Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Sase secrete ale Gemenilor

Sase secrete ale Gemenilor

Zodia Gemenilor incepe in 21 mai si dureaza pana in 20 iunie. Caracteristica generala a celor nascuti sub acest semn zodiacal este dubla personalitate, dar pe langa asta trebuie sa stii si care sunt cele sase secrete ale Gemenilor, pentru ca nu se stie cand iti sunt de folos. In general nativii din Gemeni sunt si romantici si cu picioarele pe pamant, sunt practici si stabili, dar pot sa devina labili si foarte insabili emotional in functie de evenimentele din jurul lor.

Iata care sunt cele sase secrete ale Gemenilor

Imaginatie debordanta. Nativii din zodia Gemeni sunt plini de imaginatie, sunt inteligenti si creativi. Au capacitatea de a o feri o alternativa exceptionala pentru aproape orice situatia care la prima vedere pare fara iesire sau prea complicata. Stiu sa faca din orice dialog unul foarte interesant pentru ca au darul de a vorbi. Este foarte curios, iar curiozitatea fara limite este cea care ii alimenteaza imaginatia.

Aventurosi. Aventura este in sangele Gemenilor. Sunt nascuti pentru aventura. Iti traiesc viata cu entuziasm si se misca repede dintr-un loc in altul. Au capacitatea de a-si lua viata de la inceput in orice moment al ei cu o energie remarcabila, deseori molipsitoare.

Gemenii sunt frumosi si inteligenti. Nativii nascuti in zodia Gemenilor au darul de a fermeca. Au o frumusete aparte care nu vine din trasaturi, ci din agilitatea si abilitatea lor de a se descurca in in viata, indifierent de situatia in care sunt pusi. Inteligenta native pe care o au ii face sa fie extrem de logici, practici si capabili sa vada cea mai buna cale pentru atingerea unui obiectiv.

Impulsivi. Unul din cele sese secrete ale Gemenilor este acela ca uneori pot sa devina impulsivi. Nu este neaparat o caracteristica a zodiei, dar in anumite conditii pot exploda, iar aceste momente sunt deseori violente si impusive. Ceea ce trebuie remarcat este ca nu depaseste nicioda niste limite si ca stie sa intoarca in folosul propriei lui persoane, momentele extreme.

Personalitate nedefinita. Sau, mai corect spus, doua personalitati. Un nativ in zodia Gemeni are capacitatea de a-si adaptata felul de a fi in functie de locul unde se afla. Daca cunosti un nativ in zodia Gemenilor, doar in timpul vietii lui private, este posibil sa nu-l recunosti atunci cand este la serviciu. Este perfect valabila si reciproca.

Nu suporta monotonia si rutina. Daca vrei sa ucizi un nativ din zodia Gemeni pune-l sa faca in fiecare zi acelasi si acelasi lucru. Nu suporta monotonia, nu suporta rutina. Acesta este si motivul penmtru care in viata unui Geaman au loc cel putin doua-trei cotituri majore care ii schimba complet viata. Sa nu te mire daca un nativ in zodia Gemeni divorteaza la 50 de ani, sau daca se apuca de o meserie cu totul noua cu un an inainte sa iasa la pensie. Gemenii au o adaptabilitatea exceptionala la mediu, sunt capabili sa supravietuiasca in cele mai ciudate, grele si bizare conditii si asta pentru ca stiu, mai bine decat oricare alt nativ sa se adapteze.

Un nativ in zodia Gemeni se intelege foarte bine cu Balantele, Varsatorii, Leii si Berbecii, dar este tolerant si agreabil cu toate celelalte semne ale zodiacului.

Afla totul despre Gemeni

 

Comments

comments

Lasă un răspuns