Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Previziunile astrale ale lunii noiembrie

Previziunile astrale ale lunii noiembrie

Această lună noiembrie este oarecum atipică. Avem ultima etapa cu Mercur retrograd a acestui an, suntem sub semnul Scorpionuli și poziția planetelor care ne guvernează ne provoacă mai mult ca niciodată. Este o lună optimistă, avem energie, avem entuziasm, suntem activi și deseori generoși. Pe de alta parte suntem și radicali, suntem suspicioși, severi, intransigenți și trecem cu mare viteză peste detalii esențiale. În ansamblu este o lună bună, cu multe rezultate, cu provocări pozitive și cu multe descoperiri care ne vor duce mai departe.

Ca sfaturi general valabile pentru toți nativii în luna noiembrie trebuie menționat ca toți nativii vor avea în dar o intuiţie extraordinară. Intuiția din această perioadă te va ajuta în strategia personală pe care o vei aplica pentru punerea lor în aplicare în lunile următoare. Noiembrie este o luna perfectă pentru a te dovedi indrăzneață și visătoare. Astele îți striga în gura mare: POȚI! Ești puternică, ai resursele sufletești și de energie pentru a face visele realitate!

Trei sfaturi în plus:
– Nu face cheltuieli neprevăzute.
– Fii foarte prudentă atunci când vei pleca la drum.
– Dormi un pic mai mult!

BERBEC – Spre orice formă de îmbogățire te orientezi, ai acces direct la greii domeniului și la informație de foarte bună calitate. Ți se aprind călcâiele după ceva sau cineva sau (de ce nu?) după amândouă. Este esențial sa dovedesti prudență înainte de a trece de la vorbe la fapte! Fii calmă și analizează fiecare decizie înainte de a trece la fapte.

TAUR –  Noiembrie îți aduce suficiente ocazii de exprimare. Cei din jur adoră să te audă vorbind, iar tu iubești publicul atent și receptiv. Ți se oferă șansa de a testa profitabilitatea unui hobby. NU face greșeala de a nu-ți onora obligațiile oricât ar fi de greu și orcât de mare ar fi efortul pe care va trebui să-l faci!

GEMENI – O discuție de la inimă la inimă te eliberează de un bagaj emoțional, oferindu-ți  deznodământul de care ai nevoie. Energiile puternice din sectorul pasiunii anunță clipe superbe în brațele omului iubit. Nu reacționa la zvonuri înainte de a le verifica! Fii calma, chiar și atunci când singura reacție firească este să explodezi!

RAC –  Să înceapă revoluția dezinhibării! Dai deoparte timiditățile și nesiguranța, lăsându-te în voia sentimentelor și trăind clipe pasionale în dormitor. Ești liberă să spui ce gândești, însă atenție la ton și volum! Rezolvi cu umor o situație conflictuală. Zâmbește mai mult și fii mai încrezătoare în forțele tale!

LEU – Petreci timp în compania unor oameni care iubesc recreerea la fel de mult ca tine. E un timp de calitate, cu îmbrățișări, râsete, căldură. Iei decizii solide – bazate pe fapte, nu pe emoții. Ești printre puținii care văd adevărul de dincolo de aparențe. Ambiția este necesara, dar nu suficientă. Uneori cel mai bun lucru este să renunți!

FECIOARĂ – Îți exprimi o emoție refulată, iar aerul din jurul tău devine iarăși respirabil. Cât de bine e să fii liberă! Primești o veste financiară extraordinară, care îți reamintește că banii pot veni din surse nebănuite. Fiecare ar vrea o bucățică din tine. Fii mai amabilă și mai tolerantă cu cei din familia ta. Dacă nu o faci, tu ești cea care are de pierdut!

BALANȚĂ – Ai darul de a face fiecare ființă cu care intri în contact să-ți recunoască valoarea. Magnetismul tău natural îți atrage oferte de toate felurile. Spor în a alege chibzuit! Te caracterizează echilibrul, dar uneori dezechilibrul este soluția!

SCORPION – Ești o sursă solidă de soluționare a problemelor pentru cei care vin la tine după un sfat. O situație îndelung tolerată se rezolvă miraculos, spre binele tuturor celor implicați.Treci printr-o perioadă specială din toate punctele de vedere. Trăiește din plin fiecare clipă!

SĂGETĂTOR – Noiembrie se arată luminos, pavat cu împliniri de toate felurile. Investiția de energie și timp în proiectul la care lucrezi își arată roadele. Apare o șansă de afirmare profesională de zile mari, care poate să te propulseze într-o altă… ligă. Este o perioadă bună, dar nu lăsa garda jos, nici o clipă!

CAPRICORN – Dacă nu agreezi regulile jocului, le schimbi. O cunoștință din anturajul profesional încearcă să-ți atragă atenția. Răsufli ușurată, fiindcă o problemă administrativă se rezolvă surprinzător de profitabil. Ai încredere în tine și când ai îndoieli, privește în urmă la toate cele pe care le-ai realizat!

VĂRSĂTOR – Discuțiile deschise au ca rezultat un compromis familial. Nimeni nu practică politica sincerității mai glorios decât tine. Spui adevărul atât de frumos, încât strălucești și tu, dar și el. Ești aeriana din toate punctele de vedere ceea ce nu este foarte bine, dar ai abilitatea de a întoarce toul în favoarea ta!

PEŞTI –  Evenimentele incitante interferează cu nevoile tale fiziologice, precum cea de hrană sau de somn. Nu-ți trebuie nici mâncare, nici somn, fiindcă noiembrie este încărcat cu emoții pozitive. Ți se oferă șansa de a-ți explora latura artistică. Ar fi bine să ai mai mult curaj și mai multă îndrăzneală. Evident, pentru asta este nevoie de puțin mai multă ambiție!

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pexels.com

Comments

comments

Lasă un răspuns