Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Trei zodii avantajate, trei zodii in declin in aprilie

Trei zodii avantajate, trei zodii in declin in aprilie

Luna aprilie este o luna dificila. Conjunctura astrala nu este deloc favorabila, iar tensiunile vor fi resimtite din plin de toti nativii. Cu exceptia a trei zodii, care vor fi rasfatatele perioadei. In replica alte trei zodii vor avea o luna grea si complicata in fata.

Berbec – zodia protejata a lunii aprilie

Aparent va fi o perioada cu multe momente neplacute, iar avantajele astrale vin tocmai datorita faptului ca Berbecii au resursele de a le depasi. Asa ca daca este sa fie ceva rau pentru acesti nativi, indiferent de context, indiferent de problema se vor descura perfect. Berbecii sunt avantajati si financiar, sunt sustinuti in toate demersurile lor chiar si daca acestea sunt la limita legalitatii. Mai mult, Berbecii stau foarte bine cu banii si vor reusi, practic fara efort sa sustina toate nevoile financiare ale lor si ale familiei lor. Nu au probleme de sanatate si daca totusi acestea apar, sunt minore.

Este bine ca Berbecii sa profite din plin de perioada favorabila pentru ca lunile urmatoare nu vor mai fi la fel de agreabile din punct de vedere astral.

Capricorn – de fiecare data un castigator

Pentru nativii acestei zodii, aprilie  este o luna estrem de agitata. Agitat din punct de vedere astral este un beneficiu pentru ca tot ceea ce se misca se orienteaza catre partea buna lucrurilor. Aprilie este luna in care nativii isi vor gasi linistea, relaxarea pe care aproape ca nu o inteleg si o anume tihna care ii va face agreabili si comunicativi.  Jupiter, va marca cariera Capricornului. Asa ca pentru acestia urmeaza un an de oportunitati, realizari si bani! Cel mai bun sfat pentru ei este sa indrazneas, sa ceara, sa comunice si sa se lase vazuti. Capricornii vor avea mereu o sansa in plus fapt care vine nu din noroc ci dintr-o ambitie si o perseveranta iesita din comun. Rabdarea si tenacitatea de care dau dovada acesti nativi are roade si luna aceasta, dar si de aici inainte tot anul care umeaza. Pentru Capricorni sustinere vine si din partea lui Venus, Mica Benefică.

Relatiile generale si nivelul de socializare creste, dupa cum creste si starea lor de spirit, starea fizica se imbunatateste considerabil, iar imaginatia si intuitia acestora este la cote maxime.

Scorpionul – incapatanatul care isi cauta un nou drum

Luna aprilie este luna sanselor pentru acesti nativi. Au darul de a gasi mereu solutii salvatoare pentru cele mai mici sau mai mari probleme. Nu le-a fost deloc bine pana acum, au facut numai gafe si prostii dar partea buna este ca au invatat din aceste experiente si acum sunt intr-o lunga incercare de a repara ceea ce s emai poate repara. Avantajul lor este ca au un farmec personal cu totul special, ca sunt iubiti – uneori mai mult decat merita – si ca le este mereu oferita o a doua sansa.  Intuita este la cote absolute, iar pofta de viata fac din acesti nativi o veritabila vedata a perioadei. Aceasta este una din perioadele cele mai norocoase in plan financiar, pentru Scorpioni, Venus, Micul Benefic, fiind mereu alaturi acesti nativi.

Au o incredere exagerata in propria persoana, stiu sa depaseasca toate complicatiile cu talent si fara sa arate daca sunt afectati sau nu, sunt foarte mandrii si cuceres cu usurinta.

Zodiile care sunt in cadere libera in aprilie si care vor avea mult de tras din cazua conjuncturii astrale care le este complet nefavorabila sunt: Balanta, Leul si Pestii.

Balantele vor avea mari complicatii financiare, probleme de sanatate si conflicte. Leul este apatic si plictisit, iar asta il face extrem de nesociabil, iar de aici vin toate problemele lui, iar Pestii vor inota toata luna in ape tulburi ceea ce le va aduce multe critici, vor pierde prieteni si suportul acestora.

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Leave a Reply