Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Pesti – nu poti refuza mancarea

Pesti – nu poti refuza mancarea

Ce spun stelele? Bietii Pesti, atat de departe de zona gimnastica a zodiacului… indiferent cat de bune ti-ar fi intentiile, nu le vei duce degraba la bun sfarsit.

Factori de risc: Urasti sa-i ranesti pe cei din jur folosind particula „nu”. Renunta la atitudinea asta autodestructiva. Prietenii vor continua sa te iubeasca, chiar daca refuzi sa inghiti a doua portie de tort.

Factori de corectie: Nu ai un mecanism innascut de cenzurare – daca stai la masa pana te saturi, s-ar putea sa fie prea tarziu (cam cu 5 feluri mai tarziu decat iti e necesar). Fixeaza-ti, constient, reguli si limite. Si respecta-le.

Secret astral: Peste proaspat la gratar si un pahar de vin alb de la gheata (unul singur sigur nu-ti va face rau) sunt combinatia ideala pentru semnul tau astral.

Ce fel de sport? Pestii tolereaza bine durerea si adora sa se supuna – gaseste-ti pe cineva suficient de afurisit ca sa te duca spre forma fizica optima. Si cum Pestii se pot lauda cu o mare flexibilitate articulara, yoga si gimnastica aerobica sunt o alegere excelenta pentru acest semn.

Cea mai buna alegere: Pestii guverneaza picioarele, asa ca dansul, in special baletul, s-a inventat pentru voi.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus