Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Previziuni si sfaturi astrologice pentru Sagetatori in 2017

Previziuni si sfaturi astrologice pentru Sagetatori in 2017

2017 este un an bun pentru Sagetatori. Nu merg toate pe roate si nici din prima dar merg. In plus toate merg spre bine, spre plus, spre reusite si spre succes. In replica, nativii Sagetatori vor depune efort si vor muncii mult, dar si efortul, si munca sunt rasplatite din plin, deseori peste efortul depus. Toate acestea vor antrena pe nativii zodiei sa depuna din ce in ce mai mult efort astfel ca exista risc de epuizare si surmenaj accentuat.

Foloseste toate datele innascute. sagetatorul este una dintre cele mai daruite zodii, avand farmec, calitati de bun comunicator si abilitatea de a gasi mereu cai pentru a rezolva probleme, indiferent cat de complicate par acestea la prima impresie. Uneori, din dorinta de a mentine lucrurile cit mai fresh, tinzi sa ignori sentimentele oamenilor, iar acesta este unul din aspectele pe care trebuie sa le eviti in 2017. Mai multe dragoste daruita iti va aduce mai multa dragoste si mai mult bine. In dragoste lucrurile stau bine si perspectivele din acest punct de vedere sunt pozitive. Complicatii pot aparea cu sanatatea si cu locul d emunca, dar cu atentie si tact poti trece peste aceste dificultati.

Previziuni si sfaturi astrologice pentru Sagetatori in 2017

2017 este momentul perfect pentru a-ti pune in aplicare planurile profesionale. Nu te jena sa ceri o marire de salariu! Luna plina din zona parteneriatului iti pregateste cadrul pentru o intilnire… intensa.

Nu rata oportunitatile de a-ti perfectiona cunostintele si de a-ti dezvolta propria afacere. in timpul liber, fii deschisa noilor placeri – o pasiune pe care ai tinut-o secreta de ceva vreme se poate concretiza.

Esti o femeie indrazneata, pasionala si sexy. In consecinta pune pret pe atuurile tale si nu face compromisuri cand este vorba despre viata ta de cuplu.

Sinceritatea si eleganta fizica si verbala sunt mereu o cale buna, care duce la succes. stii sa folosesti bine aceste abilitati. Verva si capacitatea de a-ti exprima starile si sentimentele far din tine un om agreabil si cuceritor.

Munca este esentiale pantru tine in 2017 dar nu exagera si nu risca sa ajungi la capatul puterilor pentru ca iti vei reveni foarte greu.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply