Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Previziuni pentru 2016. Un sfat pentru fiecare zodie

Previziuni pentru 2016. Un sfat pentru fiecare zodie

Cum o să fie 2016? Care sunt semnele noului an și ce va aduce nou pentru fiecare zodie 2016? Află în cele ce urmează carcateristica astrală a anului 2016 pentru fiecare zodie în parte.

În linii generale în 2016 avea loc schimbări majore, social, economic și politic. Toate se vor orienta către sensul pozitiv al evoluției. Răbdarea, consecvența, încrederea în propriile puterei sunt secretele reușitei, iar evenimentele neașteptate vor produce dese răsturnări de situație pentru viața oamenilor obișnuiți.

Multe din evenimentele imprevizibile care vor avea loc în 2016, fie că este vorba despre viața intimă, personală, fie că este vorba despre viața publică, socială vor produce impact major pe mai mulți ani, iar la nivel general 2016 va fi caracterizat prin dese schimbări, al căror impact va fi extrem de larg sau se va propaga pe principiul dominoului.

Anul 2016 va da o șansă tuturor. Unii o vor rata, alții vor prinde momentul și vor progresa mult mai mult decât îndraznesc să spere sau să viseze, acum. Indiferent de evoluția reală a fiecăruia dintre noi, la momentul scadenței rezultatul va fi pozitiv pentru fiecare dintre noi atât material cât și afectiv.

BERBEC
Persevenerța este asul din mânecă. 2016 nu va fi ușor pentru tine, dar satisfacția reușitelor va depăși efortul pentru îndeplinirea lor.

TAUR
2016 seamănă cu o lungă aventură pentru tine. Vor fi suișuri și coborâșuri, toate foarte abrupte, amețitoare chiar.

GEMENI
Pune pasiune în tot ceea ce faci și efectele pozitive ale demersurilor tale se vor întoarce înzecit la tine.

RAC
Este un an care va începe straniu penru tine, dar încet, încet lucrurile își vor deveni familiare din nou. 2016 o să fie un an al începutului pentru tine pe mai multe planuri. Contabilizarea rezultatelor, la finele lui 2016 o să fie mulțumitoare.

LEU
Ambiția și rabdarea sunt cele două secrete ale reușitei. Ai ambiție, dar răbdarea și nevoia de a avea răbdare te vor pune la grea încercare. 2016 o să fie frumos!

FECIOARA
Evenimente importante își vor readuce pofta de viață, în cazul în care ai pierdu-o. Revenirea la o viață mai bună s eva face treptat.

BALANTA
Tot ceea ce se va întâmpla în 2016 o să fie provocator pentru tine. Îți este frică de trecerea anilor, dar teama aceasta o înceracă toți oamenii. Îndraznește și dovedește mai mult curaj.

SCORPION
Aperent nu s eva schimba nimic în mod special, dar detaliile – tocmai acele amanunte care fac diferența, vor fi cu totul și cu totul altele, iar asta va face ca TOTUL să fie mult diferit.

SAGETATOR
Interesul pentru carieră și pentru aspectele financiare ale vieții vor fi copleșitoare în 2016. dintr-un anumit punct de vedere este foarte bine, dar ia în calcul că va trebui să muncești foarte mult!

CAPRICORN
Ai planuri uriașe pentru 2016, iar inteligența și perseverența nativă ale zodiei sunt cei mai mari și mai importanți aliați. Nimic din ceea ce ți-ai propus nu este imposibil, dar depinde numai și numai de tine.

VARSATOR
Este bine, simplu și frumos pentru tine în 2016. partea mai puțin plăcută este că nu se va întâmpla nimic deosebit, dar asta este un lucru bun, până la urmă, nu?

PESTI
Succesul este de partea celor puternici. Înfruntă-ți sensibilitățile și vei vedea totul printr-o altă lumină.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus