Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Previziuni si sfaturi astrologice pentru Fecioare in 2017

Previziuni si sfaturi astrologice pentru Fecioare in 2017

Anul 2017 se anunta unul prin de momente de foc pentru nativii din zodia Fecioarei. Cele mai mari provocari vin din zona financiara. partea buna este ca aceasta stramtorare financiara acuta pe parcursul anului 2017 pentru Fecioare le va obliga sa declanseze o revolutie personala care sa aduca lucrurile daca nu pe plus, macar pe linia de plutire. In 2017 Fecioarele se vor reorganiza profesional, vor reevalua pozitia lor sociala si vor actiona in consecinta cu foarte multa ambitie si cu o strategie iesita din comun, dar care le va salva de la faliment.

Jupiter este cel care incurca lucrurile pentru Fecioara in 2017 si sta acolo pana in octombrie. Dupa octombrie 2017, lucrurile vor intra intr-o zona de acalmie, dar faca ca modificarile sa fie spectaculoase. Problmele Fecioarelor sunt pe doua planuri: au o nevoie cumplita de  toca bani, de cele mai multe ori inutil, pe de alta nu vor avea niciodata sumele de care au nevoie. Daca aveti caduri de credit cel mai bine este sa le taiati cu foarfeca sau sa le dati foc si sa nu va atingeti de nici un ban imprumutat pentru ca perspectivele nu sunt deloc bune. Partea cea mai buna din poveste este ca in 2017 Fecioarele vor cauta cu dieperare – iar cele care cauta, vor gasi – sa castige mai multi bani prin munca lor, iar asta este una din caile cele mai bune prin care isi vor acoperi.

Pe partea dragostei si a familiei lucrurile sunt chiar foarte bune. Fecioarele vor gasi sustinerea si echilibrul d ecare au nevoie, vor avea intelegere si vor primi sfaturi bune si utile.

Previziuni si sfaturi astrologice pentru Fecioare in 2017

Vara va aduce modificari radicale in ceea ce priveste locul de munca. Trebuie sa ai rabdare si sa accepti sa faci compromisuri. Toata lumea le face, deci trebuie sa le faci si tu!

Stai foarte bine la capitolul comunicare si relatii, deci foloseste aceste atuuri pentru a gasi ceea ce cauti. Cu precizarea ca nu trebuie sa imprumuti bani! Deloc, de la nimeni!

Unul din punctele forte este ca iti faci treaba mereu perfect, rapid si foarte bine. Foloseste acest avantaj! Ai o latură secreta, pe care doar cativa oameni au privilegiul s-o descopere, dar cei care o cunosc vor fi mereu alaturi de tine.

Renunta la tendinta de a-i critica pe cei din jur. Intoarce critica catre tine si vei avea mult mai mult de castigat!

Te simti bine in pielea ta atunci cand porti piese clasice si accesorii puternice. Fa din asta un stil al tau!

Esti o gurmanda, asa ca iti face placere sa prepari deserturi creative pentru tine si prietenii tai.

Barbatii adora faptul ca esti o buna ascultatoare – deci foloseste asta in avantajul tau si dovedeste-te femeia perfecta, chiar daca nu esti!

Accepta munca in echipa pentru ca este o cale excelenta prin care vei iesi in evidenta si vei fi remarcata!

Sursa foto: pixabay.com

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply