Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Trei zodii favorizate in luna mai

Trei zodii favorizate in luna mai

Luna mai este ultima luna de primavara sau mai corect spus este luna in care primavara se amesteca cu vara. Luna mai din acest an este una speciala pentru ca o parte din configurata astrala care ii domina pe oameni se schimba. Schimbarile sunt majore si sunt primele de aceasta anvergura din ultimi 60 de ani. Cu alte cuvinte totul se va misca in luna mai, iar oamenii vor avea de suportat aceste modificari astrale care ne vor afecta pe fiecare dintre noi, in mai mica sau mai mare masura.

Trei zodii sunt cele care culeg roadele acestor transformari si sunt favorizatele lunii mai, iar avantajele pe care le aduc astrele nativilor acestor trei zodii ii vor marca pentru o buna bucata de vreme de acum inainte. Luna mai este o luna prielinica si pentru alte zodii, nu doar cele trei privilegiate. In avantaj mai sunt si Leii, dar si Gemenii si Racii.

Iata care sunt zodiile favorizate ale lunii mai.

Berbec – cea mai avantajata zodie a lunii mai

Mai va fi o luna plina. Aparent va fi o perioada cu multe momente neplacute, iar avantajele astrale vin tocmai datorita faptului ca Berbecii au resursele de a le depasi. Asa ca daca este sa fie ceva rau pentru acesti nativi, sa fie in mai pentru ca indiferent de context, indiferent de problema se vor descura perfect. Berbecii sunt avantajati si financiar, sunt sustinuti in toate demersurile lor chiar si daca acestea sunt la limita legalitatii. Mai mult, Berbecii stau foarte bine cu banii si vor reusi, practic fara efort sa sustina toate nevoile financiare ale lor si ale familiei lor. Nu au probleme de sanatate si daca totusi acestea apar, sunt minore.

Capricorn – un castigator de fiecare data

Pentru nativii acestei zodii, mai este un nou inceput! Jupiter, va marca cariera Capricornului. Asa ca pentru acestia urmeaza un an de oportunitati, realizari si bani! Capricornii vor avea mereu o sansa in plus fapt care vine nu din noroc ci dintr-o ambitie si o perseveranta iesita din comun. Rabdarea si tenacitatea de care dau dovada Capriconii are roade multe pentru acestia in mai, si de aici inainte tot anul care umeaza. Pentru Capricorni sustinere vine si din partea lui Venus, Mica Benefică. Relatiile generale si nivelul de socializare creste, dupa cum creste si starea lor de spirit, starea fizica se imbunatateste considerabil, iar imaginatia si intuitia acestora este la cote maxime.

Varsator – ambitiosul incapatanat

Luna mai este luna sanselor pentru acesti nativi. Au darul de a gasi mereu solutii salvatoare pentru cele mai mici sau mai mari probleme. Intuita este la cote absolute, iar pofta de viata fac din acesti nativi o veritabila vedata a primei luni de vara. Aceasta este una din perioadele cele mai norocoase in plan financiar, pentru Varsatori, Venus, Micul Benefic, fiind mereu alaturi acesti nativi. Au o incredere exagerata in propria persoana, stiu sa depaseasca toate complicatiile cu talent si fara sa arate daca sunt afectati sau nu, sunt foarte mandrii si cuceres cu usurinta.

 

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Leave a Reply