Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Rac – adori dulciurile

Rac – adori dulciurile

Ce spun stelele? Mancarea iti guverneaza emotiile. Devii sacaita daca nu mananci cu regularitate sau daca esti frustrata de mancarurile preferate. Dar esti puternica si activa, asa ca la nevoie poti “arde” cantitati mari de calorii.

Factori de risc: sindromul premenstrual te trimite la vanatoare de dulciuri, mai ales ciocolata. Iar in perioadele de criza emotionala, nimic nu te calmeaza mai bine decat prajiturile grele si dulci.

Factori de corectie: nu-ti mai defula frustrarile in cofetarie. Ca sa-ti “indulcesti” momentele negru-inchis si sa-ti calmezi sindromurile lunare, asigura-te de un aport suficient de vitamina B (a carei deficienta a fost identificata in depresii). B6, de exemplu, se gaseste in banane, avocado si peste, daca nu preferi s-o cumperi din farmacii.

Secret astral: Luna, planeta care te guverneaza, este asociata cu rata, crustaceele si lactatele, deci ai de unde alege un meniu sanatos.

Ce fel de sport? Exercitiile regulate care stimuleaza ritmul cardiac – aerobic, de exemplu – elibereaza endorfine, neurotransmitatori care induc o stare de bine si atenueaza starile depresive.

Cea mai buna alegere: semn de apa fiind, inotul ti se potriveste de minune. Iar influenta zodiei asupra regiunii stomacului creste eficienta exercitiilor de tonifiere a musculaturii abdominale, asa ca-ti poti cumpara linistita bluzita aia cu vedere la buric.

Comments

comments

Leave a Reply