Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Semnificatia astrala a numerelor

Semnificatia astrala a numerelor

Numerele nu sunt doar ceea ce par la prima vedere. Reducerea prin adunare repetată a numerelor importante pentru tine (ultimele trei cifre ale numărului de telefon, numărul de la casă, numărul mașinii) spun mai mult decât o simplă combinație de numere, acest număr arătând ceea ce se întâmplă în viața ta, sau care este traseul tău în viață.

Aduna cifrele numărului care te interesează, pană se reduce totul la o cifră. Semnificația cifrelor dintr-un număr spun o poveste despre locul acela, despre oameni, despre tine și despre cei care contează. Semnificația acestia este:

1. Este cifra unui nou început. Este un îndemn de a lăsa trecutul în urmă. Este cifra curajului și a celor puternici. Este însă și cifra care arată egoism.
2. Este cifra care arată cooperare și semnul dimplomației. Este cifra romantică și cea care araă o bună intuiție.

3. Este cifra creativității, a pasiunilor, a plăcerilor și bucuriilor care fac viața frumoasă. Este și cifra celor sunt amatori de bârfă și critică dură uneori nefondată.
4. Este cifra stabilității. Este semnul celor care nu renunță, al celor care muncesc din greu, dar care fac bani din munca lor.

5. Este cifra pozitivă, este semnul flexibilității fără restricții, al bunăvoinței și al dorninței de bine. Este cifra care arată disponibilitate pentru comunicare și interes pentru tot ceea ce este în jurul tău.
6. Cifra este simbolul dragostei. Anunță dragoste, uneori o dragoste mare. Este vestitorul căsătoriei, al nașterii de copii. Este cifra familiei.

7. Este cifra inteligenței, a succesului prin creație și al efortului de a inventa și descoperi locuri/lucrui/fapte noi. Este cifra curioșilor, a călătorilor.
8. Este cifra banilor simbolul bugetului și al celor care trăiesc echilibrat, cumpătat și cu interes pentru viitor în toate sensurile posibile.

9. Este cifra magică care aduce transformare, beneficii materiale, beneficii în dragoste și succes. Este cifra care arată că ești pe calea ce abună, în locul potrivit (dacă este cifra de la casă).

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus