Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Trei zodii avantajate in august

Trei zodii avantajate in august

Trei zodii avantajate in august  – Luna august aduce un suflu nou pentru trei zodii. Norocul le surade, pentru ca  o configuratie astrala speciala – Luna Noua, Mercur si planetele care ii guverneaza, sunt asezate intr-o combinatie care le da energie, entuziasm si forta psihica. Intr-o masura mai mica toate zodiile sunt avantajate in august, pentru ca Luna Noua si configuratia astrala speciala da un impuls ozitiv tuturor.

Locul 3 – Berbec

Prima parte a lunii august aduce foarte multe calatorii pentru Berbeci. Aceste calatorii sunt legate mai ales de locul de munca, asa ca toate aceste drumuri ii vor ajuta pe Berbeci in planul carierei. Relatia cu cei de la locul de munca este una foarte buna si bazata pe incredere si respect. le merge bine pe toate planurile, vor reusi sa faca rost de abni, vor avea o stre generala foarte buna si vor fi capabili sa mobilizeze oamenii din jurul lor, dupa cum vor avea nevoie ceea ce ii va pune in pozitia de lideri absoluti ai perioadei.

Locul 2  – Scorpion

Desi nu au fost pe val in ultima perioada, Scorpionii primesc o veritabila rasplata in august. Au o energie maxima si o inspiratie enorma care ii face foarte apreciati la locul de munca. Mai mult vor primi exact ceea ce-si doresc si asta pentru ca puterea lor mentala este la un nivel maxim care ii face capabili sa influenteze pur si simplu deciziile celor din jur prin simpla lor prezenta. Dau dovada de implicare si de altruism, astfel incat toti cei din jur ii apreciaza. Armonia se extinde la nivelul vietii sentimentale, unde relatia cu persoana iubita infloreste, in ciuda faptului ca locul de munca le ocupa mult timp.

Locul 3  – Pesti

Rar se intampla ca unei zodii delicate cum este cea a Pestilor sa li se genereze un curent pozitiv atat de puternic ca cel de care vor beneficia in august. Sunt increzatori, curajosi, harnici si toate beneficiile care decurg firesc de aici vor fi de partea lor. Partea ce mai frumoasa din energia pe care o primesc in august este faptul ca vor avea incredere in dorintele lor, vor stii ca este bine ce fac, vor avea mai putine indoieli si mai multa forta. Este o perioada in care nativii isi pot face planuri pentru viitor, si proiectii de lunga durata, pentru ca toate vor fi bine aspectate.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pexels.com

Comments

comments

Lasă un răspuns