Esti aici

Sperieturi

Dentist

Dintii falsi simbolizeaza ajutor pentru a iesi dintr-o situatie dificila, iar dintii sparti sau cariati sunt semn de deteriorare a unei relatii importante. Dintii durerosi reprezinta certuri in familie, iar daca visezi ca ti se repara dintii, asteapta-te sa primesti vesti bune. Visul in care ti se scot dintii inseamna oportunitati in afaceri. Dintii albi prezic fericire si prosperitate, iar perierea dintilor in vise indica o serie de obstacole care te trag in urma.

Extraterestru

Daca visezi ca esti extraterestru, iti vei face noi prieteni valorosi. Daca visezi ca te intalnesti cu extraterestri, vor interveni schimbari importante in viata ta.

Fantoma

Semnificatia acestui vis depinde de circumstante. Daca fantoma iti apare doar in vis este un semn de noroc, dar daca ai vorbit cu ea sau te-a speriat in vreun fel este un semn de avertizare ca vei fi foarte stresata si vei face ceva care contravine principiilor tale.

Macelar

Macelarul sau o piata de carne care iti apar in vis te avertizeaza sa fii precauta cand semnezi documente. Daca visezi animale ucise sau carne transata, ar trebui sa-ti faci un control medical.

Politist

In vis, politistul reprezinta o situatie jenanta in plan financiar.

Vampir

Vampirul care iti apare in vis este un simbol de anxietate si de conflicte emotionale.

Vrajitoare

Vrajitoare semnifica o viata sociala activa in viitor, dar si o revenire la realitate daca esti implicata intr-o poveste de dragoste atunci cand o visezi.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus