Esti aici

Rac

Relatia dintre Rac si Berbec este una dintre doua opusuri care se atrag. Berbecul este impulsiv si ingamfat, iar Racul este sensibil si emotiv. Si Berbecul poate fi sensibil, dar intr-un mod patimas, care il poate coplesi pe Rac. Pe de alta parte, Berbecul gaseste atragatoare sensibilitatea Racului.

Se poate intampla ca sa se iveasca probleme daca Racul se afla intr-o faza proasta sau Berbecul devine prea violent. Ambii trebuie sa isi faca timp pentru a intelege problemele celuilalt precum si ca vin din directii diferite dar ca pot lucra impreuna pentru a indeplini un scop comun.

Racul este semnul Casei, iar Berbecul este un semn caracterizat prin actiune. Un element comun este faptul ca ambii sunt extrem de protectori cu personele iubite. Racul isi aduna prietenii si rudele apoape atunci cand are probleme, in timp ce Berbecul foloseste curajul si forta de care dispune pentru a iesi dintr-o situatie stresanta.

Racul ii ofera Berbecului o viata domestica fericita si securitate emotionala. Berbecul este guvernat de planeta Marte, iar Racul de Luna. Racul este atras de natura pasionala a Berbecului. Sensibilitatea Racului il poate invata pe Berbec sa incetineasca rituml si sa se bucure mai mult de viata inainte de a merge mai departe.

Berbecul este un semn de Foc, iar Racul de Apa. Aceasta poate fi o combinatie ideala, in care actiunea si sentimentele se combina pentru a atinge un scop final. Racul il poate ajuta pe Berbec sa invete sa fie mai calm, iar Berbecul ii arata Racului cum sa iasa din cochilie.

Totusi, Racul poate exagera si-l poate sufoca pe Berbec cu prea multa afectiune in timp ce Berbecul il poate face pe Rac sa-si epuizeze toate energiile. Berbecul si Racul trebuie sa discute deschis si la obiect pentru a pastra o balanta.Ambele zodii sunt semne Cardinale, sunt initiatori, dar trebuie sa invete sa coopereze.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este acela, ca o data ce realizazeaza ca fac parte din aceeasi echipa, lucreaza bine impreuna. Posibilitatea fiecarui partener de a oferi ceea ce ii lipseste celuilalt face ca relatia lor sa fie una echitabila.

Cand un Rac si un Taur se intalnesc intr-o relatie amoroasa este de obicei o combinatie foarte reusita. Sunt la doua semne distanta in zodiac si asemenea semne tind sa imparta aceeasi soarta si intelegere reciproca.

Cei doi au multe in comun: ambii urmaresc de la o relatie securitate mai presus de toate, ambii prefera mai degraba linistea casei proprii decat evenimentele sociale. Relatia acestora va fi una fericita datorita acestor trasaturi comune.

Le place sa aiba o familie solida, cu relatii puternice intre membrii ei, sa detina lucruri frumoase, sa manance bine, intr-un cuvant sa aiba o viata luxoasa si confortabila. Formeaza de cele mai multe ori familia ideala, la care ceilalti privesc cu invidie.

Probleme pot aparea atunci cand Taurul insista ca lucrurile sa se faca dupa metoda sa. Acesta trebuie sa inteleaga sensibilitatea emotionala a Racului sis a comunica deschis cu acesta.

Taurul este guvernat de Venus (Dragoste) iar Racul de Luna (Emotie). Ambele planete au energie feminina. Taurul are un comportament onest, care-l atrage pe Rac. Racul are o energie feminina foarte intensa, iar Taurul il poate ajuta sa-si canalizeze aceasta energie catre un scop bine definit.

Luna cotroleaza mareele de pe Pamant, afectandu-ne putin dar sigur pe toti. Tot asa si Racul il conduce pe Taur din umbra. Racul tinde sa fie mai sentimental si amandoi prefera sa-si petreaca timpul unul cu celalalt decat intr-un grup.

Taurul este un semn de Pamant, iar Racul de Apa. Cei doi sunt compatibili, deoarece si Apa si Pamantul sunt entitati palpabile. Taurul il poate ajuta pe Rac sa-si stavileasca sentimentele, in timp ce Racul il poate sprijini pe Taur in actiunile pe care acesta si le propune.

Insa prea mult bine poate face rau. Taurul se poate plictisi la un moment dat de schimbarile Racului, in timp ce Racul poate simti ca Taurul este prea insensibil cu propriile dorinte. Trebuie sa lucreze impreuna pentru a ajunge la o intelegere.

Taurul este un semn Fix, iar Racul, unul Cardinal. Ca atare Taurul are obiceiuri bine stabilite si fixe si odata ce-si va forma o parere nu si-o va schimba. Acesta poate fi un sprijin pentru Rac, deoarece Taurul este dedicat complet relatiei.

In schimb, Racul poate aduce noi idei in relatie si porni noi proiecte la care mai tarziu se va alatura si Taurul. Cele doua zodii lucreaza bine impreuna si daca Racul aduce idei noi Taurul va fi cel care le duce pana la capat.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii reprezinta echipa stabile si de incredere pe care o formeaza. Ambele semne sunt puternic orientate catre o viata domestica. Dragostea comuna pentru camin, familie si stabilitate fac ac relatia celor doi sa fie una de lunga durata.

Relatie dintre Rac si Gemeni este una destul de ciudata. Sensibilul si emotivul Rac are probleme in a comunica clar, iar comunicarea este in natura Gemenilor. Natura cavalereasca a Gemenilor si vorbaria specific ail poate determina pe Rac sa iasa din carapace mai repede decat de obicei.

Racul in schimb, ii poate invata pe Gemeni sa incetineasca ritmul si sa aprecieze lucrurile marunte. Problemele pot aprea atunci cand Gemenii il ignora pe Rac si nu-i ofera atat de multa intimidate si siguranta cat are nevoie. Au maniere atat de diferite de abordare incat trebuie sa invete sa-si inteleaga si sa-si accepte diferentele.

Racul este un semn al casei si inimii, in timp ce Gemenii sunt ganditorii. Gemenii sunt foarte protectori, reprezentand un cavaler in armura stralucitoare pentru Rac.In schimb, Racul ii ofera Geamanului o anumita siguranta emotionala si fericire in viata domestica.

Uneori, Racul isi poate crea o imagine idealizata a partenerului sau sau poate devenii prea posesiv. Geamanul il poate ajuta sa-si recapete increderea in relatia lor.

Gemenii au nevoie sa asculte sfaturile Racului; Racul are un instinct foarte puternic si sfaturile sale ii pot ajuta pe Gemenii sa nu faca greseli prostesti sau sa ia decizii pripite.

Gemenii sunt guvernati de planeta Mercur (Comunicare), iar Racul, de Luna (Emotii). Racul are probleme de exprimare si tinde sa-si tina emotiile departe de ochii celorlalti.

Invidiaza abilitatea Gemenilor de a comunica deschis. In schimb Racul ii poate invata pe Gemeni sa incetineasca ritmul si sa se bucure de micile placeri ale vietii, in loc sa se grabesca catre o experienta noua.

Gemenii sunt un semn de Aer, iar Racul, de Apa. Daca reusesc sa treaca peste diferentele dintre ei, pot face o echipa grozava. Pana la urma, cele mai bune decizii se iau atunci cand combini intelectul cu sentimentele. Problemele lor apar din dificultatile de cooperare. Vin din doua lumi atat de diferite incat uneori par sa nu aiba nimic in comun.

Totusi Racul poate exagera si-i poate sufoca pe Gemeni cu prea multa afectiune in timp ce Gemenii il poate face pe Rac sa-si epuizeze toate energiile. Gemenii si Racul trebuie sa discute deschis si la obiect pentru a pastra o balanta.

Gemenii sunt un semn Schimbabil, iar Racul, unul Cardinal. Gemenii sunt flexibili, dispusi sa urmeze ideile alora, in timp e Racul este initatorul si ii place sa preia conducerea. Gemenii incearca sa domine prin confruntare si curaj, dar pentru ca lucrurile sa mearga bine intre ei, trebuie sa faca cu randul la conducere.

 • Cel mai bun aspect al relatiei celor doi este acela ca, odata ce au realizat ca sunt aliati, pot face multe lucruri impreuna. Gemenii gandesc mereu in perspectiva, iar Racul le va sprijini ideile din umbra. Abilitatea fiecaruia de a aduce in relatie ceea ce celuilalt ii lipseste, ii face un cuplu compatibil.

Cand doi Raci sunt impreuna, se creeaza o legatura emotionala si o relatie domestica. Racii sunt foarte devotati si vor fi loiali unul celuilalt. Isi vor cunoste partenerul foarte bine si vor sti exact ce gandeste si cum sa-l abordeze in momentele delicate.

Cuplul este orientat catre viata de familie, este atent la nevoile celorlati si gata oricand sa ajute. Daca reusesc sa isi controleze atitudinea manipulativa si sa nu-si mai planga de mila, relatia va fi una benefica pentru ambele parti.

Locul in care Racul se simte cel mai bine este in propria-i casa. Racul nu da atentie comentariilor sau parerilor pe care lumea le are despre el, insa va raspunde prompt la orice incercare de tulburare a linistii sale domestice sau la un atac asupra celor dragi.

Aceste calitati ale Racului sunt cele mai bune contributii pe care le aduce in relatie: lupta pentru succesul cuplului. Insa la manipularea emotionala pe care acesta o practica, poate fi foarte periculoasa.

Racul este guvernat de Luna (Emotii), iar acest semn este sensibil la schimbarile emotionale. Luna este in spatele atitudinii materne a Racului si a naturii caritabile. Aceste calitati ii ajuta pe Raci sa creeaza acasa o atmosfera relaxata si plina de iubire.

Racul este un semn de Apa si se lasa condus de instincte si emotii. O alta trasatura caracteristica acestei zodii este fragilitatea, sentimentele fiindu-i usor ranite. Daca sunt inspaimantati sau se simt coplesiti se vor inchide in sine, ca intr-o carapace, ceea ce-i poate determina uneori sa devina dificili intr-o relatie.

Dar nimeni nu il intelege mai bine pe Rac decat un alt Rac. Apa este pentru ei ca un scut protector care ii protejeaza de lumea inconjuratoare.

Racul este un semn Cardinal si cu toate ca nu este cel mai activ dintre semne din punct de vedere emotional, reflexele acestuia si puterea de perceptie ii ofera o alta linie de aparare atunci cand e stresat. Racul nu sfieste sa obtina exact ceea ce vrea de la partener.

Loialitatea dusa la extrem este una din puternicele legaturi ce se stabileste intre cei doi, dar poate in acelasi timp sa le aminente existenta ca relatie. Ambii parteneri trebuie sa incerce sa perceapa propriile emotii din perspectiva celuilalt.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este devotamentul total si legaturile emotionale puternice dintre ei. Se vor proteja reciproc si impreuna vor pastra distanta de lumea inconjuratoare, creindu-si o familie iubitoare si o casa frumoasa.

Cand un Rac si un Leu sunt impreuna, stiu cum sa-si satisfaca si sa-si inteleaga nevoile unul altuia. Ambele semne au nevoie de dragoste si devotament, dar in timp ce Racul cauta stabilitate si armonie emotionala, Leul apreciaza complimentele si vrea sa fie admirat.

Ambele semne sunt foarte loiale, ajungand chiar pana la posesivitate. Deoarece dorintele lor sunt similare, se inteleg bine si se completeaza reciproc.

Ambele zodii prefera confortul si siguranta si vor o casa frumoasa si o familie unita. Leul aduce in relatie fler si pasiune, iar Racul aduce sentimentul matern si dragostea. Leul este mai indraznet si mai energic, cauta statutul social si recunoasterea. Deoarece ambele semne sunt incapatanate, cei doi trebuie sa se inteleaga si sa se accepte reciproc.

Racul este guvernat de Luna (Emotii), in timp ce Leul, de Soare (Ego-ul). Soarele se refera la propria persoana, radiaza lumina si caldura, attribute ce se rasfrang si asupra Leului. Luna reprezinta energie feminina, dragoste si conexiune emotionala.

Aceasta combinatie intre masculin si feminin ii face pe cei doi sa se inteleaga atat de bine. Soarele reprezinta Viata, iar Luna, cultivare si dezvoltare si atata timp cat cei doi vor fi atenti la nevoile celuilalt, aceasta relatie este una benefica.

Racul este un semn de Apa, iar Leul, de Foc. Leul isi doreste cu ardoare glorie si recunostere, in timp ce Racul vrea stabilitate si securitate. Ambilor le place sa fie la conducere, dar abordeaza rolul de lider din directii diferite. Din aceasta cuza pot aparea dispute. Atata timp cat Racul si Leul invata sa aprecieze relatia lor, pot gasi o cale de mijloc.

Racul este un semn Cardinal, iar Leul, unul Fix. In conditii de stres, Leul devine incapatanat, iar Racul actioneaza pentru a manipula. Racul este initiatorul planurilor comune, iar Leul isi canalizeaza energia pentru a le duce la bun sfarsit. Racul opteaza pentru o viata stabila si calma si nu ii place sa fie in centrul atentiei. Pe de alta parte, Leului ii plac provocarile, neprevizibilul si faima.

Odata ce Leul si Racul s-au angajat puternic in relatie, fiecare isi va urmari instinctele pentru a se dedica complet celuilalt. Insa daca au idei diferite cu privire la relatie se vor gasi intr-un continuu razboi emotinal. Racul il poate manipula pe Leul din spatele carapacei in care se ascunde.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este dorinta de a avea o legatura sincera si daruirea ambilor parteneri. Pot avea o relatie pozitiva, bazata pe siguranta, armonie si iubire.

Relatia dintre Rac si Fecioara este una puternica, realista si va deveni din ce in ce mai buna odata cu trecerea timpului. Ambii parteneri sunt disciplinati si isi urmaresc cu orice pret scopurile.

Sunt sinceri si devotati unul altuia si o profunda admiratie unul pentru celalalt. Fecioara respecta devotamentul si forta Racului, iar acesta aprecieaza inteligenta si adaptabilitatea Fecioarei.

Cu toate ca relatia lor poate avea un inceput lent, cu timpul legaturile dintre ei vor deveni din ce in ce mai puternice. Relatia lor este bazata pe bun simt si principii puternice.

Le plac confortul si bunastarea materiala, dar se vor simti bine numai daca ceea ce au este dobandit prin munca cinstita. Pot aparea discutii daca Fecioara devine prea critica pentru sensibilitatea emotionala a Racului.

Racul trebuie sa invete sa inteleaga ca este in natura Fecioarei sa discute despre lucrurile care nu-i plac si nu ia crticile ca pe un atac personal. Fecioara ar putea fi deranjata de incapatanarea Racului, dar in final este o caracteristica pe care un partener care dispune de multa rabdare cum este Fecioara va ajunge sa-l aprecieze.

Racul este guvernat de de Luna (Emotii), iar Fecioara de Mercur (Comunicare). Cu toate ca sunt planete foarte diferite, ambele sunt in apropierea Soarelui.

Luna cultiva instinctul matern si dragostea, atat de importante pentru Rac. Mercur reprezinta comunicarea, dar si flexibilitatea, deci Fecioara se va adapota usor si va lua deciziile in fuctie de avantajele de moment.

Fecioara abordeaza viata din punct de vedere intelectual si ii place sa analizeze modul de gandire al celorlalti. Fecioara se poate adapta repede devotamentului si vietii domestice a Racului. Nu vor aparea niciodata discutii cu privire la neintelegerea nevoilor celuilalt partener.

Racul este un semn de Apa, iar Fecioara, de Pamant. Semnele de Pamant, dupa cum le spune si numele, sunt stabile si practice, cu picioarele pe pamant, dar pot fi materialiste si interesate de bunurile materiale.

Cei doi se vor inconjura de obiecte frumoase si confortabile. Semnele de Apa se ghideaza dupa intuitie si sentimente, facand ca Racul sa fie motorul emotional al relatiei, in mod subtil bineinteles.

Dorinta de prosperitate si de a avea o casa frumoasa si o viata luxoasa, ii va determina sa munceaca din greu pentru a obtine ceea ce isi doresc. Ambii parteneri au o atitudine practica, iar situatiile in care lucrurile le vor scapa de sub control vor fi foarte rare.

Racul este un semn Cardinal, iar Fecioara, unul Schimbabil. In timp ce Racul este activ, Fecioarei ii place sa aiba o anumita rutina. Dar daca vrea cu adevarat, aceasta isi va gasi un loc in planurile Racului.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este dedicarea acestora pentru a-si realiza scopurile comune. Ambilor parteneri le place sa aiba o viata de familie stabila, o casa frumoasa si posesiuni materiale. Aceste aspecte ii fac o pereche compatibila.

Cand un Rac si o Balanta sunt impreuna, ambii aduc in relatie calitati care celuilalt ii lipsesc. Atat Racul cat si Balanta cauta stabilitate intr-o relatie si apreciaza frumosul si luxul, in special in viata domestica. Cei doi isi pot combina foarte bine energiile pentru a lucra in obtinerea aceluiasi obientiv.

Cu toate ca inceputul relatiei este mai lent, ambii temandu-se ca au prea putine lucruri in comun, cand ajung sa se cunoasca mai bine, se vor respecta reciproc si fiecare va aprecia calitatile celuilalt. Ambele zodii combina intelectul cu sentimentele si se completeaza reciproc in multe privinte.

Racul apreciaza calmul si tactul Balantei; calitatile diplomatice ale acesteia pot imblanzi si el mai nervos si incapatanat Rac. Balanta, la radul ei, apreciaza instinctele materne ale Racului si dragostea pentru frumos si pentru o familie fericita.

Balanta il poate ajuta pe Rac sa priveasca o situatie din mai multe unghuri ianinate de a se grabi sa traga concluzii. In schimb, Racul o va invata pe indecisa Balanta sa fie mai hotarata.

Racul este guvernat de Luna (Emotii), iar Balanta de Venus (Dragoste). Cele doua planete impart aceeasi dragoste pentru familie, casa si romantism. Balanta reprezinta echilibru si il va cauta in tot ceea ce face. Cei doi parteneri prefera armonia in detrimentul conflictului.

Aceasta pereche emana caldura si stabilitate mai mult decat orice alt cuplu al zodiacului. Totusi, Balantele, a caror abordare asupra vietii se bazeaza pe intelect, pot deveni usor snoabe si pot avea o atitudine superioara, ceea ce il paote deranja pe Rac.

Racul este un semn de Apa, iar Balanta de Aer. Balanta vede viata ca o explorare pur mentala, in timp ce Racul este mai sensibil. Acesta este multumit atunci cand ii sunt satisfacute nevoile emotionale, Balanta se concentreaza pe ceea ce ii stimuleaza mintea. Uneori poate fi dificil sa se inteleaga unul pe celalalt.

Conflictele pot aparea daca Racul este prea incapatanat si morocanos sau daca Balanta este prea provocatoare. Amandoi trebuie sa inteleaga ca viziunea lor asupra lumii este diferita.

Racul si Balanta sunt semne Cardinale. Pot aparea conflicte legate de cine detine rolul de conducere. Atata timp cat Racul nu isi va arata incapatanarea specifica, Balanta poate face un compromise, fiind de acord cu deciziile luate de acesta. Ambii sunt initatori, ceea ce, combinat cu modurile lor diferite de a privi lucrurile, poate genera conflicte.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii il reprezinta aprecierea reciproca pentru stabilitate si echilibru in viata de familie si gusturile similare, ceea ce face ca relatia lor sa fie una armonioasa.

Cand un Rac si un Scorpion sunt impreuna, combinatia este una dintre doua energii emotionale intense. Astfel de zodii adesea fac o combinatie reusita, slabiciunile unuia fiind compensate de calitatile celuilalt. Exista o atractie sexuala puternica in aceasta relatie. Cei doi au foarte multe in comun si pot sa faca din relatia lor una pasionala si de durata.

Atat Racului, cat si Scorpionului le plac cumparaturile s vor sa-si creeze un canim confortabil. Racul iubeste siguranta, securitatea, iar Scorpionul, puterea. Ambii isi ocupa timpul gandindu-se la bunuri materiale si sunt foarte loiali familiei; vad viata ca pe un exercitiu pasionant si emotional.

Planeta care guverneaza Racul este Luna (Emotii), iar Scorpionul, Pluto (Putere) si Marte (Pasiune). Datorita influentei puternice a lui Pluto, aceasta este o combinatuie intensa de planete, dar si o balanta intre energia masculina si cea feminina.

Luna, care reprezinta dragoste si Marte, reprezentantul ambitiei si pasiunii, fac pereche buna. Racul este atras de energia Scorpionului, iar acesta de daruirea Racului intr-o relatie.

Ambii sunt semne de Apa, asemeni unui ocea sunt foarte profunzi si este greu sa vezi pana in adancul sufletului lor. Se pot retrage in ei insisi, pentru ca apoi sa revina cu o forta neasteptata.

Dorinta de securitate si stabilitate emotionala, ii determina sa fie foarte loiali. Racul isi concentreaza energia asupra familiei si caminului, iar Scorpionul asupra secretelor din spatele intentiilor celorlalti si a diverselor aspecte ale vietii.

Racul il poate invata pe Scorpion sa nu se teama de sentimente si apreciaya gelozia acestuia – semn ca Scorpionul il iubeste cu adevarat si il pretuieste. Scorpionul in schimb, apreciaza natura practica a Racului.

Racul este un semn Cardinal, iar Scorpionul unul Fix. Orice dorinta comuna vor avea, o vor face sa devina realitate. Totusi, daca opiniilor lor nu coincid, este grav.

Racul va fi primul care va incepe disputa, iar Scorpionul, cel care o va incheia. Racul pare seful in aceasta relatie si pare a fae lucrurile asa cum vrea el, dar nu era intotdeauna valabil. Dar nici unul dintre ei nu va folosi manipularea emotionala pentru a se razbuna.

Pentru a ajunge la un comprimos, trebuie sa discute ce este cu adevarat important pentru ei. Odata ce vor invata sa aiba incredere si sa creada unul in celalalt, pot realiza orice isi propun. Relatia lor va esua numai daca cei doi nu pot sa treaca peste incapatanarea specifica.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii il reprezinta echipa puternica pe care o formeaza odata ce cad de acord asupra scopurilor. Atunci cand racul realizeaza sa Scorpionul are ganduri serioase si ca parteneriatul lor este productiv, aceasta relatie va inflori.

Cand un Rac si un Sagetator sunt impreuna, amandoi trebuie sa aiba rabdare si sa ii acorde relatiei timp sa se dezvolte si sa devina matura. Cu cat se vor cunoste mai bine, cu atat vor realize ca au multe sa-si ofere unul celuilalt.

La inceput Sagetatorul pare genul care cauta aventuri pasagere, iar Racului pare sa-i aduca multa satisfactie securitatea emotionala.

La inceputul relatiei Racul va dori mai multa implicare din partea Sagetatorului decat este acesta dispus sa ofere. Dar mai tarziu, Sagetatorul va ajunge sa aprecieze suportul emotional oferit de Rac.

Cei doi abordeaza viata in mod diferit, Racul se bazeaza pe emotii si traditii, in timp ce Sagetatorul este neobositul hoinar. Emotiile puternice si schimbatoare ale Racului pot deveni coplesitoare pentru Sagetator, la fel cum poate deveni coplesitor pentru Rac faptul ca Sagetatorul cauta mereu activitati interesante si noi.

Racul ii poate oferi Sagetatorului un camin sigur, unde poate sa-si planifice visele si ambitiile. Pe de alta parte, Sagetatorul poate aduce putina diversitate si divertisment in viata Racului.

Racul este guvernat de Luna (Emotii), iar Sagetatorul de Jupiter (Filozofie). Luna reprezinta dragoste, sentimente materne, iar Jupiter – optimism, calatorii, noroc. Combinatia celor doua este una intre energia feminina si cea masculina; acestea completandu-se reciproc. Daca lucreaza pentru realizarea aceluiasi scop, cei doi vor avea mari succese.

Racul este semn de Apa, iar Sagetatorul de Foc. Cel din urma vrea libertate, in timp ce primul tanjeste dupa securitate si stabilitate, iar acest lucru face a viata lor impreuna sa fie plina de culoare. Nu vor cadea intotdeauna de acord, dar odata ce-si vor combina fortele, vor iesi scantei, iar visele vor deveni realitate.

Conflictele care apar pot fi usor aplanate daca isi respecta reciproc opiniile si daca pretuiesc relatia lor. Racul este un semn Cardinal, iar Sagetatorul, unul Schimbabil.

Sagetatorul se deplaseaza cu rapiditate de la o idee la alta si de la o aventura la alta, in timp ce Racul este cel care initiaza planuri noi. Racul trebuie sa-i acorde Sagetatorului spatiul si libertatea de miscare de care are nevoie.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este securitatea pe care le-o ofera amandurora. Fac un cuplu compatibil daca reusesc sa se deschida unul in fata celuilalt, sa comunice si sa accepte faptul ca sunt diferiti.

Cand un Rac si un Capricorn sunt impreuna, sunt o pereche caracterizata printr-o mare tenacitate si determinare. Capricornul este caracterizat de logica, realism si este cu picioarele pe pamant; Racul este caracterizat de sentimente si emotii. Se respecta reciproc si isi impun standarde inalte unul altuia.

Racul iubeste dedicarea Capricornului, iar acesta admira perseverenta Racului. Cei doi zodii vin din parti opuse ale zodiacului si impreuna formeaza o relatie sigura si de succes.

Aceasta relatie va creste in timp si va pleca de la bun inceput cu o fundatie solida emotionala si materiala. Ambele semne tind sa ia decizii pripite si conservatoare.

Racul este cel responsabil cu pastrarea amintirilor frumoase si cu pastrarea in buna stare a bunurilor familiei. Tot el il ajuta pe Capricorn sa se relaxeze dupa o zi de munca si sa isi faca timp pentru familie.

Capricornul il invata de Rac sa fie mai ambitios si mai orientat catre rezultate si sa-si planga mai putin de mila. Aceasta relatie va fi una de succes daca exista un mediu stabil si traditionalist in viata de familie.

Racul este guvernat de Luna (Emotii), iar Capricornul de Saturn (Carisma). Luna emana energie feminina, iar Saturn, energie masculina. Luna este reprezentata de emotii, sentimente materne si intuitie, iar Saturn, de integritate si disciplina.

Racul ii poate arata Capricornului cum sa se bucure de viata si sa aprecieze frumosul si confortul. Pe de alta parte, Capricornul ii va arata Racului cum sa fie mai disciplinat, sa iasa mai mult in lume si sa-si duca proiectele pana la capat.

Racul este un semn de Apa, iar Capricronul de Pamant. Semnele de Pamanat se concentreaza pe posesiune, vor sa aiba cat mai multe lucruri, in timp ce semnele de Apa se axeaza pe emotii, intuitie, nostaligie, frumos.

Culpului Rac-Capricorn ii place sa se inconjoare de lucruri frumoase – o casa impunatoare, masini scumpe si opere de arta. Dorinta de stabilitate economica ii va determina pe amandoi sa munceasca mult pentru a realiza ceea ce-si doresc.

Atat racul, cat si Capricornul sunt semne Cardinale. Sunt initiatori, activi si entuzisti. Aceste caracteristici pot actiona ca un catalizator pentru conflictele care apar intre ei. Racul este foarte dedicat relatiei si ii va oferi Capricornului stabilitatea emotionala de care are nevoie.

Personalitatile lor diferite se completeaza reciproc. Ambii au idei noi, Capricornul in afaceri, iar Racul in ceea ce priveste partea emotionala. Cei doi se vor intelege foarte bine, atat timp cat fiecare se ocupa de bucatica lui.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este dedicarea pe care o au unul afat de celalalt si telurile comune. Ambii iubesc frumosul si calitatea, lucrurile luxoase si muncesc din greu pentru a le obtine. Sunt o pereche compatibila.

Relatia dintre Rac si Varsator este cea dintre doua opusuri care se atrag. Racul abordeaza viata din perspectiva emotionala, iar Varsatorul este neconventionalul zodiacului. In timp ce Racul se retrage in carapace, Varsatorul este extrovertit si cauta orice ocazie pentru a-si face noi prieteni si pentru a se distra.

Dar ambiii sunt ambitiosi si hotarati, le place ca lucrurile sa se faca asa cum vor ei si nu agreeaza conflictele. Racul poate fi de moda veche, atasat de traditii si de rutina, mai conservator. Varsatorul, pe de alta parte, este foarte modern si nu ii place rutina. Racul este intrigat de energia Varsatorului si uneori poate deveni frustrant pentru el sa tina pasul cu partenerul de viata.

Cu toate ca Varsatorului nu-i va placea posesivitatea Racului, pot gasi un adevarat sprijin in acesta. Racul este guvernat de Luna (Emotii), iar Varsatorul de Saturn (Carisma) si Uranus (Rebeliune). Luna emana caldura si energie feminina si Saturn – raceala, energie masculina, iar Uranus reprezinta ideile inovatoare. Racul este preocupat de activitatile casnice, iar Varsatorul este disciplinat, muncitor si duce pana la capat o idee inceputa.

Racul il va invata pe Varsator sa puna pret pe sentimente, iar energia acestuia aduce frumusete si confort in casa. Varsatorul il poate ajuta pe Rac sa fie mai detasat emotional. Racul este un semn de Apa, iar Varsatorul, de Aer.

Cel din urma vede viata ca pe o continua provocare intelectuala, o constanta explorare si dezvoltare a mintii. Racul este mai practic, isi pune mai multe intrebari legate de rezultatele actiunii lui.

Intre cei doi pot aparea conflicte datorita abordarilor diferite asupra vietii. Dar acceptandu-se asa cum sunt, relatia lor poate sa mearga bine. Racul este un semn Cardinal, iar Varsatorul, unul Fix.

Ambii sunt perseverenti atunci cand urmaresc realizarea unui scop. Daca au o idee in cap, vor merge pana la capat. Daca ambii ajung sa aprecieze relatia lor, nu se vor mai lasa doborati de neintelegeri.

Varsatorul va descoperi, ca Racul, desi introvertit, poate fi foarte manipulativ si uneori poate fi deranjat de emotivitatea excesiva a acestuia. Dar daca reusesc sa treaca peste aceste aspecte si sa colaboreze, se vor intelege.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este faptul ca, atunci cand se decid sa lucreze impreuna, sunt o forta de neoprit. Racul si Varsatorul isi pot gasi echilibrul, facand din diferentele dintre ei un motiv de distractie, mai degraba decat un impediment in fata relatiei lor.

Relatia dintre Rac si Pesti este una pozitiva, de intalnire intre doua spirite asemanatoare. Ambele semne sunt tolerante si compatimitoare, iar Pestii se pot entuziasma usor la ideile Racului.

Pestii ii pot deschide ochii Racului catre creativitate si spiritualitate, iar Racul ii va invata pe Pesti sa-si puna ideile in practica. Cei doi beneficiaza de o legatura emotionala foarte puternica.

Racul iubeste posesiunile materiale, confortul si vrea o casa impunatoare si uneori ii este dificil sa inteleaga stilul de viata simplu si minimalist al Pestilor. Cu toate ca aspiratiile lor in viata pot fi diferite, legatura emotionala pe care o impart ii determina sa aiba o relatie puternica.

Racule ste guvernat de Luna (Emotii), iar Pestii de Jupiter (Filozofie) si Neptun (Iluzie si Vise). Cand Luna si Neptun si intalnesc intre cei doi se formeaza o puternica legatura spirituala. Impreuna ele reprezinta o relatie ideala, aproape divina.

Daca Luna si Neptun vibreaza de energie feminina, Jupiter aduce in relatie o energie masculina reprezentata prin filozofie precum si prin dorinta de expansiune si exces. Racul va trebui sa fie atent sa nu-i solicite prea tare pe Pesti deoarece aceastie se vor sufoca sub prea multe sarcini.

Racul si Pestii sunt amandoi semne de Apasi in general, sunt extrem de compatibili. Menirea Pestilor este sa realizeze conexiuni intre oameni, iar atunci cand isi combina energia cu cea a Racului, se creeaza o legatura puternica. Viziunea practica a Racului o va mentine sa nu cada in idealismul romantic.

Racul intelege cel mai bine ambiguitatea emotionala a Pestilor si le da stabilitate. Pestii vor simiti la un moment dat ca Racul este prea negativ iar Racul se va plictisi de instabilitatea Pestilor. Pentru amandoi va fi usor insa sa ajunga la un compromis.

Racul este un semn Cardinal, iar pestii, unul Schimbabil. Racului ii place sa aiba un plan solid pe care il va urma pana la capat, si pe care si-l va nota chiar, ca sa nu-l uite. Pestii, pe de alta parte, se bazeaza mai mult pe instinct.

Racul trebuie sa le ofere Pestilor libertatea de a se bucura de interesele proprii sau da a-si face un capriciu. Pestii ii pot arata Racului ca uneori indeplinirea este mai buna decat initierea. Cei doi sunt extrem de compatibili.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este natura emotionala similiara si capacitatea de compasiune de care dispun amandoi. Se completeaza reciproc foarte bine, ambii putand fi ata studentul, cat si profesorul. Angajamentul si valoarea pe care cei doi o acorda relatiei dintre ei este ceea ce face ca Racul si Pestii sa formeze un cuplu reusit.

 

Comments

comments

Leave a Reply