Esti aici

Sagetator

Cand Sagetatorul se intalneste cu Berbecul, relatia poate fi ideala. Cei doi au multe in comun – personalitati si interese similare – si sunt foarte compatibili. Ambii sunt exploratori si initiatori.

Aceasta relatie este interesanta si incitanta si amandoi sunt intotdeauna gata de noi aventuri. Vor sa isi traiasca viata, sa experimenteze diverse lucruri, nu sa piarda timpul citind despre aventurile altora.

Trebuie sa fie precauti totusi, impreuna sunt predispusi la accidente datorate impulsivitatii Berbecului si faptului ca Sagetatorul tinde sa vada tot mai putin ceea ce este evident.

De asemenea, cu toate ca au multe in comun, poate fi dificil sa mentina o relatie pe termen lung deoarece ambii sunt energici la inceput, dar se sting pe parcurs. Dar Berbecul si Sagetatorul vor fi intotdeauna buni prieteni dar si buni iubiti. Se inteleg cu adevarat unul pe celalalt.

In aceasta relatie problemele sunt rare, dar Sagetatorul are o si mai mare nevoie de independenta decat Berbecul si uneori este prea posesiv.

Berbecul este putin mai sensibil decat distractivul si vorbaretul Sagetator, care adesea vorbeste fara sa se gandeasca inainte. Vestea buna este ca ambele semne sunt capabile sa uite si sa ierte destul de usor. Nu au timp sa stea suparati.

Berbecul este guvernat de Marte, planeta pasiunii, iar Sagetatorul de Jupiter, planeta filozofiei si norocului. Ambele planete sunt masculine, deci aceste semne zodiacale primesc lumea cu aceeasi ochi.

Sagetatorului ii place sa-si asume riscuri, iar atunci cand Berbecul vine cu o idee noua, acesta este mereu gata sa i se alature.

Ambii sunt semne de Foc, combinatie ce poate produce o flacara eterna. Sagetatorul si Berbecul sunt mereu pe picior de plecare, au resurse inepuizabile de energie si nu-si pierd niciodata interesul unul fata de celalalt. Berbecul este semn Cardinal, iar Sagetatorul este un semn Schimbabil. Berbecul initiaza noi proiecte si idei iar Sagetatorul le accepta si le include in planurile sale.

Berbecului ii place gloria in timp ce Sagetatorul este fericit daca poate controla totul din umbra. Nu se bat niciodata pentru detinerea controului. Ambii se pricep mai bine sa initieze proiecte decat sa le finalizeze.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este faptul ca sunt pionierii si exploratorii zodiacului. Au aceeasi doza de entuziasm, energie si motivare. Interesele comune si personalitatile similare ii fac o pereche foarte compatibila.

 

Cand Sagetatorul si Taurul se intalnesc, relatia poate fi una pasionala, dar trebuia sa isi acorde timp pentru a accepta relatia dintre ei. Ambii au multe de castigat din aceasta legatura.

In timp ce Sagetatorului ii place tot ce este nou, Taurul are o anumita rutina la care nu renunta prea usor. Sagetatorului ii va fi greu sa accepte pragmatismul Taurului in timp ce Taurul va accepta cu greu dinamismul Sagetatorului.

Taurul ii poate oferi Sagetatorului un punct de plecare pentru visurile si ambitiile lor. In schimb Sagetatorul il poate ajuta pe Taur sa-si diversifice activitatile. Au moduri de abordare diferite. Taurul este calm si practic, iar Sagetatorul este neobosit si activ.

Taurul este guvernat de Venus (Dragoste), iar Sagetatorul de Jupiter (Noroc). Venus reprezinta frumosul, luxul si dragostea, iar Jupiter – filozofia, calatoriile, optimismul. Impreuna cei doi fac o combinatie reusita, admirandu-se si sustinandu-se unul pe celalalt.

Taurul este un semn de Pamant, iar Sagetatorul, unul de Foc. Sagetatorul are nevoie de mult spatiu de miscare, in timp ce Taurul este mai cu picioarele pe pamant si are nevoie de stabilitate.

Sagetatorul se bazeaza pe sentimente si este impulsive, iar Taurul este practice si preocupat de eficienta. Cu toate ca la inceput le va fi greu sa se inteleaga unul pe celalalt, cei doi fac o echipa buna.

Taurul este un semn Fix, iar Sagetatorul, unul Schimbabil. Primul este incapatanat, odata ce si-a format o parere foarte greu si-o schimba; cel de-al doilea cauta varietatea.

Taurul nu tolereaza infidelitatea, iar daca aceasta apare, va fi jignit profound iar relatia cel mai probabil se va termina. Dar trebuie sa invete sa-i ofere Sagetatorului libertatea de a intalni noi oameni si experiente.

Taurul il poate invata pe Sagetator care sunt avantajele unei relatii stabile, iar Sagetatorul ii poate arata Taurului ca flexibilitatea este uneori mai buna decat respectarea unui tipar.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este perspectiva pe care o ofera unul celuilalt odata ce trec peste diferentele dintre ei. Pot avea o relatie stabile si fericita daca vor accepta aceste diferente.

 

Perechea Sagetator – Gemeni poate fi una spectaculoasa. Sunt foarte compatibili si orice greutati ar putea intampina de-a lungul relatiei, vor fi trecute foarte usor.

Gemenii pot oferi aventurosului Sagetator independenta de care are nevoie intr-o relatie. In timp ce Sagetatorul are nevoie de independenta fizica, Gemenii au nevoie de independenta emtionala.

Ambii iubesc exeperientele, oamenii si senzatiile noi si vor avea parte de multe aventuri impreuna. Se plictisesc repede si de aceea se deplaseaza de la un lucru la celalalt, dar si pentru a trai cat mai multe experiente.

Pe langa faptul ca fac o pereche ideala, cei doi sunt cei mai buni perieteni. Impart acelasi stil de viata, sunt optimisti si entuzisti si se isi intleg foaret bine nevoile unul altuia.

Sagetatorul poate fi uneori putin prea necioplit si spune lucrurile fara sa gandeasca in prealabil, dar din fericire Gemenii pot uita si ierta repede. Nici unul dintre ei nu are timp sa tina supararea.

Gemenii sunt guvernati de Mercur (Comunicare), iar Sagetatorul de Jupiter (Noroc). Jupiter reprezinta filozofia, intelegerea in timp ce Mercur reprezinta inventivitatea. De cate ori Gemenii au cate o idee noua, Sagetatorul este nerabdator sa o exploareze alaturi de partenerul sau.

Gemenii sunt un semn de Aer, iar Sagetatorul de Foc. Este o relatie activa! Aerul ajuta Focul sa se raspundeasca si sa cresca, iar Gemenii au exact acelasi efect asupra Sagetatorului. Relatia lor este una pasionala, intense si niciodata plictisitoare.

Sunt semne opuse in zodiac si uneori se pot rani destul de rau unul pe celalalt. Cu alte cuvinte, atunci cand lucrurile merg bine, este grozav, dar cand relatia incepe sa scartaie, este grav.

Cel mai adesea certurile pot aparea deoarece ambii vor sa fie seful si sunt foarte competitivi. Partea buna este ca, desi apar divergente intre ei, acestea nu sunt de lunga durata. Ambii sunt semne Schimababile si sunt extreme de compatibili. Sunt extrem de flexibili si adaptabili la orice schimbare.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este interesul reciproc in a-si cultiva cunostintele si a-si utilize intelectul. Entuzismul, energia si interesele comune, ii fac un cuplu extrem de compatibil.

 

Cand un Sagetator si un Rac sunt impreuna, amandoi trebuie sa aiba rabdare si sa ii acorde relatiei timp sa se dezvolte si sa devina matura. Cu cat se vor cunoste mai bine, cu atat vor realize ca au multe sa-si ofere unul celuilalt.

La inceput Sagetatorul pare genul care cauta aventuri pasagere, iar Racului pare sa-i aduca multa satisfactie securitatea emotionala.

La inceputul relatiei Racul va dori mai multa implicare din partea Sagetatorului decat este acesta dispus sa ofere. Dar mai tarziu, Sagetatorul va ajunge sa aprecieze suportul emotional oferit de Rac.

Cei doi abordeaza viata in mod diferit, Racul se bazeaza pe emotii si traditii, in timp ce Sagetatorul este neobositul hoinar. Emotiile puternice si schimbatoare ale Racului pot deveni coplesitoare pentru Sagetator, la fel cum poate deveni coplesitor pentru Rac faptul ca Sagetatorul cauta mereu activitati interesante si noi.

Racul ii poate oferi Sagetatorului un camin sigur, unde poate sa-si planifice visele si ambitiile. Pe de alta parte, Sagetatorul poate aduce putina diversitate si divertisment in viata Racului.

Racul este guvernat de Luna (Emotii), iar Sagetatorul de Jupiter (Filozofie). Luna reprezinta dragoste, sentimente materne, iar Jupiter – optimism, calatorii, noroc. Combinatia celor doua este una intre energia feminina si cea masculina; acestea completandu-se reciproc.

Daca lucreaza pentru realizarea aceluiasi scop, cei doi vor avea mari succese. Racul este semn de Apa, iar Sagetatorul de Foc. Cel din urma vrea libertate, in timp ce primul tanjeste dupa securitate si stabilitate, iar acest lucru face a viata lor impreuna sa fie plina de culoare.

Nu vor cadea intotdeauna de acord, dar odata ce-si vor combina fortele, vor iesi scantei, iar visele vor deveni realitate. Conflictele care apar pot fi usor aplanate daca isi respecta reciproc opiniile si daca pretuiesc relatia lor.

Racul este un semn Cardinal, iar Sagetatorul, unul Schimbabil. Sagatatorul se deplaseaza cu rapiditate de la o idee la alta si de la o aventura la alta, in timp ce Racul este cel care initiaza planuri noi. Racul trebuie sa-i acorde Sagetatorului spatiul si libertatea de miscare de care are nevoie.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este securitatea pe care le-o ofera amandurora. Fac un cuplu compatibil daca reusesc sa se deschida unul in fata celuilalt, sa comunice si sa accepte faptul ca sunt diferiti.

 

Cand Sagetatorul si Leul sunt impreuna, rezultatul este adesea unul exploziv! Ambele zodii sunt dinamice si traiasc viata din plin. Acest cuplu este amuzant si plin de viata, incuranjandu-se reciproc si avand standarde inalte.

Au o mare admitratie si respect unul pentru celalalt. Ambii sunt personalitati calde, carismatice si impreuna, enama energie pozitiva.

Ambii pot fi nerabdatori si afectuosi, dar Leul ar putea fi deranjat de flirturile Sagetatorului. Cu toate acestea, nu va exista monotonie in relatia lor. Sagetatorul vedea lumea ca pe o carte deschisa din care ai tot timpul ceva de invatat, iar Leul este liderul innascut. Ambii sunt extrem de sociabili, iar Leul vrea sa detina controlul conversatiei.

Leul este conducatorul, in timp ce Sagetatorul este arcasul, analizand toate fatadele unui lucru inainte de a se lansa in actiune. Sunt tratati cu respect de catre ceilalti si este important sa nu uite sa-si acorde unul altuia respect.

Leul este guvernat de Soare, iar Sagetatorul de Jupiter. Ambele planete sunt reprezentate de energia masculina si fac o combinatie foarte reusita, intelegandu-se reciproc deoarece sunt foarte asemanatori.

Soarele reprezinta ego-ul, iar Jupiter este caractreizat de expansiune si exces. Sunt foarte compatibili, plini de energie si vor forma un duo dinamic in orice situatie.

Ambii sunt semne de Foc, iar relatia lor este una intensa si pasionala. Au rezerve inepuizabile de energie si pot tine pasul unul cu celalat foarte usor. Cu toate ca Sagetatorul se poate satura de egoismul Leului, diferentele de opinie nu vor dura mult.

Leul este un semn Fix, iar Sagetatorul, unul Schimbabil. Sagetatorul ii ofera Leului profunzime in gandire, iar Leul il ajuta pe acesta sa fie mai sarmant si mai gratios. Uneori tendinta Leului de a face pe seful poate deveni iritanta pentru Sagetator, dar raman devotati unul altuia in ciuda divergentelor minore.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este echipa puterniac pe care o fac impreuna si admiratia pe care o au unul pentru celalalt. Energia lor si temperamentul pasional, ii fac o pereche compatibila.

 

Relatia dintre Sagetator si Fecioara este una echilibrata. Sagetatorul este un explorator care iubeste sa socializeze, in timp ce Fecioara se multumeste sa analizeze descoperirile acestuia.

Fecioara ar putea cere perfectiune din partea Sagetatorul prea curand, insa odata cu trecerea timpului, acesta va invata sa aprecieze stabilitatea si realismul oferit de Fecioara.

Cei doi au abordari diferite asupra vietii; Fecioara este mai practica si mai concentrata, iar Sagetatorul este exploratorul energic. Uneori, va fi dificil pentru Sagetator sa aiba de-a face cu pragmatismul al Fecioarei, iar aceasta va face fata greu energiei Sagatatorului. Fecioara ii poate oferi Sagetatorului un sprijin solid, iar acesta va aduce varietate si amuzament in viata Fecioarei.

Fecioara este guvernata de planeta Mercur, iar Sagetatorul de Jupiter. Mercur reprezinta comunicarea si analiza, iar Jupiter, filozofia, dorinta de invataer si calatoriile.

Cele doua semne se vor sustine reciproc. Se distreaza analizand un film sau o carte, Fecioara concentrandu-se aspura detaliilor, iar Sagetatorul, asupra imaginii de ansamblu.

Fecioara este un semn de Pamant, iar Sagetatorul, de Foc. Sagetatorul isi doreste libertatea in timp ce Fecioara isi doreste siguranta domestica si financiara.

Sagetatorul initiaza proiectele din dorinta de a face ceva nou in timp ce Fecioara este mai pragmatica. Desi sunt destul de diferiti unul de celalalt, cand lucreaza impreuna formeaza o echipa plina de succes, completandu-se unul pe celalalt.

Ambii sunt semne Schimbabile si se pot concentra asupa mai multor lucruri deodata. Se completeaza reciproc si lucreaza foarte bine impreuna.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este siguranta pe care si-o ofera atunci cand inteleg ca au mulet in comun. Formeaza un culpu minunat, in special daca invata sa analizeze problemele si prin ochii partenerului. Atata timp cat comunica unul cu celalalt si apreciaza relatia dintre ei, relatia lor va fi una stabila si fericita.

 

Intalnirea dintre Sagetator si Balanta poate fi raiul pe pamant pentru ambele semne. Semnele care sunt la poli opusi ai zodiacului tind sa aiba o legatura adanca si speciala si sa se inteleaga foarte bine unul pe celalalt. Sagetatorul este un calator, in permanenta in cautarea intelepciunii.

Balanta iubeste frumosul, arta si cultura si este un partener stimulativ pentru Sagetator. Relatia va fi mereu plina de noutate deoarece cei doi o vor mentine interesanta si totusi, faptul ca isi inteleg nevoile atat de bine, ii face sa se simta apropiati inca de la inceput.

Impreuna, vor experimenta lucruri noi. Balanta si Sagetatorul sunt buni prieteni dar si foarte buni iubiti. Impart aceeasi atitudine optimista si entuziasm si rar apar probleme in relatia lor.

Uneori Sagetatorul ar putea sa-i raneasca sentimentele Balantei, vorbind fara sa gandeasca, iar Balanta ar putea fi prea manipulativa emotional pentru gustul Sagetatorului. Dar cu diplomatia innascuta a Balantei, vor reusi sa aplaneze orice conflict. Ambii iarta si uita repede.

Balanta este guvernata de Venus (Dragoste), iar Sagetatorul de Jupiter (Noroc si Filozofie). Feminitatea lui Venus si masculinitatea lui Jupiter, fac din aceasta relatie una echilibrata.

Sagetatorul este intotdeauna in cautare de raspunsuri la intrebari existentiale – ce este adevarat si ce nu, semnificatia vietii si a mortii etc – si este mereu dispus sa dea curs ideilor Balantei.

Balanta este un semn de Aer, iar Sagetatorul de Foc. Acest parteneriat este intens, aerul fiind cel care mentine focul in viata si il ajuta sa se dezvolte. Sagetatorul are impresia ca el este liderul, dar de fapt Balanta conduce totul din umbra.

Amandoi dispun de multa energie si pot ajunge departe impreuna. Relatia va fi mai buna daca Balanta ii va oferi Sagetatorului independenta de care are nevoie.

Balanta este un semn Cardinal, iar Sagetatorul, unul Schimbabil. Balanta este initatorul, vine cu idei legate de noia ctivitati si locatii – dar se poate razgandi foarte repede. Sagetatorul este adaptabil, flexibil la orice schimbari pe care Balanta le face.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este interesul comun pe care il acorda cunoasterii si intelectului. Sunt foarte compatibili si impreuna vor realiza multe.

 

Cand Scorpionul si Sagetatorul sunt impreuna, trebuie sa ia lucrurile incet si sa se cunoasca inainte de a trece la un alt nivel al relatiei, altfel risca sa devina depasiti de situatie.

Relatia se poate termina inainte ca cei doi sa realizeze ca a inceput. Dar daca vor avea rabdare, aceasta le va fi raplatita din plin. Sagetatorului ii place actiunea si tot de este nou si interesant.

La inceputul relatiei, acesta se va simti coplesit de atentia acordata de Scorpion si de asteptarile inalte ale acestuia. Daca Scorpionul va invata sa-si controleze emotiile, relatia dintre ei va fi una buna.

Ambii vad fiecare zi ca pe o aventura si o oprtunitate nelimitata de explorare, de invatare. Activitatile pe care le vor desfasura impreuna, vor intari relatia lor.

Sagetatorul s-ar putea satura la un moment dat de incapatanarea si inflexibilitatea Scorpionului, iar cel din urma va crede despre partenerul sau ca este prea nechibzuit si prea grabit. Le va face placere totusi, sa invete lucruri noi si sa calatoreasca impreuna. Relatia lor va fi plina de intamplari si evenimente.

Scorpionul este guvernat de Pluto si Marte, iar Sagetatorul de Jupiter. Marte, zeul antic al Razboiului, este responsabil pentru curajul si hotararea Scorpionului.

Combinatia dintre Marte si Pluto reprezinta renastere, reinnoire. Jupiter reprezinta filozofie, invatare, expansiune, optimism, noroc si calatorii.

Datorita acestor calitati, precum si energiei masculine de care sunt dominate ambele zodii ele se admira si se sustin una pe cealalta perfect. Scorpionul este un semn de Apa, iar Sagetatorul de Foc. Sagetatorul este spontan, este cel care da tonul actiunilor, in timp ce Scorpionul este misterios si mai greu de citit.

Cei doi vor avea uneori probleme sa inteleaga motivatiile celuilalt. Insa atata timp cat amandoi sunt de acord ca relatia dintre ei este importanta, dragostea si devotamentul ce il au unul pentru celalalt ii vor ajuta sa treaca peste conflicte.

Scorpionul este un semn Fix, iar Sagetatorul, unul Schimbabil. Ambilor le place sa se ocupe de mai multe proiecte in acelasi timp, dar Scorpionul are grija ca toate sa fie rezolvate la timp. Sagetatorul observa si apreciaza eforturile depuse de Scorpion pentru a termina un lucru inceput si il va sprijini ori de cate ori av fi nevoie.

Scorpionul poate fi incapatanat, perfectionist si exigent, dar va trebui sa-i acorde Sagetatorului libertatea de care are nevoie pentru propriile interese.

Scorpionul este cel care va pune in aplicare ideile Sagetatorului, chiar daca cel din urma s-a plictisit si trece mai departe la urmatorul proiect.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este segiranta si flexibilitatea pe care si-o ofera. Odata ce vor apercia diferentele dintre ei, relatia lor va fi una stabila, bazata pe respect si iubire.

 

Cand doi Sagetatori sunt impreuna, formeaza o relatie aproape perfecta. Ambii impart o dorinta asidua de cunoastere si au multe puncte de interes si subiecte de conversatie comune. Pot aparea si discutii in contradictoriu intre acestia, atunci cand unul dintre ei forteaza limitele.

Sunt independenti si sociabili si au interese comune, iar gelozia nu va fi o problema pentru ei. Atuncic and sunt impreuna, fac tot posibilul sa-si multumeasca partenerul si sa gaseasca activitati pe care sa le desfasoare impreuna. Cu toate ca sunt adaptabili si moderni, pot uneori sa-si piarda calmul. Dar nu vor tine prea mult supararea.

Sagetatorul este guvernat de Jupiter, iar cuvantul de ordine pentru el este expansiunea; ambii parteneri sunt in continua cautare de cunostinte si de idei noi. Sarmul caracteristic acestei zodii ii face sa fie un cuplu foarte placut, nu numai pentru cei apropiati, ci pentru toata lumea.

Sagetatorul este semn de Foc. Cand doua focuri se intalnesc si fuzioneaza, rezultatul este o flacara mai mare. Sunt in continua cautare de experiente noi si prefera sa calatoreasca si sa exploreze decat sa stea in casa sa citeasca o carte. Prietenosi si vorbareti, au ca trasatura negativa faptul ca vorbesc fara sa gandeasca inainte, ceea ce poate crea situatii jenante.

Le place sa se implice in proiecte noi, dar nu intotdeauna rabdare sa le duca pana la final. Ambii sunt prea nerabdatori sa treaca la urmatoare provocare. Sagetatorul este un semn Schimbabil si este foarte usor as te intelegi cu un astfel de semn.

Sagetatorul este un semn Schimbabil si este foarte usor as te intelegi cu un astfel de semn. Certurile apar rar intre cei doi, iar atunci cand apar vor fi din cauza incapatanarii lor, dar vor fi repede rezolvate si uitate.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Sagetator – Sagetator este asemanarea dintre ei si interesul pentru cunoastere. Impreuna vor explora atat lumea reala cat si cea mentala.

 

Cand Capricornul si Sagetatorul sunt impreuna, la inceput pare ca nu au nimic in comun. In unele privinte sunt de fapt opusi. Sagetatorul este sociabil, capricios, se arunca mereu in proiecte noi fara sa se gandeasca inainte si are o anumita sete de cunostere.

Capricornul este pasiv, orientat spre detalii, chiar timid si intotdeauna analizeaza lucrurile inainte de a se implica intr-un proiect. Aceste diferente pot face ca relatia sa fie si mai puternica pe termen lung, fiecare avand multe de invatat de la celalalt.

La inceputul relatiei, Sagetatorul si Capricornul s-ar putea sa nu fie capabili sa vada decat diferentele dintre ei. Sagetatorul poate parea neastamparat, iar capricornul, pompos si elitist.

Dar odata ce fiecare dintre ei nu se mai concenteaza pe defectele partenerului si vor incepe sa-si axeze energia pe lucrul impreuna relatia va evolua din ce in ce mai bine.

Sagetatorul ii poate arata Capricornului cum sa se distreze, iar acesta il va invata la randul sau pe Sagetator sa fie atent la detalii, aratandu-i importanta lucrurilor marunte.

Sagetatorul il poate vedea pe Capricorn ca fiind prea responsabil si il va invat sa se relaxeze. Capricornul in schimb, il va vedea pe Sagetator ca fiind prea impulsiv si nechibzuit, si il va ajuta sa fie mai manierat.

Sagetatorul este guvernat de planeta Jupiter, iar Capricornul, de Saturn. Jupiter reprezinta filozofia, extinderea cunostintelor, invatarea si norocul, iar Saturn – munca grea, ambitia si responsabilitatea. Efectele pe care cei doi le au unul asupra celuilalt sunt pozitive si fiecare scoate ce e mai bun din celalalt.

Sagetatorul este un semn de Foc, iar Capricornul de Pamant. Sagetatorul initiaza proiecte dupa ce le-a analizat in prealabil, in timp ce Sagetatorul face totul de dragul aventurii, fara sa se gandeasca prea mult la consecinte.

Desi cei doi parteneri au dificultati in a se intelege unul pe celalalt, cand lucreaza impreuna formeaza o excelenta echipa de afaceri, datorita abordarilor complementare a problemei.

Sagetatorul este un semn Schimbabil iar Capricornul, unul Cardinal. Sagetatorul nu simte nevoia sa fie conducatorul unei actiuni. Cand primeste o idee si o motivatie pentru a participa, vor face tot ce depinde de ei pentru a-si duce treaba pana la capat.

Capricornul este cel caruia ii place sa atribuie roluri si sa dea idei celorlalti. Aceasta lipsa a conflictului in problema rolurilor face ca relatia sa reputeze succese rasunatoare in afaceri.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Sagetator Capricorn este este eficacitatea cuplului atunci cand lucreaza ca o echipa atat in planul personal cat si in cel al afacerilor. Odata ce au trecut peste raceala initiala, perechea va realiza ca au o multe sa-si ofere unul altuia. Personalitatile lor, atat de diferite, fac ca relatia sa fie una reusita.

 

Cand un Sagetator si un Varsator sunt impreuna, combinatia dintre vizionarismul Varsatorului si cunostintele Sagetatorului ii face un cuplu creativ si unic. Acest cuplu este lipsit de constrangeri, poate fi foarte competitiv si relatia lor nu va fi niciodata una plictisitoare.

Pe langa iubiti, cei doi vor fi si foarte buni prieteni. Sunt idealisti si energici si se vor bucura impreuna de multe experiente placute.

Multe dintre relatiile Sagetator-Varsator sunt caracterizate de un sentiment de admiratie reciproca. Sagetatorul este atras de unicitatea, creativitatea si vizionarismul Varsatorului, iar acesta admira intiativa si dedicarea Sagetatorului. Cel din urma vien adesea cu idei noi, dar ii este dificil sa le duca pana la capat asa cum o face Varsatorul.

Ambele semne tin la independenta lor si nu vor aparea conflicte intre acestia din cauza ca isi inteleg bine nevoile unul altuia. Uneori insa, Sagetatorul ar putea fi prea egoist pentru gustul Varsatorului, iar acesta pera indiferent sau preocupat de altceva.

Sagetatorul este guvernat de Jupiter, iar Varsatorul de Saturn si Uranus. Uranus reprezinta ideile noi si creativitatea, de aici luandu-si Varsatorul ideile originale. Jupiter reprezinta dorinta de cunoastere si expansiunea.

Sagetatorul este un semn de Foc, iar Varsatorul de Aer. Asa cum aerul alimenteaza Focul si-l tine aprins, si Varsatorul il inspira pe Sagetator sa isi asume riscuri. Sagetatorul va tine pasul cu tendinta Varsatorului de a experimenta noi idei.

Cand sunt impreuna, cei doi formeaza o pereche puternica si inventiva. Ambii au o gama larga de interese, iar nevoie de actiune e Sagetatorului il va determina sa puna in aplicare ideile Varsatorului.

Sagetatorul este un semn Schimbabil, iar Varsatorul unul Fix. Sagetatorul va sari imediat de la un proiect la altul in timp ce Varsatorul il va urma in oricare din acestea atata timp cat simte ca finalul proiectului va pe masura asteptarilor.

Varsatorul va reusi sa-l convinga pe Sagetator ca inainte de a se apuca de ceva nou trebuie mai intai sa termina ceea ce au inceput. Amandoi sunt loiali si devotati unul celuilalt si vor trece impreuna prin bune si prin rele.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Sagetator-Varsator este capacitatea lor de a rezolva probleme dificile atunci cand lucreaza impreuna.Aceasta combinatie formidabila face ca relatia sa fie plina de miscare si energie.

 

Cand Sagetatorul si Pestii sunt impreuna, visele celor doi devin realitate. Sagetatorul este un ganditor si un filozof, trecand cu usurinta de la o problema la alta.

Pestii sunt mai introvertiti si mai ganditori. In unele privinte, cei doi sunt opusi si din exterior pot parea o pereche nepotrivita. Dar pe masura ce dragostea lor se dezvolta, sunt capabili sa-si construiasca o relatie de durata.

Sagetatorul este comunicativ si multilateral si adesea isi apara partenerul mai vulnerabil. Pestii, in schimb ii ofera Sagetatorului sprijin si compasiune. Sunt adesea mai rabdatori cu pasiune pentru aventura a Sagetatorului decat alte zodii.

Sagetatorul si Pestii sunt amandoi guvernati de planeta Jupiter, iar Pestii sunt influentati si de Neptun. Jupiter reprezinta explorare si depasirea limitelor pentru ambele zodii. Pestii sunt preocupati de acest aspect intr-un sens abstract, adesea se gasesc in situatia in care incearca sa salveze lumea.

Sagetatorul, pe de alta parte, prefera sa-si largeasca orizonturiel prin cunostere si invatare. Neptun reprezinta imaginea de ansamblu, ideile, iluziile si fanteziile. Sagetatorul ii va ajuta pe Pesti sa transforme aceste fantezii in realitate si sa revian cu picioarele pe pamant atunci cand cad in visare.

Sagetatorul este un semn de Foc, iar Pestii de Apa. Cele doua elemente se imbina armonios atunci cand ei coopereaza. Pestii il vor invata pe Sagetator sa fie mai bland si mai concentrat pe problemele importante in timp ce Sagetatorul ii va invata pe Pesti sa fie mai indrazneti.

Celor doi le va placea sa mearga in calatorii impreuna. Pestii pot devenii prea sufocanti iar Sagetatorul prea rece, de aceea amandoi trebuie sa faca in asa fel incat sa-si discute problemele cu celalalt partener si sa le rezolve.

Si Sagetatorul si Pestii sunt sub semnul Schimbabil. Nici unul dintre ei nu simte nevoia sa domine in aceasta relatie. Le place sa lucreze impreuna si sa vada ca ideile lor dau roade.

Pestii vor fi foarte satisfacuti de ajutorul pe care il acorda Sagetatorului. Absenta conflictelor cand e vorba de cien detine conducerea in aceasta relatie face ca perechea sa reputeze reale succese.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Sagetator – Pesti il reprezinta beneficiile pe care cei doi le obtin de pe urma intelepciunii celuilalt. Pestii il vor invata pe Sagetator cum sa fie mai sensibil in timp ce Sagetatorul le va arata cum sa-si transforme visele in realitate. Abilitatea de a-si oferi unul altuia ceea ce au nevoie face ca relatia sa fie reusita.

 

Comments

comments

Leave a Reply