Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Pietrele pretioase ale zodiei tale

Pietrele pretioase ale zodiei tale

Orice femeie care are încredere în ce îi spun astrele în fiecare zi, nu va ezita să îşi accesorizeze ţinuta cu diferite pietre care sunt specifice zodiei sale. Mai jos, vom descoperi împreună care sunt pietrele preţioase care ţi se potrivesc în funcţie de zodia care te guvernează.

Femeia Berbec

Marte este planeta care guvernează această zodie iar caracteristicile sale principale sunt impulsivitatea şi energia. Fiind o zodie de foc, pietrele de culoare roşie sunt cele care se potrivesc cel mai bine. Nişte exemple potrivite sunt pirita, granatul, carneolul, jaspul roşu, rubinul sau hematitul.

Afla aici totul despre Berbec!

Femeia Taur

Guvernate de planeta iubirii, Venus, femeile din zodia taurului sunt considerate calme, dar şi încăpăţânate. Culorile pastelate sunt cele mai potrivite pentru această zodie, iar printre pietrele ce se potrivesc amintim chihlimbarul, jaspul verde, jadul sau cuarţul roz.

Afla aici totul despre Taur!

Femeia Gemeni

Având un caracter guvernat de planeta Mercur, femeile din zodia gemenilor sunt imprevizibile şi deschise către nou. Pietrele preţioase care se potrivesc în cazul acestor femei sunt din paleta galbenului şi a verdelui: topazul, obsidianul verde sau ochiul de tigru.

Afla aici totul despre Gemeni!

Femeia Rac

Sub observaţia atentă a lunii, racii sunt sensibili şi li se potrivesc culorile neutre, cum ar fi cele oferite de perle, diamante sau de onixul alb.

Afla aici totul despre Rac!

Femeia Leu

Leul este considerat una dintre cele mai puternice zodii, fiind guvernată de soare. Datorită firii lor pline de energie, femeile din zodia leu sunt compatibile cu culorile foarte puternice. De aceea, puteţi opta pentru bijuterii cum ar fi crosberilul, piatra Soarelui sau agatul de foc.

Afla aici totul despre Leu!

Femeia Fecioară

Tot sub dominanţia planetei Mercur, femeillor din zodia fecioarei li se potrivesc în special culori din gama verdelui închis, maroului şi bejului. De aceea, pietrele potrivite pentru ele sunt cuarţul fumuriu, agatul de muşchi sau chiar smaraldul.

Afla aici totul despre Fecioara!

Femeia Balanţă

Având un simţ estetic dezvoltat, femeile din această zodie sunt guvernate tot de planeta Venus şi culorile care li se potrivesc sunt rozul şi verdele deschis.  Topazul este o alegere excelentă, dar şi opalul sau amazonitul.

Afla aici totul despre Balanta!

Femeia Scorpion

Scorpionul este una din cele mai complexe zodii, aflată sub guvernarea lui Pluto. Femeile din zodia scorpionului sunt foarte puternice, dar adoră şi să fie dominate. Sunt curajoase şi hotărâte, dar iubesc să fie protejate. Lor li se potrivesc culorile intense, mai ales cele din gama roşului închis sau maroului. Pietrele compatibile cu această zodie sunt agatul, turmalina, ochiul de şoim sau opalul.

Afla aici totul despre Scorpion!

Femeia Săgetător

Sub guvernanţa lui Jupiter, săgetătorul este o zodie a focului. Femeile săgetător sunt perfecţioniste şi optimiste şi au nevoie de pietre perecum safirul, turcoazul sau zirconul albastru.

Afla aici totul despre Sagetator!

Femeia Capricorn

Adoră ametistul, obsidianul sau onixul, deoarece guvernanţa planetei Saturn oferă aceastei zodii o afinitate deosebită pentru albastru sau diferite nuanţe de violet şi chiar negru.

Afla aici totul despre Capricorn

Femeia Vărsător

Considerată zodia intelectualilor, vărsătorii sunt guvernaţi de planeta Uranus şi adoră pietrele albastre precum turcoazul, acvamarinul sau safirul.

Afla aici totul despre Varsator!

Femeia Peşti

Fiind un semn de apă şi guvernat de planeta Neptun, peştele este o zodie foarte sensibilă şi introvertită. Culoarea specifică acestui tip de personalitate este albastrul, dar se acceptă şi diferite nuanţe de mov. Pietrele potrivite unei asemenea zodii sunt  ametistul, azuritul sau agatul albastru.

Afla aici totul despre Pesti!

Afla care este talismanul vintage al zodiei tale

Comments

comments

Leave a Reply