Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Previziunile evreilor pentru 2016

Previziunile evreilor pentru 2016

Afla ce iti prevad evreii pentru 2016, in functie de luna in care te-ai nascut.

Ianuarie

Pentru cei nascuti in luna ianuarie, lucrurile tind sa se aseze in anul 2016. Succesele financiare vor veni in lant, mai ales incepand cu luna mai.

Februarie

Cei nascuti in februarie vor avea parte de o serie de revelatii mai ales in ceea ce priveste dragostea. Este posibila reluarea unor relatii vechi sau reevaluarea in bine a actualei situatii amoroase.

Martie

Cei nascuti in martie vor avea mare bafta la bani. Daca anul 2015 a fost unul fructuos pentru ei, anul 2016 va fi si mai bun. Se prevad niste cumpene amoroase prin luna septembrie.

Aprilie

Cei nascuti in aprilie vor cunoaste adevaratul sens al vietii si vor redescoperi importanta familiei si a caldurii caminului in existenta lor. Cumpene financiare apar in luna noiembrie!

Mai

Nativii acestei luni redescopera cateva talente pe care nu le-au slefuit de mult. Vor cauta profund in interiorul lor, punand la cale o serie de evenimente importante pentru dezvoltarea personala.

Iunie

Cei nascuti vara vor avea un an greu. Se vor simti tradati de prieteni si vor cauta resurse in alte parti pentru a trece cu bine de dificultatile care se anunta.

Detaliile pentru restul lunilor din an le gasesti AICI!

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus