Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Previziuni si sfaturi astrologice pentru Capricorni

Previziuni si sfaturi astrologice pentru Capricorni

 

De ce are chef luna asta barbatul sub influentele astrelor din zodia Capriconului?

Săgetător: Simte nevoia sa te rasfete si are o dispozitie romantica. Asigura-te ca ai dai de inteles cat de mult ati plac dovezile lui de iubire.

Capricorn: Îi place la nebunie sa va relaxati împreuna. Petreceti zile linistite pe plaja si nopti pasionale în camera de hotel.

Vărsător: E nerabdator sa te scoata in oras. Alege o tinuta feminina si impresioneaza-i pe toti prietenii lui.

Peşti:
E într-o dispozitie romantica. Creeaza un playlist siropos cu melodiile tale preferate si ascultati-le împreuna într-o dupa-amiaza lenesa.

Berbec:
Ideile si conversatiile incitate îl mentin interesat. Propune-i sa începeti câte un roman în acelasi timp, apoi faceti schimb de carti si de impresii.

Taur:
E stresat de un proiect profesional si are nevoie de o pauza. Intrerupe-l de la munca si invita-l la o sesiune de sex rapid.

Gemeni:
E dornic de afectiune, asa ca nu i-ar strica o seara linistita in doi. Pregatiti o cina simpla si luati desertul in pat!

Rac: Aprecierea momentelor marunte va apropie si mai mult. Faceti cumparaturile impreuna – va fi mai distractiv decit isi inchipuie el!

Leu: Aminteşte-i că distracţia are un rol important, invitându-l la o sesiune de mângâieri sexy.

Fecioară: Are chef de ceva stimulare vizuala. Îmbraca o rochie sexy special pentru el, dar sa nu crezi c-o vei purta prea mult.

Balanţă: Simte nevoia sa petreaca timp cu baietii, asa ca n-ar fi rau sa-ti faci si tu planuri cu prietenele. Sau puteti reuni cele doua grupuri – cineva si-ar putea gasi sufletul pereche.

Scorpion:
Planuiti o activitate fizica in natura – scoateti bicicletele an parc sau porniti intr-o expeditie la munte.

Vesti cosmice pentru oricine

Ianuarie este o luna extrem de monotonă, dar un Capricorn abil ştie cum să încingă admosfera. Este o perioadă perfecă pentru ntâlniri şi pentru seri calde, acasă. În a doua jumatate a lunii lucrurile se agită şi aşa, agitate, vor rămâne tot anul.

 

Suntem în plină zodie a Capriconului, aşa că le acordăm toata atenţia noastră şi le dezvăluim tot ceea ce trebuie să ştie despre felul în care îi influenţează astrele.

Puncte forte: Răbdarea perseverenţa, ambiţia şi o atitudine calmă şi relaxată, în spatele căreia se ascunde un luptător.
Puncte slabe: Prea multă dependenţă faţă de muncă.
Stilul preferat:
Iubeşti încet şi pe îndelete. Nu-ţi plac excesele. Eşti un partener onest, dorit şi apreciat în mai mare măsură decât crezi.
Activitatea preferată:
Grădinăritul, lecturile, scrisul şi aventurile pasionale. Esti mult mai fierbinte decât laşi să se vadă!
Stil de seducţie:
Adori sa „provoci” partenerul cu gesturi calde, dar devii aprigă în dormitor dacă îţi este oferit ceea ce vrei.
Luna aceasta: E momentul perfect pentru a-ti pune in aplicare planurile profesionale. Cere, dacă vrei să primeşti! Îndrăzneşte dacă vrei să reuşeşti!
Pe parcursul anului: Nu rata oportunitatile care vor veni unele după altele într-o avalanşă copleşitoare. Fii deschisa noilor plăceri şi pune în practică dorinţele ascunse.

Cele mai hot alegeri amoroase

Peşti
Compatibilitatea dintre voi este copleşitoare şi poate provoca incendii, mai ales dacă întâlneşti un Peste deja combinat cu un alt semn zodiacal.
Taur
Este vorba despre pasiuni fulminante care se nasc dintr-o privire. Ce poate să urmeze depinde doar de tine şi de puterea ta de a gestiona… problema.

     

Cum este bărbatul din zodia Capriconului

Iubeşte: O femeie calma, sexy şi inteligentă. Inteligenta fiind mai importanta decât frumuseţea.
Urăşte:
Sa i se spună ce trebuie sa facă şi să fie controlat.
Întâlnirea visurilor lui:
Senzual, prin excelenta, locul perfect este unul romantic si plin de detalii care sa-i sustina strategia de a cucerii o femeie.
Cum îl cucereşti:
Sinceritatea, calmul şi răbdarea sunt o cale. Ia în calcul că este foarte gelos, mai ales dacă se îndrăgosteşte.

Afla de ce are chef luna asta barbatul sub influentele astrelor din Capricon, pe pagina urmatoare.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus