Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Dictionar de vise > Placeri vinovate

Placeri vinovate

Adulter

Daca visezi ca tu comiti adulter, fii precauta in legatura cu secretele pe care le incredintezi prietenilor. Daca ai rezistat tentatiei de a comite adulter, vei avea niste esecuri, dar vor fi temporare.

Alcool

Daca visezi ca bei cu moderatie, vei avea succes, dar daca bei excesiv s-ar putea sa fii nevoita sa-ti ceri scuze pentru una dintre actiunile tale.

Celebritate

O persoana celebra in haine formale inseamna ca esti pe punctul de a avea un succes minor, in timp ce o imbracaminte casual semnifica faptul ca te-ai bucurat de curand de un succes personal. Daca persoana celebra te ignora e semn ca ar trebui sa-ti mai reduci din obligatii si sa te concentrezi asupra lucrurilor cu adevarat importante pentru tine.

Droguri

Daca visezi ca esti drogata si nu te mai comporti normal inseamna ca exista multa gelozie si invidie din partea cuiva care iti contorizeaza orice greseala si care chiar te poate determina sa faci greseli. Drogurile folosite ca antidot pentru durere indica o crestere a veniturilor. Daca in vis esti dependenta de droguri e semn sa nu mai oscilezi si sa preiei fraiele propriei vieti. Visul in care tu vinzi droguri sugereaza ca exista persoane nesincere in jurul tau si ar trebui sa fii atenta cu cine te imprietenesti.

Rodeo

Rodeo-ul reprezinta un circ al subconstientului, o coliziune intre cateva simboluri puternice. Timpul in care te mentii pe spatele taurului reprezinta abilitatea de a te descura in haosul de la serviciu. Daca visezi ca in locul taurului te afli chiar tu e semn ca un prieten se amesteca in finantele tale.

Sex

Schimbare de sex semnifica o onoare neasteptata sau succes in familie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus