Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Dictionar de vise > Petreceri si distractie

Petreceri si distractie

Bal de absolvire

Un astfel de vis semnifica faptul ca esti in cautarea aprobarii din partea celorlalti.

Barmanita

Este un vis care se refera la activitatea sexuala, o avertizare sa fii mai selectiva cand iti alegi partenerii.

Bautura

Apa murdara sau fierbinte e semn de pierdere financiara. Apa curata si rece este un semn bun pentru oricine, dar in special daca esti eleva sau studenta. Visul in care bei lapte este, de asemenea, un semn de succes. Bauturile gazoase semnifica intamplari viitoare fericite, iar bauturile dulci indica o iubire pasionala. Daca bei din sticla este un semn de experiente romantice nesatisfacatoare.

Bere

Daca ai visat ca bei sau ca versi bere este un lucru favorabil, mai ales daca berea are spuma. Dar daca berea este statuta sau au baut altii din ea este un avertisment sa nu intri intr-o intriga ce ti-ar putea afecta reputatia.

Betie

Daca persoana care este beata esti chiar tu este o avertizare ca traiul pe picior mare in locuri mici duce inevitabil la o cadere de la inaltime. Daca visezi ca altii sunt beti este un semn de pierdere a unui imprumut, dar nu te teme, nu era ceva important pentru tine.

Gratar

Daca ai un astfel de vis este posibil ca rudele sau prietenii sa incerce sa se impuna in fata ta.

Zi de nastere

Daca visezi o zi de nastere, fie a ta, fie a altcuiva, este un semn ca norocul se indreapta in directia ta. Un vis despre cadouri are aceeasi semnificatie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus