Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Previziuni astrale 2014: cariera si bani

Previziuni astrale 2014: cariera si bani

 

In ansamblu 2014 nu arata mai bine, dar exista cateva semne, indicii si un mare potential ca lucrurile se schimba in sensul bun. 

Rac

Beneficiezi de valuri de energie realizatoare, de entuziasm si apetit pentru extindere. Regula este insa simpla: vei castiga doar daca vei face investitii. Poti face un mare salt in cariera, dar nu este foarte simplu.

Colaborarile ar putea fi problematice in ianuarie-februarie 2014. Din fericire, se pare ca poti rezista acestui stres considerabil, ca esti suficient de tenace pentru a razbi si a-ti continua ascensiunea.

Staf astral: investeste daca vrei evolutie, dezvoltare si prosperitate.

Leu

2014 este o perioada generala buna pentru Lei, dar foarte agitata. Regula de baza este sa gandesti de doua ori inainte de a lua o decizie. Nu progresezi in 2014, dar nici nu dai inapoi.

Este un an al stagnarii, foarte agitat cu multa munca si putine satisfactii. Aprilie este cea mai stresanta luna.

Sfat astral: nu face investitii, nu risca, nu supralicita.

Fecioara

Multe drumuri in 2014, mai multe decat ai facut in ultimii 5 ani la un loc. Calatorii de afaceri, perfectionari, cursuri. Exista premise de succes si avansare, mai ales in prima parte a anului 2014, cand te bucuri de popularitate si gasesti usor sprijin pentru indeplinirea obiectivelor.

In mai-iunie 2014, nu lua decizii profesionale grabite, cantareste atent si defineste-ti bine scopul.

Sfat astral: nu face investitii inainte de de fibnele lunii mai 2014. Sunt bani aruncati pe geam.

 

 

2013 a fost un an greu pentru toti nativii. Exista o sansa pentru fiecare zodie, o oportunitate care daca este corect valorificata nu poate sa-ti aduca decat avantaje.

Balanta

Progresul in cariera inceput in 2013 continua mai alert in 2014. Portile catre succes sunt deschise, oricand pot aparea ocazii de avansare, expansiune si prestigiu. Relatiile profesionale pot fi problematice, iar unele se pot chiar rupe. Desi dezagreabil, stresul relational poate fi factorul care incita la gasirea de noi solutii, aducatoare de progres.

Banii constituie o perpetua provocare si pot fi mobilul multora dintre actiunile tale.

Sfat astral: stai cu  portofelul bine strans la gura. banii vin greu si se cheltuiesc repede.

Scorpion

Se presupune ca anul trecut te-ai antrenat suficient in materie de rabdare si perseverenta, deci acum ar trebui sa treci mai usor aceste teste.

Ai momente dificile in prima parte a lui 2014. Nu se intrevad neaparat probleme legate de pozitia sau de autoritatea ta si nu sunt in pericol obiectivele importante, dar nu se leaga nimic, nu evolueaza nimic.

Sfat astral: ar fi bine sa delegi o parte din responsabilitati.

Sagetator

In cariera nu se intrevad evolutii in prima parte a anului 2014. Ba chiar ai unele dificultati in primul trimestru sau sa ai anumite divergente la locul de munca.

In rest, mare parte din eforturi se indreapta spre activitatile colective sau care au legatura cu anumite comunitati la care esti afiliat. Poti pierde popularitatea si buna imagine construita cu greu.

Sfat astral: cursurile de perfectionare iti pot sustine cariera.

 

 

 

Exista o sansa pentru fiecare zodie, o oportunitate care daca este corect valorificata nu poate sa-ti aduca decat avantaje.

Capricorn

Este un an bun, dar numai daca te implici, daca iei haturile in maini si sa actionezi pentru ca progresul nu vine decat in urma actiunii.

Tine cont ca presiunile financiare nu se reduc, ba chiar din contra. 2014 este un  de tranzitie de la raul din 2013 la binele care urmeaza in anii urmatori. Depinde de tine cat de bine o sa fie in viitor, sau cat de prost.

Sfat astral: ai incredere in capacitatea ta si spune ce gandesti celor care te evalueaza. Succesul este sigur!

Varsator

Este nativul gharinic si persevernt al zodiacului in 2014. Construiesti caramida cu caramida, solid si durabil.
Poate ca ti se mai pune din cand in cand cate o piedica, iar la randul tau s-ar putea sa ai tendinta de a exagera in anumite privinte, dar configuratia generala anunta o evolutie favorabila.

Incidente s-ar putea ivi si in colaborarile la distanta sau in activitatile care presupun comunicare, drumuri, miscare.

Sfat astral: prudenta in to ce inseamna finante pana in august 2014

Pesti

Pestru Pesti, prima jumatate a anului 2014 favorizeaza exprimarea talentelor, promovarea imaginii sau a produselor si-ti poate livra oportunitati neasteptate.

In a doua jumatate a anului 2014 lucrezi cu drag si fara efort, prestatia ta este apreciata si este recompensata generos, apar ocazii de a avansa, de a gasi un job mai bun sau un al doilea job si, mai ales, de a face schimbari sau innoiri profesionale benefice si profitabile.

Sfat astral: rabdare si calm pana in noiembrie la capitolul investitii.

 

2013 a fost un an greu pentru toti nativii. In ansamblu 2014 nu arata mai bine, dar exista cateva semne, indicii si un mare potential ca lucrurile se schimba in sensul bun. Exista o sansa pentru fiecare zodie, o oportunitate care daca este corect valorificata nu poate sa-ti aduca decat avantaje.

Berbec

2014 o sa fie un an greu si solicitant din punct de vedere al carierei. Prima jumatate este foarte grea si te vei gasi adesea in situatii in care va trebui sa lupti, sa te aperi, sa faci alegeri, sa iei decizii. Unele dintre decizii vor fi dificile si cu doua taisuri. O sa ai adversari puternici, cei mai multi neprietenosi.

Dar totul este greu pana in iulie 2014, cand se produce o schimbare vizibila de ton, tensiunile dispar, incepe sa sufle un vant favorabil, care se va mentine tot restul anului.

Sfatul astral: bune posibilitati legate de investitii in domeniul imobiliar.

Taur

Bun potential financiar in 2014, dar fiecare succes este o cucerire gresa si anevoioasa. Este o perioada potrivita pentru a urma cursuri, a concepe o lucrare, a tine prezentari, a vorbi in public. Toate aduc si potential financiar. Ai mult si chiar foarte mult de munca, dar banii nu sunt pe masura efortului.

Situatia se indreapta la mijlocul anului. Este posibil sa te confrunti cu colegi agresivi sau cu subalterni indisciplinati. Prima jumatate a anului este agitata cu risc de blocaje, conflicte, incident, dar a doua jumatate a anului este mult mai calm.

Sfatul astral: investitiile domestice, pentru imobiliare sau bunuri de patrimoniu.

Gemeni

Pe nativi ii asteapta un an plin. Prea plin chiar. Ai o mare forta de expresie, sanse de promovare si progres financiar dar cu foarte mare efort si cu consum de energie.

Ultima parte din februarie si toata luna marite sunt excelente oportunitati de progres si evolutie profesionala. Daca nu promovezi in perioada aceasta, atunci ai ratat toate sansele pentru 2014.

Staf astral: atentie la banii din colaborari si asocieri, la imprumuturi, recuperari si investitii.

 Afla amanunte pentru restul zodiilor pe paginile urmatoare

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus