Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Previziunile astrologice pentru 2014

Previziunile astrologice pentru 2014

 

In linii generale 2014 se anunta a fi un an al sensibilitatilor si emotiilor, de cele mai multe ori pozitive.

In 2014 o sa acordam toti mai multa atentie casei si familiei si la modul general o sa abordam relatiile cu cei apropiati (familie si prieteni) cu multa onestitate si realism.

O parte din pragmatismul anilor precedenti o sa dispara. 2014 o sa fie caracterizat de seriozitate, luciditate, autodisciplina si un accentuat simt al responsabilitatii.

Scorpion

Scorpionii vor avea mult noroc in anul 2014, dar au nevoie de intutite si intelepciunea de a sti sa profite de darurile pe care le primesc de la astre. Anul incepe cu provocari si agitatie, dar se termina in liniste si ordine. Pentru acesti nativi 2014 este un an al schimbarilor si al unor noi abordari care duc la rezolvarea unor vesnice probleme.

Sagetator

Vesti bune pentru nativii in Sagetator care vor avea un an excelent. Dintre toate semnele horoscopului, Sagetatorii sunt cei mai daruiti in anul 2014. Va fi un an de evolutie si de castig in numeroase aspecte ale vietii. Familia si prietenii vor juca un rol esential in vietile voastre, in anul ce vine.

Capricorn

Si pentru nativii in Capricorn se anunta un an interesant. Toate eforturile sustinute din ultimi ani, toate ambitia si toata munca depusa isi arata in fine roadele. Iar beneficiile vor fi ceva mai mult decat te astepti. Exista provocari, dar Capricornul se alimenteaza din provocari asa ca o sa stie sa le intoarca in favoarea sa.

Varsator

Emotiile sunt cele care ii vor conduce pe Varsatori prin anul 2014. In ansamblu o sa fie un an bun, cu mici tensiuni, care o sa te ajute sa evoluezi din toate punctele de vedere. In buna masura 2014 seamna cu 2013 dar o sa fie mult mai calm si mai bun decat anul care se termina. Munca este aducatoare de satisfactii si temelia vietii in 2014, ceea ce nu este deloc rau.

Pesti

2014 este si pentru Pesti un an al provocarilor. Noul an va fi unul care va stimula din punct de vedere intelectual si creativ. Este un an al pasiunilor navalnice care pot duce la schimbari majore in viata voastra. In ansamblu un an mai agitat decat 2013, dar mai bun decat acesta.

Zodiacul maya, viitorul anuntat

 

 

Combinatia intre Pluto si semnul Capricornului in care planeta intra prima data dupa mai bine de 200 de ani este detaliul care va impulsiona rezolvarea cu succes a conflictelor si a dezechilibrelor globale in sensul pozitiv. Pluto si revolutia pasnica pe care o va provoca in fiecare dintre noi aduce la lumina valorile morale in 2014.

Rac

Nativii in zodia Rac se vor confrunta cu dificultati in zona familiala. Vor exista presiuni destul de mari in aceasta zona, la inceputul anului, pana in luna martie. Cu ajutorul gandirii pozitive, a optimismului si a dorintei de schimbare poti insa sa transformi un scenariu negativ intr-unul pozitiv. Sfatul este sa nu te grabesti si sa nu iei decizii sub presiunea evenimentelor.

Leu

2013 a fost un an plin pentru Lei si asa o sa fie si 2014. In mod special pentru nativii acestei zodii, 2014 o sa fie un an foarte productiv, un an care al evolutiei personale. 2014 o sa-ti aduca noi provocari si noi solutii pentru provocarile deja lansate tie in 2013.

Fecioara

Daca este sa ne luam dupa ceea ce spun astrele 2014 o sa fie unul din cei mai buni ani pentru nativii din Fecioara. Fecioarele se vor bucura de linistea interioara atat de importanta pentru ele si de echilibrul perfect intre cariera si viata de familie. In ceea ce priveste relatia cu partenerul si familia lucrurile se vor aseza in directia asteptata.

Balanta

In 2014 Balantele se elibereaza de tensiunea din ultimii ani. Se relaxeaza si privesc, in sfarsit cu incredere in viitor. 2014 o sa fie un an bun in ansamblu, dar presarat cu mici conflicte, emotii si tulburari in toate planurile. Toate acestea se vor putea rezolva atata vreme cat Balanta o sa-si gaseasca echilibrul interior, esential pentru ele.

Repara-ti viata amoroasa

 

In linii generale 2014 se anunta a fi un an al sensibilitatilor si emotiilor, de cele mai multe ori pozitive.

In 2014 o sa acordam toti mai multa atentie casei si familiei si la modul general o sa abordam relatiile cu cei apropiati (familie si prieteni) cu multa onestitate si realism. O parte din pragmatismul anilor precedenti o sa dispara. 2014 o sa fie caracterizat de seriozitate, luciditate, autodisciplina si un accentuat simt al responsabilitatii.

In 2014 o sa reusim sa depasim barierele de gandire de pana acum si sunt mari sanse sa abordam problemele din viata de zi cu zi, dar si pe cele intime, cu mai mult curaj, cu mai multa indrazneala si in mod diferit.

2014 este un an al transformarilor, un an in care cel mai des abordarea vietii de zi cu zi o sa fie revolutionara, noua si inedita.

Afla aici previziunile complete pentru 2014, pentru fiecare zodie, despre bani si cariera.

Combinatia intre Pluto si semnul Capricornului in care planeta intra prima data dupa mai bine de 200 de ani este detaliul care va impulsiona rezolvarea cu succes a conflictelor si a dezechilibrelor globale in sensul pozitiv. Pluto si revolutia pasnica pe care o va provoca in fiecare dintre noi aduce la lumina valorile morale.

Universul ne influenteaza viata, pentru ca totul este o inlantuire de cauza efect. Noul an trebuie privit cu optimism si curiozitate, acestea fiind elemente ce vor sta la baza tuturor constructiilor lui 2014.

Iata previziunile pentru 2014 pentru fiecare zodie.
 

Berbec

Anul 2014 o sa fie unul dinamic din toate punctele de vedere si plin de evenimente. Este posibil sa fii nevoita sa faci fata la multe presiuni. O sa fie dificil, dar aceste presiuni sunt cele care te vor impulsiona. Anul 2014 se va dovedi unul provocator, iar semnele bune vor apare la finele lui martie.

Taur

Anul 2014 o sa fie un an bun pentru voi. O sa te bucuri de succes profesional si de liniste in familie, dar o sa fie si un an al schimbarilor si evolutiei personale. Exista posibilitatea unor furtuni in zona sentimentala, dar finalul o sa fie in limitele pe care le doresti.

Gemeni

La inceputul anului este posibil sa experimentati evenimente negative, dar totul va lua o turnura pozitiva incepand cu mijlocul anului 2014. Este de remarcat faptul ca vei avea parte de o bune evolutie financiara. Cea mai buna abordare este aceea de a gandi de doua ori inainte de a lua o decizie.

Ce fel de femeie esti in zodiacul chinezesc

Afla restul previziunilor pe pagina urmatoare

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus