Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Previziuni si sfaturi astrologice pentru Gemeni in 2017

Previziuni si sfaturi astrologice pentru Gemeni in 2017

Anul 2017 va da peste cap viata sentimentala a Gemenilor. Astrele vor aduce dragoste celor ce nu o au si vor tulbura apele in cazul celor care au gasit o cale spre dragoste. Aperent este vorba despre o reasezare, despre armonizare si despre schimbari pozitive, dar in fapt va fi agitatie, tumult si multe sentimente neimpartasite.

Citeste si: Previziunile astrologice pentru anul 2017

Desi suna destul de dramatic, anul 2017 este pentru nativii din Gemeni, anul dragostei. In final, dupa ce va trece septembrie, lucrurile se vor aseza pe un fagas nou, mai bun dect cel care este acum. Nu va speriati! Asta nu inseamna ca toti Gemenii vor trece printr-o revolutie amoroasa. Unii – poate chiar cei mai multi vor avea parte de consolidarea relatiilor lor, de armonie si de pace sufleteasca, dar chiar  si ei vor fi chinuiti de unele intrebari, de incertitudini si de umbrele trecutului.

In plan profesional si material, lucrurile stau bine si foarte bine pentru nativii din Gemeni care vor avea parte de succese si de ascensiune. Cu o conditie: viata sentimentala nu trebuie amestecata cu cea profesionala si nici cu banii. In caz contrar haosul va fi total!

Se mai poate să fie vorba doar despre niște planuri comune mai ambițioase, sau de o atracție mai accentuată pentru persoane care se disting prin poziție sau notorietate.

Sfatui pentru Gemeni in 2017

Nu ezita sa spui povesti. Ai darul povestirii si asta poate fi un pas esential in succesul vietii amoroase.

Ai bunatatea de a nu ignora sentimentele oamenilor. O astfel de atitudine se va intoarece inzecit impotriva ta, exact atunci cand iti este lumea mai draga!

Nu face, in cursul anului viitor investititii si cheltuieli care depasesc bugetul. Nu face credite si nu te lansa in afaceri care presupun investitii mari.

E momentul perfect pentru a-ti pune in aplicare planurile profesionale atata vreme cat nu esti factor de decizie sau patron. vei primi raspunsuri pozitive la toate solicitarile tale, asa ca nu exista sa ceri. Viata de lefegiu poate sa fie foarte buna in 2017 pentru Gemeni.

Nu rata nici o oportunitate de a-ti perfectiona cunostintele si de a aduna o diploma in plus. Mai mult, da frau liber imaginatiei si pune in practica visele cele mai secrete. Se poate sa aiba un succes urias!

Citeste si:
Previziuni si sfaturi astrologice pentru Berbeci in 2017
Previziuni si sfaturi astrologice pentru Raci in 2017
Previziuni si sfaturi astrologice pentru Tauri in 2017
Previziuni si sfaturi astrologice pentru Lei in 2017

Comments

comments

Lasă un răspuns