Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Previziunile astrale ale lunii noiembrie

Previziunile astrale ale lunii noiembrie

Ultima lună de toamnă este una rece din toate punctele de vedere. Rece și afară, rece și în cele mai multe din sufletele nativilor pentru ca eforturile pe care fiecare în parte va trebui să le facă pentru a merge mai departe vor fi mai mari ca de obicei. Partea bună în tot acest frig este că eforturile vor fi răsplătite, chiar dacă nu imediat, iar răsplata va fi cel puțin pe măsura efortului, dacă nu chiar mult mai mare.

Cele mai avantajate zodii vor fi cele vor munci cu seriozitate, care vor știi că implinirea stă doar în efortul propriu, și care nu se vor baza pe susținerea și ajutorul celor din jur, ci pe forțele proprii. Nu uitați că întodeauna putem face mai mult decât credem, știm mai mult decât ne imaginăm și suntem mai puternici decât știm.

BERBEC – Spre orice formă de îmbogățire te orientezi, ai acces direct la greii domeniului și la informație de foarte bună calitate. Ți se aprind călcâiele după ceva sau cineva sau (de ce nu?) după amândouă. Dovedește prudență înainte de a trece de la vorbe la fapte, cumpatare înainte de a lua decizii capitale și ambiție înainte de a renunța.

TAUR – Noiembrie îți aduce suficiente ocazii de exprimare. Cei din jur adoră să te audă vorbind, iar tu iubești publicul atent și receptiv. Ți se oferă șansa de a testa profitabilitatea unui hobby. Fă-ți curaj și exprimă-te, spune ce crezi, ce simți, ce gândești. Nu uita că una din cele mai mari calități ale tale este faptul că știi să-ți onorezi obligațiile oricât ar fi de greu!

GEMENI – O discuție de la inimă la inimă te eliberează de un bagaj emoțional, oferindu-ți  deznodământul de care ai nevoie. Energiile puternice din sectorul pasiunii anunță clipe superbe în brațele omului iubit. Nu reacționa la zvonuri înainte de a le verifica! Fii calma, chiar și atunci când singura reacție firească este să explodezi!

RAC –  Să înceapă revoluția dezinhibării! Dai deoparte timiditățile și nesiguranța, lăsându-te în voia sentimentelor și trăind clipe pasionale în dormitor. Ești liberă să spui ce gândești, însă atenție la ton și volum! Rezolvi cu umor o situație conflictuală. Zâmbește mai mult și fii mai încrezătoare în forțele tale! Poți mai mult decât crezi.

LEU – Petreci timp în compania unor oameni care iubesc recreerea la fel de mult ca tine. E un timp de calitate, cu îmbrățișări, râsete, căldură. Iei decizii solide – bazate pe fapte, nu pe emoții. Ești printre puținii care văd adevărul de dincolo de aparențe. Ambiția este necesara, dar nu suficientă. Uneori cel mai bun lucru este să renunți!

FECIOARĂ – Îți exprimi o emoție refulată, iar aerul din jurul tău devine iarăși respirabil. Cât de bine e să fii liberă! Primești o veste financiară extraordinară, care îți reamintește că banii pot veni din surse nebănuite. Fiecare ar vrea o bucățică din tine. Fii mai amabilă și mai tolerantă cu cei din familia ta. Dacă nu o faci, tu ești cea care are de pierdut!

BALANȚĂ – Ai darul de a face fiecare ființă cu care intri în contact să-ți recunoască valoarea. Magnetismul tău natural îți atrage oferte de toate felurile. Spor în a alege chibzuit! Te caracterizează echilibrul, dar uneori dezechilibrul este soluția!

SCORPION – Ești o sursă solidă de soluționare a problemelor pentru cei care vin la tine după un sfat. O situație îndelung tolerată se rezolvă miraculos, spre binele tuturor celor implicați. Treci printr-o perioadă specială din toate punctele de vedere. Trăiește din plin fiecare clipă!

SĂGETĂTOR – Noiembrie se arată luminos, pavat cu împliniri de toate felurile. Investiția de energie și timp în proiectul la care lucrezi își arată roadele. Apare o șansă de afirmare profesională de zile mari, care poate să te propulseze într-o altă… ligă. Este o perioadă bună, dar nu lăsa garda jos, nici o clipă!

CAPRICORN – Dacă nu agreezi regulile jocului, le schimbi. O cunoștință din anturajul profesional încearcă să-ți atragă atenția. Răsufli ușurată, fiindcă o problemă administrativă se rezolvă surprinzător de profitabil. Ai încredere în tine și când ai îndoieli, privește în urmă la toate cele pe care le-ai realizat!

VĂRSĂTOR – Discuțiile deschise au ca rezultat un compromis familial. Nimeni nu practică politica sincerității mai glorios decât tine. Spui adevărul atât de frumos, încât strălucești și tu, dar și el. Ești aeriana din toate punctele de vedere ceea ce nu este foarte bine, dar ai abilitatea de a întoarce toul în favoarea ta!

PEŞTI – Evenimentele incitante interferează cu nevoile tale fiziologice, precum cea de hrană sau de somn. Nu-ți trebuie nici mâncare, nici somn, fiindcă noiembrie este încărcat cu emoții pozitive. Ți se oferă șansa de a-ți explora latura artistică. Mai mult curaj și mai multă îndrăzneală. Evident, pentru asta este nevoie de puțin mai multă ambiție!

 

Articol exclusiv online
Autor: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply