind stralucitor, fie vede numai partile proaste. Pestii il ajuta pe Scorpion sa priveasca imaginea de ansamblu, mai degraba decat detaliile nesemnificative.

Scorpionul se poate plictisi insa de instabilitatea Pestilor, iar acestia ar putea ca Scorpionul este prea absorbit de propriile probleme si ca nu-i mai acorda nici o atentie.

Scorpionul este un semn Fix, iar Pestii, unul Schimbabil. Scorpionul isi concentreaza energia pe cate un singur proiect mare, iar pestii sar de la un lucru la altul in fuctie de starea de spirit.

Pestii ii vor arata Scorpionului ca flexibilitatea poate fi distractiva si relaxanta si ca, de regula, compromisul poate fi atins si fara lupta multa. Cei doi se alimenteaza reciproc cu idei si energie, relatia lor fiind una puternica.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Scorpion – Pesti il reprezinta sentimentele pe care le au unul pentru celalalt, sensibilitatea de care dau dovada si devotamentul fata de partener. Relatia lor va fi puternica si de lunga durata.

 

Cand nativul din Peste formeaza cuplu cu un Sagetator, visele celor doi devin realitate. Sagetatorul este un ganditor si un filozof, trecand cu usurinta de la o problema la alta. Pestii sunt mai introvertiti si mai ganditori.

In unele privinte, cei doi sunt opusi si din exterior pot parea o pereche nepotrivita. Dar pe masura ce dragostea lor se dezvolta, sunt capabili sa-si construiasca o relatie de durata.

Sagetatorul este comunicativ si multilateral si adesea isi apara partenerul mai vulnerabil. Pestii, in schimb ii ofera Sagetatorului sprijin si compasiune. Sunt adesea mai rabdatori cu pasiune pentru aventura a Sagetatorului decat alte zodii.

Sagetatorul si Pestii sunt amandoi guvernati de planeta Jupiter, iar Pestii sunt influentati si de Neptun. Jupiter reprezinta explorare si depasirea limitelor pentru ambele zodii. Pestii sunt preocupati de acest aspect intr-un sens abstract, adesea se gasesc in situatia in care incearca sa salveze lumea.

Sagetatorul, pe de alta parte, prefera sa-si largeasca orizonturiel prin cunostere si invatare. Neptun reprezinta imaginea de ansamblu, ideile, iluziile si fanteziile. Sagetatorul ii va ajuta pe Pesti sa transforme aceste fantezii in realitate si sa revian cu picioarele pe pamant atunci cand cad in visare.

Sagetatorul este un semn de Foc, iar Pestii de Apa. Cele doua elemente se imbina armonios atunci cand ei coopereaza. Pestii il vor invata pe Sagetator sa fie mai bland si mai concentrat pe problemele importante in timp ce Sagetatorul ii va invata pe Pesti sa fie mai indrazneti.

Celor doi le va placea sa mearga in calatorii impreuna. Pestii pot devenii prea sufocanti iar Sagetatorul prea rece, de aceea amandoi trebuie sa faca in asa fel incat sa-si discute problemele cu celalalt partener si sa le rezolve.

Si Sagetatorul si Pestii sunt sub semnul Schimbabil. Nici unul dintre ei nu simte nevoia sa domine in aceasta relatie. Le place sa lucreze impreuna si sa vada ca ideile lor dau roade.

Pestii vor fi foarte satisfacuti de ajutorul pe care il acorda Sagetatorului. Absenta conflictelor cand e vorba de cien detine conducerea in aceasta relatie face ca perechea sa reputeze reale succese.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Sagetator – Pesti il reprezinta beneficiile pe care cei doi le obtin de pe urma intelepciunii celuilalt. Pestii il vor invata pe Sagetator cum sa fie mai sensibil in timp ce Sagetatorul le va arata cum sa-si transforme visele in realitate. Abilitatea de a-si oferi unul altuia ceea ce au nevoie face ca relatia sa fie reusita.

 

Relatia Pesti – Capricorn se bazeaza ideea de opusele care se atrag. Capricornul este cu picioarele pe pamant, in timp ce Pestii sunt visatori si emotionali.

Acest cuplu este sincer si devotat, cei doi admirandu-se reciproc: Capricornul aprecieaza marinimia Pestilor, iar acestia sunt atrasi de agerimea si tenacitatea Capricornului.

Relatia se va dezvolta incet, dar cu timpul va deveni din ce in ce mai puternica. Dou-ul Capricorn Pesti se bazeaza pe munca de echipa si pe implinirea dorintelor celuilalt.

Problemele pot aparea daca Capricornul este prea dominator pentru sensibilitatea Pestilor. Acestia trebuie sa inteleaga ca asa este natura Capricornului si sa nu o ia ca pe un afront personal. Pestilor nu le va placea incapatanarea Capricornului, dar se vor descurca cu aceasta cu rabdare si intelegere.

Capricornul este guvernta de planeta Saturn, iar Pestii de Jupiter si Neptun. Saturn reprezinta dedicarea, autoritatea si responsabilitatea. Jupiter se refera la cunoastere si standarde inalte, in timp ce Neptun presupune vise si iluzii. Aceste trei planete de completeaza reciproc deoarece au un simt comun pentru dreptate si dedicare.

Capricornul este un semn de Pamant, iar Pestii de Apa. Semnele de Pamanat sunt caracterizate de posesivitate, iar acestui cuplu ii va placea sa se inconjoare de de lucruri frumose si luxoase si sa arate cat de sofisticati sunt.

Semnele de Apa se bazeaza pe emotii si intuitie. Pestii sunt motorul acestei relatii, dar intr-un mod pasiv, conducand din umbra. Capricornul este un semn cardinal, iar Pestii unul Schimbabil.

In timp ce Capricornul tinde sa se concentreze pe cate un singur proiect, Pestii trec de la o problema la alta dupa cum simt la un moment dat. Datorita acestei flexibilitati, Pestii vor deveni repede interesati de proiectul caruia ii este devotat Capricornul.

In schimb, Capricornul trebuie sa le acorde Pestilor libertatea de a-si organiza singuri timpul liber. Pestii vor demnostra Capricornului ca flexibilitatea este uneori mai folositoare decat incapatanarea.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Capricorn – Pesti il reprezinta modul in care cei doi isi combina temperamentele. Ambii parteneri isi doresc sa aiba pe cineva cu care sa-si imparta viata si fiecare vrea sa-l ajute pe celalalt sa-si indeplineasca obiectivele. Temperamentele diferite fac ca perechea sa fie foarte compatibila.

 

Cand un nativ din Pesti si un Varsator sunt impreuna, exista multa compasiune si creativitate in aceasta relatie. Amandoi sunt idealisti, Varsatorul vine in mod constant cu noi idei si modalitati de a le pune in aplicare, in timp ce Pestii sunt mai visatori si mai introvertiti.

Varsatorul se grabeste adesea sa-i judece pe cei care nu-i impartasesc viziunile, Pestii sunt compatimitori chiar si cu cei care nu o merita.

Varsatorul si Pestii sunt foarte buni prieteni, dar si iubiti. Problemele sunt rare, iar daca apar sunt din cauza ca Varsatorul este prea distant, iar Pestii prea altruisti. Uneori reactiile diferite la aceaasi situatie pot cauza o ruptura intre cei doi, dar vor ierta si uita usor.

Varsatorul este guvernat de planetele Uranus si Saturn iar Pestii de Jupiter si Neptun. Uranus este Planeta ideilor noi si radicale. Saturn aduce in relatie spiritul de initiativa, Jupiter reprezinta filozofia, invatarea si intelegerea, iar Neptun – spiritualitatea.

De fiecare data cand Varsatorul vine cu o idee noua, Pestii il vor urma negresit. Relatia lor este una complementara atat pe plan intelectual cat si al resurselor de care dispun.

Varsatorul este un semn de Aer, iar Pestii de Apa. Relatia lor este flexibila si niciodata plictisitoare. Atunci cand se inteleg bine, totul este excelent, dar cand apar probleme, comunicarea dintre ei va deveni inexistenta.

De cele mai multe ori diferentele de opinie dintre ei nu dureaza mult. Conflictele vor aparea atunci cand Pestii au nevoie de mai mult suport emotional si tandrete decat le este oferita sau atunci cand Varsatorul prefera sa fie idealist si nu romantic.

Varsatorul este un semn Fix, iar Pestii, unul Schimbabil. Ambii sunt interesati de idei moderne si de punerea acestora in practica. Varsatorul va initia noi actiuni, iar Pestii vor fi fericiti sa-l urmeze atat timp cat au un rol bine stabilit in planul acestuia.

Nu se vor certa asupra cui va primi meritele actiunilor lor. Probleme pot aparea daca Varsatorul se plictiseste de relatie si daca Pestii, urmand ideea acestuia, decid sa treaca la urmatoarea relatie.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Varsator-Pesti este interesul lor comun in cultivarea ideilor moderne. Se potrivesc foarte bine la entuziasm, energie si la nevoia de o relatie sincera. Interesele lor comune si modul apropiat de abrodare fac ca relatia lor sa fie foarte compatibila.

 

Relatia dintre doi Pesti este una dintre doua persoane sensibile si afective. Impart o comunicare onesta si eficienta, o legatura emotionala puternica si o conexiune spirituala adanca.

Ambii simt ca relatia lor este cel mai minunat lucru din lume si ca mai bine de atat nu se poate. Impart aceeasi dragoste pentru frumos si pace si vor sa mentina pacea in relatia lor.

Fiind creduli ei pot fi inselati usor. Doi Pesti impreuna pot deveni inactivi, lenesi mai exact ei vor putea scoate cei mai rau unul din celalalt sau ce-i mai bun. Sunt hipersensibili, incapabili sa-si impuna lor sau altora niste limite si de multe ori nu au vointa necesara sa faca fata unei probleme.

Pestii tind sa evite obstacolele si conflictele care le apar in cale. Au o flexibilitate legendara, motiv pentru care sunt adaptabili la aproape orice tip de situatie. Sunt foarte buni prieteni dar si amanti.

Pestii sunt guvernati de planetele Jupiter si Neptun. Au o mare pretuire pentru etica si analizeaza toate experientele din punct de vedere filozofic. Isi iubesc mult partenerul si ii acorda tot timpul pe care il au la dispozitie pentru ca stiu ca si celalalt va face la fel. Micul dejun in pat, excursii scurte sau planificare weekend-urilor sunt actiuni obisnuite ale acestui cuplu.

Sunt semne de Apa. Fiecare este fericit sa indeplineasca dorintele celuilalalt. Pestii sunt incredibil de adaptabili, urmarindu-si interesele lor dar si ale partenerului.

Aceasta adaptabilitatea poate sa fie periculoasa pentru Pesti, deoarece isi pot pierde simtul corectitudini usor si pot fi manipulati de persoane rau intentionate. Pestii trebuie sa se concentreze si sa-si stabileasca singuri scopurile pe care vor sa le atinga.

Pestii sunt sub semnul Schimbabil. Indirectii si fara putere prea mare de concentrare, ei au insa un spirit de initiativa foarte puternic. Acest cuplu va reusi sa-si rezolve divergentele fara conflicte si va avea numai de castigat datorita muncii in echipa. Divergentele sunt foarte putine si nesemnificative.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Pesti Pesti il reprezinta intelegerea pe care si-o acorda unul celuilalalt. Sunt foarte devotati unul altuia, iubitori si vor fi intotdeauna alaturi de partenerul sau atunci cand este nevoie.

 

Comments

comments

One thought on “Pesti

Leave a Reply