Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Previziuni si sfaturi astrologice pentru Tauri in 2017

Previziuni si sfaturi astrologice pentru Tauri in 2017

Anul 2017 se anunta unul extrem de intens pentru Tauri, iar punctele forte ale  lor se vor manifesta pe plan profesional si financiar. Vor plati un pret pentru aceste avantaje: viata amoroasa si familia vor avea de suferit, dar vor compensa asta cu sustinere financiara puternica pentru acestia si cu satisfactii materiale.

Citeste si: Previziunile astrologice pentru anul 2017

Anul 2017 nu o sa fie lapte si miere pentru tauri. Sunt multe schimbari in viata lor, unele majore si stresante, chiar daca in final se vor dovedi pozitive. Unele dintre situatiile in care vor fi pusi Taurii in 2017 vor fi atat de stresante si de complicate incat ii vor afecta pe plan fizic si psihic si vor avea dorinta de a abandonba orice efort.

Negativismul – trasatura tipica pentru acesti nativi trebuie tinut in frau si trebuie controlat cu inteligenta si chibzuinta. Sunt posibile probleme de sanatate, tensiuni nervoase mai ales in prima parte a anului, asa ca sfatul de baza pentru Tauri in 2017 esre prudenta si calm, incredere si ambitie.

Prezența lui Uranus in casa a XII-a a Taurului (casa subconstientului, a dusmanilor si a bolilor cronice) o sa-i traga inapoi in 2017. Forta taurului, ambitia lui si puterea de munca vor fi elementele care vor combate aceste aspecte negative. Este necesara o revizuire radicala a stilului de viata, mai multa odihna, mai multa miscare si mai mult calm. In faptul marea incercare a Taurilor in 2017 va fi tocmai aceea de a trata toate problemele – unele cu adevarat mari si complicate, cu calm si incredere. Doar asa le va putea depasi. preună, pentru a defini un stil de viață care să vă avantajeze pe amândoi! Evită să transformi orice discuție într-o chestiune de viață și de moarte, mai ales în relațiile profesionale!

Relațiile Taurilor tind să devină promițătoare în ultimul trimestru din 2017. Te poți aștepta la beneficii materiale și emoționale cum n-ai mai avut de multă vreme.

Sfaturi pentru Tauri in 2017

Stai cat mai mult in preajma familiei, a calor dragi si odihneste-te. Consolideaza pe cat se poate toate relatiile sentimentale si pe cele de familie.

Pune pret pe prieteni si pe anturajul tau imediat. Vei avea nevoie de ei in 2017 dar te vor ajuta numai daca le vei cere asta. In plus ai nevoie de prietenei!

Ai nevoie de sustinere si cat mai multa stabilitate. Daca vrei sa primesti asta sustine-i si ajuta-i pe cei din jurul tau.

Esti complet dedicat muncii, asa ca ai nevoie de stabilitate si liniste acasa, alaturi de cei dragi. Sunt foarte importante pentru tine, nativ Taur momentele in doi. Provoaca-le!

Spune ce gandesti dar fa asta cu calm si intelepciune. Nu lua decizii pripite si nu spune niciodata ce gandesti cand este nervos pentry nu gandesti corect!

Ai fantezii si dorinte. In masura in care este posibil incearca sa ti le indeplinesti!

Esti ambitios si castigi usor respectul celor din jur prin profunzimea gandirii. Simplitatea este cea care te imbraca in eleganta, punandu-ti in valoare personalitatea puternica.

Tine minte! Ai lucrurile sub control atunci cand esti relaxata si binevoitoare, asa ca incearca sa nu te agiti prea mult. Conexiunile sociale te ajuta, dar numai daca iti exprimi scopurile cu exactitate.

Citeste si:

Previziuni si sfaturi astrologice pentru Gemeni in 2017
Previziuni si sfaturi astrologice pentru Berbeci in 2017
Previziuni si sfaturi astrologice pentru Raci in 2017
Previziuni si sfaturi astrologice pentru Lei in 2017

Comments

comments

Lasă un răspuns