Esti aici

Scorpion

Cand Scorpionul si Taurul sunt impreuna relatia lor va fi una intensa, fie ca este in sens negatic, fie ca este pozitiv. Sunt semne opuse in zodiac, ceea ce le confera o legatura speciala si complexa. Se combina perfect, calitatile fiecaruia compensand defectele celuilalt.

Intre zodiile aflate in aceasta situatie exista o puternica atractie sexuala. Deoarece au personalitati puternice relatia lor trece foarte repede de la una pasionala, plina de dragoste la una tot pasionala dar plina de certuri.

Ambii au dorinte puternice, dar diferite, Taurul pentru bunuri materiale, iar Scorpionul pentru putere. Taurul este putin mai egoist decat Scorpionul, care este mai preocupat de familie si prieteni. Ambii simt insa nevoia de securitate intr-o relatie.

Taurul este guvernat de Venus (Dragoste si Bani), iar Scorpionul de Marte (Pasiune) si Pluto (Putere). Aceasta combinatie este foarte intensa si este o combinatie perfecta intre masculin si feminin.

Venus si Marte se inteleg bine impreuna. Venus reprezinta frumusetea romantismului, iar Marte reprezinta pasiunea. Taurul este un semn de Pamant, iar Scorpionul unul de Apa.

Cele doua semne sunt extreme de loiale unul celuilalt, dar daca se intampla ca Taurul sa calce stramb, trebuie sa se fereasca de furia Scorpionului. Taurul este deschis, joaca cu toate cartile pe fata, in timp ce Scorpionul este mai secretos si mai enigmatic.

Dar amandoi pot fi foarte gelosi. Pot invata multe unul de la celalalt. Ambii sunt semne Fixe, ceea ce insemna ca sunt destul de incapatanati si se razgandesc foarte greu odata ce au hotarat ceva. Daca nu vor cadea de acord asupra unul lucru se vor certa la nesfarsit.

Taurul este partenerul domninant, dar nu intotdeauna. Este important ca partenerii sa stabilieasca ceea ce este cu adevarat important pentru fiecare, in asa fel incat sa ajunga la un compromis echitabil.

Odata ce Scorpionul va invata sa aiba incredere in Taur si sa inteleaga implicatiile relatiei perechea poate avea un viitor stralucit. Relatia va da gres atunci cand cei doi nu pot trece peste diferentele dintre ei, destul de numeroase.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Taur – Scorpion este legatura puternica dintre ei atunci cand cad de acord si cand isi stabilesc teluri comune. Admiratie mutuala si hotararea celor doi face ca relatia dintre cei doi sa fie extrem de puternica.

 

Cand Scorpionul si Gemenii sunt impreuna intr-o relatie trebuie sa invete sa accepte faptul ca sunt diferiti – iar daca reusesc, vor fi un cuplu de nesaparat. In timp ce Gemenii sunt comunciativi, adaptabili si comozi, Scorpionul este secretos, incapatanat si concentrate asupra scopului final.

Gemenii tind sa nu ia lucrurile in serios, inclusiv in dragoste, in timp ce Scorpionul vrea o conexiune puternica si o relatie bazata pe intimidate si discretie. Aceste este in general foarte loial si dedicat relatiei.

Relatia dintre ei va fi una pasionala si caracterizata prin dispute datorate geloziei Scorpionului si placeri de a flirta a Gemenilor. In ciuda acestui lucru, totusi, nu va fi o relatie plictisitoare.

Ambii iubesc sa-si asume riscuri si vor avea parte de multe aventuri impreuna. Daca vor sa pastreze echilibrul relatiei, trebuie sa faca un efort si sa inteleaga ca sunt diferiti.

Gemenii sunt guvernati de planeta Mercur (Comuncare), iar Scorpionul, de Marte (Pasiune) si Pluto (Putere). Scorpionul este preocupat mai mult de intimitatea fizica si emtionala si are nevoie de multe declaratii din partea partenerului de viata.

Comunicativitatea Gemenilor compenseaza acest lucru, oferindu-i Scorpionului ceea ce are nevoie. Gemenii nu se vor preface intr-o relatie, deci Scorpionul va trebui sa se relaxeze si sa invete ca increderea nu-i va fi tradata.

Gemenii sunt un semn de Aer, iar Scorpionul de Apa. Cele doua elemente pot fi o combinatie foarte buna. Cele mai bune decizii se iau atunci cand se tine seama si de intelect (Aerul) si de emotii (Apa) – de minte si de inima.

Provocarea o reprezinta combinarea acestor elemente astfel incat sa lucreze pasnic impreuna. Scorpionul este maestrul strategiei, deci daca trebuie luata o decizie, il vor ajuta pe Gemeni sa aleaga cea mai buna optiune. Gemenii in schimb, il invata pe Scorpion sa mearga mai departe daca eforturile ii sunt zadarnicite.

Probleme pot aparea atunci cand manipularile emotionale ale Scorpionului, le scad energia si entuziasmul Gemenilor. Gemenii sunt un semn Schimbabil, iar Scorpionul, unul Fix.

Gemenii tind sa faca lucrurile doar de dragul experientei, in timp ce Scorpionul are intotdeauna un plan in minte. Scorpionul il poate invata pe Gemeni sa termine un proiect inainte de a se lansa in altul. Odata ce amandoi isi dau seama ca pot avea o relatie satisfacatoare, totul va merge ca pe roate.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este puterea pe care o au atunci cand lucreaza impreuna. Sunt amandoi niste invingatori si refuza sa renunte fara lupta, nemultumindu-se cu locul doi, chiar si atunci cand este vorba despre relatia lor.

 

Cand Scorpionul si Racul formeaza un cuplu, combinatia este una dintre doua energii emotionale intense. Astfel de zodii adesea fac o combinatie reusita, slabiciunile unuia fiind compensate de calitatile celuilalt.

Exista o atractie sexuala puternica in aceasta relatie. Cei doi au foarte multe in comun si pot sa faca din relatia lor una pasionala si de durata.

Atat Racului, cat si Scorpionului le plac cumparaturile s vor sa-si creeze un canim confortabil. Racul iubeste siguranta, securitatea, iar Scorpionul, puterea. Ambii isi ocupa timpul gandindu-se la bunuri materiale si sunt foarte loiali familiei; vad viata ca pe un exercitiu pasionant si emotional.

Planeta care guverneaza Racul este Luna (Emotii), iar Scorpionul, Pluto (Putere) si Marte (Pasiune). Datorita influentei puternice a lui Pluto, aceasta este o combinatuie intensa de planete, dar si o balanta intre energia masculina si cea feminina.

Luna, care reprezinta dragoste si Marte, reprezentantul ambitiei si pasiunii, fac pereche buna. Racul este atras de energia Scorpionului, iar acesta de daruirea Racului intr-o relatie.

Ambii sunt semne de Apa, asemeni unui ocea sunt foarte profunzi si este greu sa vezi pana in adancul sufletului lor. Se pot retrage in ei insisi, pentru ca apoi sa revina cu o forta neasteptata.

Dorinta de securitate si stabilitate emotionala, ii determina sa fie foarte loiali. Racul isi concentreaza energia asupra familiei si caminului, iar Scorpionul asupra secretelor din spatele intentiilor celorlalti si a diverselor aspecte ale vietii.

Racul il poate invata pe Scorpion sa nu se teama de sentimente si apreciaya gelozia acestuia – semn ca Scorpionul il iubeste cu adevarat si il pretuieste. Scorpionul in schimb, apreciaza natura practica a Racului.

Racul este un semn Cardinal, iar Scorpionul unul Fix. Orice dorinta comuna vor avea, o vor face sa devina realitate. Totusi, daca opiniilor lor nu coincid, este grav. Racul va fi primul care va incepe disputa, iar Scorpionul, cel care o va incheia.

Racul pare seful in aceasta relatie si pare a fae lucrurile asa cum vrea el, dar nu era intotdeauna valabil. Dar nici unul dintre ei nu va folosi manipularea emotionala pentru a se razbuna.

Pentru a ajunge la un comprimos, trebuie sa discute ce este cu adevarat important pentru ei. Odata ce vor invata sa aiba incredere si sa creada unul in celalalt, pot realiza orice isi propun. Relatia lor va esua numai daca cei doi nu pot sa treaca peste incapatanarea specifica.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii il reprezinta echipa puternica pe care o formeaza odata ce cad de acord asupra scopurilor. Atunci cand racul realizeaza sa Scorpionul are ganduri serioase si ca parteneriatul lor este productiv, aceasta relatie va inflori.

 

Cand Scorpionul si Leul sunt impreuna, formeaza o echipa dinamica si intensa. Isi inteleg nevoile unul altuia. Scorponul vrea sa se simta dorit si sa fie respectat, iar Leul vrea sa fie adorat si complimentat. Ambii sunt extrem de loiali, uneori chiar posesivi. Stiu exact de ce are nevoie partenerul.

Leului ii plac luxul si confortul, fiind extravagant, iar Scorpionul va accepta sa-i indeplineasca micile capricii atata timp cat simte ca relatia este pe picior de egalitate. Deoarece ambele semne sunt extrem de hotarate, trebuie sa stie sa faca compromisuri.

Leul este guvernat de Soare, iar Scorpionul de Marte si Pluto. Soarele reprezinta ego-ul si radiaza lumina si caldura, Marte eprezinta razboiul, conflictul, iar Pluto – dialogul interior.

Soarele reprezinta viata iar Marte si Pluto, ambitia. Atata timp cat au grija sa se asculta unul pe celalalt, combinatia lor va fi una pozitiva. Leul este un semn de Foc, iar Scorpionul de Apa. Primul isi doreste libertate sociala, in timp de ultimul are o personalitate cameleonica, schimbandusi-o destul de des.

Aceste doua semne, ca si Focul si Apa, se pot anula reciproc, ceea ce insemna ca uneori relatia lor nu va fi armonioasa. Problemele apar mai ales din dorinta amandurora de a conduce.

Cu toate acestea, micile dispute sunt repede uitate, atata timp cat relatia este importanta pentru amandoi. Leul si Scorpionul sunt semne Fixe. Sunt rigizi, perseverenti si nu le plac schimbarile.

Sunt foarte ambitiosi si atunci cand lanseaza un plan, il vor urma pana la capat. Daca nu au idei similare, se pot contrazice pana in panzele albe. Scorpionul nu va accepta sa-si schimbe punctul de vedere deoarece aceasta i se pare un semn de slabiciune, motiv pentru care Leul va considera ca Scorpionul este prea intolerant.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Leu – Scoprion il reprezinta dedicarea de care acestia dau dovada unul fata de celalat si atunci cand e vorba de participarea la un proiect in comun. Ambele zodii au personalitati foarte puternice dar complet diferite. Sunt vazuti de catre ceilalti ca fiind o pereche puternica, iar dedicarea caracteristica in tot ceea ce fac, ii determina sa fie o pereche buna.

 

Cand Scorpionul si Fecioara sunt impreuna, este o uniune intre doua semne diferite ale zodiacului. Acest aspect confera relatiei lor o legatura emotionala intensa. Acest cuplu este loial si sensibil, destul de retras, nu-i plac locurile aglomerate si petrecerile.

Le place sa lucreze impreuna in indeplinirea telurilor, iar Fecioara doreste ordine, in timp ce Scorpionul vrea putere. Ambii sunt materialisti, dar in acelasi timp le face placere sa-si ajute prietenii sau comunitatea.

Fecioara este mai retrasa, in timp ce Scorpionul este mai sociabil. Datorita acestor diferente, cei doi vor avea multe de invatat unul de la celalalt.

Fecioara este guvernata de Mercur, iar Scorpionul de Marte si Pluto. Aceasta conbinatie va fi foarte intensa, datorita influentei lui Pluto.

Cele trei planete care ii influenteaza pun bazele unei relatii umane: Mercur aduce comunicarea in timp ce Marte aduce pasiunea, romantismul si curajul, Scorpionul este pasional, calitate ce atrage Fecioara.

Scorpionul este atras de devotamentul si pragmatismul Fecioarei. Fecioara este un semn de Pamant, iar Scorpionul de Apa.

Scorpionul este o zodie foarte profunda, este asemeni unui ocean si prea multe turbulente, pot cauza furtuni. Scorpionul se poate ascunde in carapace, dar cand presiunea devine prea mare, explodeaza brusc.

Nevoia reciproca de securitate emotionala ii va determina sa fie extrem de loiali. Fecioara este mai simplista, analizand numai suprafata lucrurilor, fara sa vada in profunzime. Scorpionul o va invata sa priveasca in detaliu, iar Fecioara ii va arata acestuia cum sa se increada in aparente.

Fecioara este un semn Schimbabil, iar Scorpionul unul Fix. Odata ce au un tel comun, nimic nu le va putea sta in cale. Atunci cand apar conflicte Fecioara este destul de inteleapta sa se retraga si sa nu dea ocazia aparitiei unei certi. Scorpionul poate fi prea incapatanat uneori.

Este esential ca cei doi sa discute ceea ce este cu adevarat important pentru ei si sa-si atribuie roluri egale. Relatia nu este plina de conflicte, cum s-ar putea crede. Ambii prefera mai degraba sa lucreze impreuna decat sa se certe.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este abilitatea de a duce la indeplinire scopurile comune. Hotararea de care dau dovada amandoi precum si organizarea fac ca relatia sa fie una armonioasa.

 

Relatia dintre Scorpion si Balanta este o conexiune emotionala satisfacatoare pentru ambele parti. Armonia Balantei il ajuta pe Scorpion sa-si mentina echilibrul. In schimb, Scorpionul va aduce in relatie puterea de concentrare, calitate care de obiei ii lipseste Balantei.

Cei doi sunt compatibili, dorind aceleasi lucruri de la o relatie: Balanta este semnul parteneriatului, iar Scorpionul cauta securitate emotionala. Relatia dinte ei va fi una loiala, fiind foarte apropiati.

Impreuna, au un mare potential de a-si atinge scopurile. Legaturile dintre cei doi sunt atat emotionale cat si intelectuale. Scorpionul este mai rabdator dar si mai perfectionist decat Balanta.

In ciuda diferentelor dintre ei, amandoi iubesc riscul si vor sa simta adrenalina, iar relatia nu va fi una plictisitoare. Pot avea parte de multa distractie impreuna, amandoi fiind foarte fermecatori. Vor avea mici dificultati in a se intelege unul pe celalalt, Balanta fiind mai dechisa iar Scorpionul mai misterios.

Balanta este guvernata de planeta Venus (Dragoste) iar Scorpionul de planetele Marte (Pasiune) si Pluto (Putere). Dragostea Balantei pentru frumos si romantism, aduce echilibru in viata Scorpionului. Marte reprezinta pasiunea astfel ca energia Scorpionului alimenteaza actiunile pe care cei doi le au impreuna.

Nici unul nu vrea sa se certe; Balanta nu apreciaza conflictele iar Scorpionul cauta intotdeauna razbunari secrete. De cele mai multe ori Balanta va fi cea care va veni cu un armistitiu. Pluto aduce in relatie dinamismul.

Balanta este semn de Aer iar Scorpionul de Apa. Cele mai bune decizii se iau atunci cand se combina intelectul cu emotiile, mintea cu inima, iar acest cuplu, care combina cele doua elemente, poate face fata oricaror provocari. Scorpionul este un maestru al strategiei si o poate ajuta pe Balanta sa se concentreze si sa nu mai fie cu mintea in zece parti.

Balanta ii va arata Scorpionului cum sa se relaxeze si sa-si precupeteasca eforturile. Certurile vor aparea cand Scorpionul va fi prea manipulativ cu emotiile Balantei sau cand indecizia notorie a Balantei il va scoate din minti pe Scorpion. Cei doi trebuie sa incerce sa lucreze impreuna in loc sa o ia fiecare o cale separata. Numai asa relatia va fi un veritabil succes.

Balanta este un semn Cardinal iar Scorpionul un semn Fix. Balanta se gandeste mereu la experiente noi: un restaurant nou sau o galerie de arta sau destinatii noi de vacanta, dar Scorpionul este cel care va avea determinarea de a pune aceste planuri in aplicare si de a le duce la bun sfarsit.

Au capabilitatea de a fi cei mai loiali parteneri si atunci cand vor intelege ca numai impreuna vor izbandi, Balanta oferind suportul intelectual iar Scorpionul pasiunea si forta emotionala, relatia lor va fi cu adevarat benefica.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este puterea pe care o au impreuna. Pot realiza multe, fie ca este vorba despre dragoste sau despre afaceri. Amandoi sunt invingatori si nu vor renunta usor.

 

Cand doi Scorpioni formeaza un cuplu, este o relatie foarte pasionala. Ambii sunt foarte atasati unul de celalalt, incat aproape ca devin obsedati de partener, iar relatia lor progreseaza mai repede decat altele.

Daca se inteleg unul pe celalalt, relatia va fi una dintre cele mai stranse din zodiac insa daca sunt tot timpul in contradictoriu, relatia va fi mai degrama o arma care ii va distruge pe amandoi.

Relatia dintre doi Scorpioni, scoate la suprafata cele mai bune aspecte ale celor doi, fiecare isi va folosi intuitia si emotiile pentru a o dezvolta. Pasiunea intensa dintre ei va mentine relatia vie, niciodata plictisitoare, iar daca stiu sa-si combine bine si energia, aceasta legatura va fi ca un foc de artificii.

Scorpionul este guvernat de planetele Marte si Pluto. Marte este zeul antic al Razboiului, intotdeauna in miscare – pasional, agresiv si curajos. Pluto controleaza puterea renasterii si distrugerii. Aceasta combinatie ii permite Scorpionului sa isi revina repede dupa dezamagiri sau pierderi tragice.

Scorpionul este semn de Apa, deci primul sau raspuns in materie de iubire este unul pasional si niciodata nu face lucrurile numai pe jumatate. Scorpionul sarbatoreste reusitele si uita repede esecurile. Deoarece ambii sunt foarte devotati unul altuia, gelozia ar putea deveni o problema.

Scorpionul este un semn Fix, iar cei doi, odata ce vor incepe un proiect, il vor duce pana la capat. Sunt un cuplu activ si vor realiza multe impreuna. Le palce sa investeasca si sa-si asume riscuri bine gandite. Daca isi vor stabili obiective precise, nimic nu le va sta in calea relizarii acestora.

 • Cel mai bun aspect al acestei combinatii este reprezentat de pasiunea relatiei lor. Cei doi sunt oriemtati catre rezultate si hotararea de care dau dovada ii face sa fie un duo foarte puternic. Devotamentul reciproc face ca relatia sa fie una de lunga durata.

 

Cand Scorpionul si Sagetatorul sunt impreuna, trebuie sa ia lucrurile incet si sa se cunoasca inainte de a trece la un alt nivel al relatiei, altfel risca sa devina depasiti de situatie. Relatia se poate termina inainte ca cei doi sa realizeze ca a inceput.

Dar daca vor avea rabdare, aceasta le va fi raplatita din plin. Sagetatorului ii place actiunea si tot de este nou si interesant. La inceputul relatiei, acesta se va simti coplesit de atentia acordata de Scorpion si de asteptarile inalte ale acestuia. Daca Scorpionul va invata sa-si controleze emotiile, relatia dintre ei va fi una buna.

Ambii vad fiecare zi ca pe o aventura si o oprtunitate nelimitata de explorare, de invatare. Activitatile pe care le vor desfasura impreuna, vor intari relatia lor.

Sagetatorul s-ar putea satura la un moment dat de incapatanarea si inflexibilitatea Scorpionului, iar cel din urma va crede despre partenerul sau ca este prea nechibzuit si prea grabit. Le va face placere totusi, sa invete lucruri noi si sa calatoreasca impreuna. Relatia lor va fi plina de intamplari si evenimente.

Scorpionul este guvernat de Pluto si Marte, iar Sagetatorul de Jupiter. Marte, zeul antic al Razboiului, este responsabil pentru curajul si hotararea Scorpionului. Combinatia dintre Marte si Pluto reprezinta renastere, reinnoire.

Jupiter reprezinta filozofie, invatare, expansiune, optimism, noroc si calatorii. Datorita acestor calitati, precum si energiei masculine de care sunt dominate ambele zodii ele se admira si se sustin una pe cealalta perfect.

Scorpionul este un semn de Apa, iar Sagetatorul de Foc. Sagetatorul este spontan, este cel care da tonul actiunilor, in timp ce Scorpionul este misterios si mai greu de citit.

Cei doi vor avea uneori probleme sa inteleaga motivatiile celuilalt. Insa atata timp cat amandoi sunt de acord ca relatia dintre ei este importanta, dragostea si devotamentul ce il au unul pentru celalalt ii vor ajuta sa treaca peste conflicte.

Scorpionul este un semn Fix, iar Sagetatorul, unul Schimbabil. Ambilor le place sa se ocupe de mai multe proiecte in acelasi timp, dar Scorpionul are grija ca toate sa fie rezolvate la timp.

Sagetatorul observa si apreciaza eforturile depuse de Scorpion pentru a termina un lucru inceput si il va sprijini ori de cate ori av fi nevoie. Scorpionul poate fi incapatanat, perfectionist si exigent, dar va trebui sa-i acorde Sagetatorului libertatea de care are nevoie pentru propriile interese.

Scorpionul este cel care va pune in aplicare ideile Sagetatorului, chiar daca cel din urma s-a plictisit si trece mai departe la urmatorul proiect.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este segiranta si flexibilitatea pe care si-o ofera. Odata ce vor apercia diferentele dintre ei, relatia lor va fi una stabila, bazata pe respect si iubire.

 

Cand un Scorpion si un Capricorn formeaza un cuplu, vor avea ocazia nu numai sa se bucure de o relatie deosebita, dar pot invata si valoarea unui cuplu si sa creasca si sa se maturizeze.

Cei doi vor fi destul de rezervati unul fata de celalalt la inceput. Capricornul tinde sa fie precaut, iar Scorpionul prea ganditor si le va lua ceva vreme sa se simta confortabil unul in prezenta celuilalt. Dar vor descoperi ca pot avea o relatie puternica, bazata pe prietenie si loialitate.

Pot invata multe unul de la celalalt. Scorpionul poate invata de la Capricorn cum sa-si controleze emotiile, iar cel din urma va invata de la Scorpion sa fie mai profund si mai atent atat cu propria persoana, cat si cu ceilalti. Ambii vor sa fie iubiti si sa aiba o relatie stabila si de lunga durata.

Scorpionul este guvernat de Marte si Pluto, iar Capricornul de Saturn. Marte si Pluto reprezinta agresivitate, curaj, energie sexulala , renastere si reinnoire.

Saturn reprezinta ambitia, responsabilitatea, munca din greu si hotararea. Legatura dintre Scorpion si Capricorn este intarita de ambitia Capricornului si puternicele sentimente de care Scorpionul poate sa dea dovada.

Fac o echipa dinamica, atat in afaceri cat si in plan personal. Scorpionul este un semn de Apa, iar Capricornul de Pamant. Semnele de Pamant sunt practice si le place sa posede lucruri frumoase.

Apa tinde sa ia forma recipientului in care este turnata, calitate pe care o transmite si Scorpionului. Orienatrea spre rezultate specifica Capricornului si flexibilitatea Scoprionului ii fac o echipa puternica si de succes.

Scorpionul este un semn Fix, iar Capricornul, unul Cardinal. Nu sunt cele mai romantice semne ale zodiacului, dar Abilitatile de planificare ale Capricornului le vor fi folositoare in aceasta privinta. Acesta va fi de acord sa-l urmeze pe Scorpion in orice proiect si sa-l ajute sa-l duca la bun sfarsit.

Ambele semne sunt incapatanate si este posibil ca acest lucru sa genereze conflicte. Pentru ca relatia lor sa aiba succes, trebuie sa isi cunosca unul altuia slabiciunile si punctele forte si sa le accepte asa cum sunt.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Scorpion – Capricorn este hotararea de acre dau dovada in realizarea scopurilor comune si devotamentul reciproc.

 

Relatia dintre Scorpion si Varsator este o fuziune intre doua filozofii diferite de viata si nevoi diferite. Exista multe sanse de conflict aici. In timp ce Scorpionul este mai emotiv si se gandeste la adevarul din spatele marilor mistere ale universului, Varsatorul este opusul.

Scorpionul intampina viata cu inensitate emotionala in timp ce Varsatorul are o viziune neobisnuit de idealistica asupra vietii.

Scorpionul este introvertit, preferand sa nu iasa in evidenta, Varsatoul este comunicativ si ii place sa iasa cu prietenii si sa cunoasca noi persoane. Nu par sa aiba prea multe lucruri in comun, dar daca amandoi vad potentialul relatiei lor si incerca sa o faca sa functioneze, vor reusi.

Ambii pot fi necooperanti si mofturosi. Le place ca lucrurile sa fie asa cum vor ei, iar in cazul acestei perechi, variantele sunt foarte diferite una de cealalta. Scorpionul este meticulos si cauta cele mai ascunse intelesuri in timp ce Varsatorul este mai modern si cu da importanta detaliilor.

Scorpionul ar putea fi incantat de diferentele dintre ei, pentru ca Varsatorul ii va arata o noua versiune a lumii, dar s-ar putea sa devina frustrat incercand sa gaseasac raspunsuri la atatea provocari.

Varsatorului nu-i place posesivitatea, preferand sa apartina lumii intregi decat unei singure persoane. Scorpionul poate fi foarte posesiv uneori si va cere mai multa atentie decat poate sa-i acorde Varsatorul. Daca insa acesta nu va lua in nume de rau devotamentul aratat de Scorpion, va descoperi ca ii va oferi un mare sprijin de fiecare data.

Scorpionul este guvernat de Marte si Pluto, iar Varsatorul, de Saturn si Uranus. Marte este revoluntionar, agresiv si poseda energie masculina, iar Pluto fortifica aceste calitati. Saturn este energic, iar Uranus se refera la lucrurile neobisnuite si noi.

Scorpionul reactioneaza emotional, fara sa gandeasca inainte. Saturn il determina pe Varsator sa fie disciplinat si muncitor, in timp ce Uranus il ajuta sa gandeasca in perspectiva.

Scorpionul il va invata pe Varsator cum sa-si traisca emotiile in sa dea mai multa atentie detaliilor, in timp ce Varsatorul ii va arata Scorpionului cum sa fie mai detasat de probleme si mai increzator in sine.

Scorpionul este un semn de Apa, iar Varsatorul, de Aer. Aerul reprezinta intelectul, si Varsatorul trece prin viata vrand sa cunoasca cat mai multe cu putinta, in timp ce Scorpionul este mai ponderat. Scorpionul cauta scopul unei actiuni, Varsatorul cauta numai stimularea.

Au adesea probleme in a-si intelege abordarile diferite. Conflictele apar atunci cand Scorpoinul este prea posesiv sau cand Varsatroul este prea indiferent si rece. Ambii trebuie sa invete sa vada lucrurile si din prisma celuilalt.

Atat Scorpionul, cat si Varsatorul sunt semne Fixe. Amandoi pot fi dogmatici, perseverenti si fermi. Daca au un plan in minte, nu renunta pana nu il duc la bun sfarsit.

Deci, odata ce s-au hotarat ca pot face relatia lor sa functioneze, vor merge pana la capat. Daca fiecare va crede in valorile relatiei dintre ei, vor putea sa treaca peste orice fel de divergenta.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este dat de capacitatea fiecaruia de a avea succes in tot ce face. Sunt personalitati puternice si nici unul nu-l va domina pe celalalt. Odata ce au trecut peste divergentele si vor stabili exact ce rol are fiecare in relatie, rezultatele vor fi mai mult decat satisfacatoare.

 

Relatia dintre Scorpion si Pesti va fi una excelenta, bazata pe mult respect si intelegere. Cei doi au in comun acelasi element carateristic – Apa. Ambii sunt semne de Apa si acest lucru le permite sa patrunda mai usor unul in inima si in mintea celuilalt.

Scorpionul este foarte profund si misterios, adesea adancit in planurile sale secrete, in timp ce Pestii sunt idealisti si cauta valenetle unei situatii. Totusi, si Pestii au tendinta de a se retrage in propriile ganduri, deci inteleg aceasta carateristica a Scorpionului si o pot trece usor cu vederea.

Ambele semne sunt intuitive. Scorpionul il poate ajuta pe Pesti sa-si indeplineasca visele si ambitiile. In schimb, Pestii ofera simpatie, bunatate si atentie, calitati admirate si aperciate de Scorpion.

Scorpionul este materialist si uneori dramatizeaza o situatie si ii este greu uneori sa inteleaga natura simplista si caritabila a Pestilor. Aspiratiile pe care le au cei doi pe termen lung, s-ar putea sa nu corespunda. Daca isi vor intelege si isi vor depasi diferentele, relatia va fi una foarte buna.

Scorpionul este guvernat de Marte si Pluto, iar Pestii de Jupiter si Neptun. Marte este zeul antic al Razboiului, este agresiv, curajos si indraznet. Pluto simbolizeaza noi inceputuri. Jupiter reprezinta filozofia, expansiunea si excesele.

Influenta lui Neptun le confera Pestilor o aura visatoare si dragostea pentru cultura si media. Atitudinea visatoare a Pestilor va slefui mariginile ascutite ale Scorpionului.

Combinatia acestor patru planete creaza o relatie echilibrata. Totusi, Scorpionul trebuie sa fie prudent sa nu-l sufoce pe Pesti cu grija si posesivitatea ta.

Ambii sunt semne de Apa si ca atare, sunt exterm de compatibili. Destinul Pestilor este sa duca oamenii impreuna, iar flexibilitatea acestora ii face sa se muleze usor pe stilul de viata al Scorpionului.

Scorpionul are o viziune absoluitista asupra lumii, fie vede totul ca fiind stralucitor, fie vede numai partile proaste. Pestii il ajuta pe Scorpion sa priveasca imaginea de ansamblu, mai degraba decat detaliile nesemnificative.

Scorpionul se poate plictisi insa de instabilitatea Pestilor, iar acestia ar putea ca Scorpionul este prea absorbit de propriile probleme si ca nu-i mai acorda nici o atentie.

Scorpionul este un semn Fix, iar Pestii, unul Schimbabil. Scorpionul isi concentreaza energia pe cate un singur proiect mare, iar pestii sar de la un lucru la altul in fuctie de starea de spirit.

Pestii ii vor arata Scorpionului ca flexibilitatea poate fi distractiva si relaxanta si ca, de regula, compromisul poate fi atins si fara lupta multa. Cei doi se alimenteaza reciproc cu idei si energie, relatia lor fiind una puternica.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Scorpion – Pesti il reprezinta sentimentele pe care le au unul pentru celalalt, sensibilitatea de care dau dovada si devotamentul fata de partener. Relatia lor va fi puternica si de lunga durata.

Cand un Scorpion si un Berbec sunt intr-o relatie se intreaba adesea de au putut trai separat inainte sa se intalneasca. Ambilor le place puterea si pot realiza impreuna aproape orice isi propun, atata timp cat invata sa imparta rolul de lider.

Scorpionul are o putere de concentrare mai mare decat Berbecul, in timp ce Berbecul are un spirit de initiativa foarte atragator pentru Scorpion.

Totusi, cele doua semne tind sa se lanseze in controverse, in special datorita faptului ca ambii au tendinta de a fi gelosi. Scorpionul este mai rabdator, dar mai posesiv.

In ciuda acestor diferente, ambilor le place sa isi asume riscuri, deci aceasta nu va fi o relatie monotona. Cei doi pot avea parte de multe aventuri impreuna.

Pot avea probleme in a se intelege unul pe celalalt, Berbecul fiind extrovertit, in timp ce Scorpionul este mai introvertit, mai emotional si uneori, manipulativ. Ambele zodii sunt guvernate de planeta Marte, semnul Pasiunii, iar Scorpionul este guvernat si de Pluto, planeta Puterii.

Cand doua semne guvernate de Marte se intalnesc, relatia este una asemenatoare cu cea a doi soldati pe un camp de batalie, fie sunt aliati, fie sunt dusmani de temut.

Cei doi insa se pot simti minunat impreuna (atat in dormitor cat si in afara lui). Ambilor le plac provocarile asa ca e ceva normal pentru ei sa se certe mai tot timpul. Pluto aduce un plus de intensitate si dinamism.

Berbecul este semn de Foc, iar Scorpionul semn de Apa. Aceste doua elemente, Focul si Apa pot realiza o combinatie reusita daca lucreaza impreuna, folosindu-si energia fizica si emotionala. Scorpionul este un strategic si il poate invata pe Berbec cum sa planifice actiunile inainte de a se lansa in ele.

Scorpionul se poate dovedi a fi prea dominant in timp ce Berbecul poate deveni razbunator. Cei doi trebuie sa lucreze impreuna pentru a pastra echilibrul relatiei.

Berbecul este un semn Cardinal, iar Scorpionul unul Fix. Berbecul ii da Scorpionului initiativa sa faca ceva doar pentru experienta, in loc sa isi urmeze mereu o agenda bine stabilita. Scorpionul il poate ajuta pe Berbec sa duca la bun sfarsit ceea ce a inceput.

Amandoi sunt loaiali si devotati unul altuia, si atunci cand au incredere unul in altul amandoi pot juca rolul de sef: Berbecul cu initiativa iar Scorpionul ca lider emotional.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Scorpion este puterea rezultata din combinarea fortelor celor doi. Ei pot obtine multe, mai ales atunci cand lupta pentru aceeasi cauza. Au spirit de invingatori si nu se vor lasa pana cand nu obtin ceea ce vor.

Comments

comments

Leave a Reply