Esti aici

Varsator

Cand Varsatorul si Berbecul se intalnesc intr-un cuplu este o relatie bazata pe multa dragoste si creativitate. Relatia lor este una dinamica, le place competitia, iar viata lor impreuna nu va fi niciodata plictisitoare.

Semnele zodiacale care se afla la distanta unul de celalalt tind sa aiba o relatie speciala, iar Berbecul si Varsatorul nu fac exceptie. Sunt prieteni foarte buni si comunica extraordinar de bine unul cu celalalt.

Isi inteleg reciproc ideile, sentimentele si telurile. Amandoi tanjesc dupa noi experiente – cu cat mai iesite din comun si mai interesante cu atat mai bine si le place sa se dea in spectacol.

Cele mai multe realtii Berbec – Varsator sunt bazate pe admiratie reciproca. Berbecului ii place unicitatea, inventivitatea si viziunea asupra lumii a Varsatorului.

Varsatorul apreciaza la Berbec energia si intiativa. Berbecul are idei noi tot timpul, dar ii este dificil sa le duca pana la capat. Amandurora le place independenta, dar se pot isca conflicte daca Berbecul devine prea posesiv sau Varsatorul pare prea rezervat sau detasat.

Cu toate ca impart ceva special, cei doi trebuie sa accepte ideea ca au o viziune diferita asupra lumii. Berbecul poate fi prea implicat in relatie, ceea ce poate deveni sufocant pentru Varsator, iar cel din urma poate fi prea imprevizibil pentru gusturile Berbecului.

Se pare ca Varsatorul il intrece pe Berbec cand vine vorba de spontaneitate. Dar atata timp cat ambii parteneri isi arata devotamentul unul fata de celalalt lucrurile vor merge cum trebuie.

Berbecul este guvertant de planeta Marte (Pasiune), iar Vrasatorul de Saturn (Sarm) si Uranus (Rebeliune). Aceste trei planete formeaza un ciclu care este reprezentativ pentru relatia Berbec – Varsator, precum si pentru capacitatea lor de a-si uni fortele.

Uranus este planeta ideilor noi si a creativitatii preum si sursa vizionarismului Varsatorilor. Iar Marte pune aceste idei in practica si initializeaza actiunea. Cand inspiratia data de Uranus s-a epuizat si energia lui Marte se muta spre alte actiuni sau lucrari intervine Saturn si duce procesul la bun sfarsit.

Berbecul este un semn de Foc, iar Varsatorul de Aer. Asa cum aerul alimenteaza focul si il ajuta sa creasca, la fel si Varsatorul il poate ajuta pe Berbec sa-si duca planurile la bun sfarsit.

Varsatorul isi foloseste intelectul pentru a inspira actiunile orientate spre stilul de viata ale Berbecului si ii da noi idei de pus in practica.

Varsatorul este foarte bun stimulent intelectual pentru Berbec, ambele zodii au interese multiple si dorinta Berbecului de a se implica fizic ofera o mare placere in punerea in practica a ideilor Varsatorului, mai activ in plan intelectual.

Berbecul este un semn Cardinal, iar Varsatorul un semn Fix. Berbecul ii da Varsatorului increderea de a se lansa in actiuni decat sa stea in laborator si sa creeze.

Pe de alta parte, Varsatorul il poate ajuta pe Berbec sa duca la bun sfarsit un proiect in loc sa sara la un nou proiect inainte de al termina pe cel vechi. Fiecare il respecta si il admira pe celalalt si din momentul in care inteleg ca nu trebuie sa fie cineva seful in relatie pot realiza multe impreuna.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Berbec – Varsator este abilitatea lor de a duce pana la capat tot ce-si propun cand lucreaza ca o echipa.

Cand un Varsator si un Taur sunt impreuna, pot muta muntii – daca reusesc sa-si coordoneze eforturile. Abordarea practica a Taurului este in opozitie cu cea neconventionala a Varsatorului. Primului nu-i plac schimbarile, in timp ce al doilea este cel mai dinamic semn al zodiacului.

In aparenta au putine lucruri in comun, dar impart dorinta puternica de reusita in tot ceeea ce fac – ceea ce insemna ca sunt mai potrivit ca parteneri de afaceri decat ca iubiti.

Reactioneaza diferit atunci cand sunt suparati si de aici pot aparea conflicte: Taurul se aprinde foarte repede, Varsatorul in schimb se retrage, pastrand distanta fata de persoana pe care este suparat.

Varsatorul modern si mereu in miscare, poate gasi plictisitoare rutina Taurului. Cel din urma apreciaza energia Varsatorului dar uneori ii este dificil sa tina pasul cu acesta.

In ciuda diferentelor dintre ei, au ce sa invete unul de la celalalt. Taurul este guvernat de planeta Venus (Dragoste), iar Varsatorul de Saturn (Carisma) si Uranus (Rebeliune). Venus reprezinta energia feminina, calda, iar Saturn, pe cea masculina, rece. Uranus reprezinta toate lucrurile stranii si neobisnuite.

Venus reprezinta romantismul si atractia fizica, ambele foarte importante pentru Taur. Saturn reprezinta munca din greu si disciplina, folosite in vederea atingerii scopurilor iar Uranus simbolizeaza gandirea.

Taurul ii va arata Varsatorului ca viata se bazeaza mult pe emotii, frumusete si nu in ultimul rand confort. Varsatorul il va invata pe Taur sa fie mai rezervat, insa mai hotarat.

Taurul este un semn de Pamant, iar Varsatorul de Aer. Varsatorul ii place exploararea de tip intelectual, in timp ce Taurul este mai practic. Taurul se intreaba cu ce il va ajuta o anumita actiune pe care planuieste, in timp ce Varsatorul actioneaza dupa cum simte el la un moment dat.

Conflictele pot aparea daca Taurul pare prea posesiv sau Varsatorul este prea rece si rezervat. Ambii parteneri trebui sa inteleaga ca fiecare are o viziune diferita.

Ambele zodii sunt semne Fixe. Sunt incapatanati si odata ce-si formeza o parere, nu si-o mai schimba. Aceasta caracteristica se va transmite si relatiei dintre ei: odata ce va deveni serioasa, nimic nu-i va putea convinge sa-i puna capat.

Asa ca daca fiecare partener il intelege si il accepta pe celalalt, aceasta relatie va fi foarte solida. Atractia magnetica ce exista intre ei nu va fi niciodata alterata insa daca au diferente de opinie, cei doi pot fi intr-un conflict perpetu.

 • Cel mai bun aspect al relatiei dintre ei puterea pe care o au atunci cand lucreaza in echipa. Ambii sunt personalitati puternice, nici unul nu-l va domina pe celalalt. Odata ce reusesc sa treaca peste diferentele dintre ei, relatia poate fi una interesanta si satisfacatoare.

Cand Varsatorul si Gemenii formeaza un cuplu, se bucura de o conexiune mentala deosebita si stimulatoare. Gemenii iubesc ideile noi, iar vizionarul Varsator este o sursa inepuizabila de astfel de idei. Ambele semne au nevoie de independenta si isi inteleg foarte bine nevoile unul celuilalt.

Singurele probleme apar atunci cand Gemenii cred despre Varsator ca este prea incapatanat sau cand Gemenii sunt prea inceti pentru rapiditatea Varsatorului. Acest inconvenient nu va cauza insa probleme mari. In general colaboreaza foarte bine si se inteleg unul pe celalalt.

Amandoi au foarte multa energie, mintile lor agree vin tot timpul cu idei noi, iar cu determinarea Varsatorului, acestea sunt puse si in practica. Ambii se bazeaza pe agerime si detesta sa piarda timpul.

Varsatorul ii poate ajuta pe Gemeni sa revina pe drumul cel bun, daca deviaza de la cursul normal, dar trebuie sa invete sa le acorde libertate de miscare si gandire. Gemenilro nu le place sa se simta fortati sau presati.

Varsatorul este guvernat de planeta Saturn (Carisma) si Uranus (Rebeliune), iar Gemenii, de Mercur (Comunicare). Varsatorul este marele caritabil al zodiacului, Gemenii sunt marii ganditori si comunicatori. Mintea ascutita a Gemenilor ii este de folos Varsatorului in vremuri de restriste.

Ambii sunt semne de Aer, iar legatura lor mentala este puternica si ambii sunt extrem de sociabili. Gemenii sunt dispusi sa fie condusi de Varsator in obiectivele pe care si le propun in comun. Ambele zodii au interese diversificate, iar placerea Gemenilor pentru discutii intelectuale le da destul material pentru dezbateri aprinse.

Gemenii sunt un semn Schimbabil, iar Varsatorul, unul Fix. Gemenilor le plac independenta si libertatea de miscare si sunt adaptabili la orice schimbare. Varsatorul este mai hotarat, chiar incapatanat si ii place sa detina conducerea intr-o relatie.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este abilitatea de a lucra impreuna si capacitatea de a se inspira reciproc. Comunicare buna dintre ei, face ca relatia sa fie una de succes.

Relatia dintre Varsator si Rac este cea dintre doua opusuri care se atrag. Racul abordeaza viata din perspectiva emotionala, iar Varsatorul este neconventionalul zodiacului. In timp ce Racul se retrage in carapace, Varsatorul este extrovertit si cauta orice ocazie pentru a-si face noi prieteni si pentru a se distra.

Dar ambiii sunt ambitiosi si hotarati, le place ca lucrurile sa se faca asa cum vor ei si nu agreeaza conflictele. Racul poate fi de moda veche, atasat de traditii si de rutina, mai conservator.

Varsatorul, pe de alta parte, este foarte modern si nu ii place rutina. Racul este intrigat de energia Varsatorului si uneori poate deveni frustrant pentru el sa tina pasul cu partenerul de viata.

Cu toate ca Varsatorului nu-i va placea posesivitatea Racului, pot gasi un adevarat sprijin in acesta. Racul este guvernat de Luna (Emotii), iar Varsatorul de Saturn (Carisma) si Uranus (Rebeliune).

Luna emana caldura si energie feminina si Saturn – raceala, energie masculina, iar Uranus reprezinta ideile inovatoare. Racul este preocupat de activitatile casnice, iar Varsatorul este disciplinat, muncitor si duce pana la capat o idee inceputa.

Racul il va invata pe Varsator sa puna pret pe sentimente, iar energia acestuia aduce frumusete si confort in casa. Varsatorul il poate ajuta pe Rac sa fie mai detasat emotional. Racul este un semn de Apa, iar Varsatorul, de Aer.

Cel din urma vede viata ca pe o continua provocare intelectuala, o constanta explorare si dezvoltare a mintii. Racul este mai practic, isi pune mai multe intrebari legate de rezultatele actiunii lui.

Intre cei doi pot aparea conflicte datorita abordarilor diferite asupra vietii. Dar acceptandu-se asa cum sunt, relatia lor poate sa mearga bine. Racul este un semn Cardinal, iar Varsatorul, unul Fix.

Ambii sunt perseverenti atunci cand urmaresc realizarea unui scop. Daca au o idee in cap, vor merge pana la capat. Daca ambii ajung sa aprecieze relatia lor, nu se vor mai lasa doborati de neintelegeri.

Varsatorul va descoperi, ca Racul, desi introvertit, poate fi foarte manipulativ si uneori poate fi deranjat de emotivitatea excesiva a acestuia. Dar daca reusesc sa treaca peste aceste aspecte si sa colaboreze, se vor intelege.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este faptul ca, atunci cand se decid sa lucreze impreuna, sunt o forta de neoprit. Racul si Varsatorul isi pot gasi echilibrul, facand din diferentele dintre ei un motiv de distractie, mai degraba decat un impediment in fata relatiei lor.

Cand un Varsator si un Leu sunt impreuna, combinatia dintre vizionarismul Varsatorului si creativitatea Leului nu va trece neobservata. Acest cuplu este energic si de neoprit atunci cand isi pun ceva in cap.

Cu toate ca poate sa apara competitie intre ei, aceasta relatie nu va fi niciodata una plictisitoare. Sunt atrasi de tot ce e nou si de drame si pot uneori transforma relatia intr-un adevarat joc de “Adevar sau provocare”.

Multe dintre relatiile Leu – Varsator se bazeaza pe admiratie reciproca. Leul admira individualismul, creativitatea si spiritul vizionar al Varsatorului. Acesta, la randul sau, admira sarmul, deminitatea si energia de care da dovada Leul. Varsatorul are multe idei noi, dar nu le pune intotdeauna in practica.

Ambii vor sa fie independenti si pot aparea conflicte daca Leul este prea solicitant, iar Varsatorul, prea distant. Pentru a mentine echilibrul, trebuie sa-si respecte personalitatile diferite.

Leul poate fi prea dramatic pentru gustul Varsatorului, iar cel din urma, prea instabil pentru Leu. Insa atata timp cat se conving unul pe celalalt ca relatia dintre ei este importanta totul va fi bine.

Leul este guvernat de Soare, iar Varsatorul de Saturn si Uranus. Uranus este planeta ideilor noi si a creativitatii, Soarele indica viata, iar Saturn face ca proiectele de care se apuca cei doi sa fie duse la bun sfarsit.

Leul este un semn de Foc, iar Varsatorul de Aer. Aerul alimenteaza Focul si il face sa se extinda si impreuna pot realiza foarte multe si se pot ajuta reciproc sa creasca. Varsatorul vine cu ideile, Leul le pune in practica si in final Varsatorul are grija ca totul sa fie dus la bun sfarsit.

Ambii sunt semne Fixe. Leul ii da Varsatorului curajul de a actiona, iar aceste il va impresiona pe Leu cu originalitatea sa. Amandoi sunt loiali si si foarte devotati unul altuia si daca inteleg ca trebuie sa faca cu randul la conducere, vor face o pereche reusita.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este abilitatea de a obtine rezultate maxime atunci cand sunt impreuna. Aerul si Focul sunt extrem de compatibile, ambii parteneri au idei, planuiesc cum sa le puna in actiune si au grija sa faca lucrurile pana la capat.

Cand Varsatorul si Fecioara sunt impreuna, scot la iveala tot ce este mai bun, sau dimpotriva, mai rau in celalalt. Fecioara are o abordare mai rigida si mai stiintifica asupra vietii.

Abordaera poetica a Varsatorului, nu are nici o legatura cu cea a Fecioarei. Dar cei doi pot depasi aceste aspecte si pot invata multe unul despre celalalt.

Varsatorul este pasional si temperamental, iar Fecioara este mai metodica si nu-i place sa iasa in evidenta. Aceasta este foarte organizata si ii place curatenia. Varsatorul este modern si rutina il plictiseste.

Fecioara il va gasi interesant pe Varsator, insa ar putea sa fie frustrata in incercarea de a intelege ce se petrece in mintea acestuia. Varsatorul nu va aprecia criticile partenerului, dar va descoperii ca Fecioara ofera un sprijin foarte bun.

Fecioara este guvernata de Mercur, iar Varsatorul de Saturn si Uranus. Uranus reprezinta toate lucrurile ciudate. Mercur este comunicativa si concentrata pe organizare si eficienta, lucruri foarte importante pentru Fecioara.

Saturn reprezinta munca si disciplina in timp ce Uranus este axata pe gandirea futurista. Fecioara ii va arata Varsatorului ca odata cu organizarea vine si confortul si acesta din urma ii va arata Fecioarei cum sa-si sustina punctul de vedere cat mai ferm.

Fecioara este un semn de Pamant, iar Varsatorul de Aer. Varsatorul cauta stimulaera spirituala in viata, iar Fecioara este mai intelectuala. Fecioara se intreaba mereu “de ce?” sau “cum?”, in timp ce Varsatorul se concentreaza pe ceea ce e la indemana si se intreaba “ce urmeaza?”

Uneori le va fi dificil sa inteleaga modurile de abordare diferite. Conflictele pot aparea daca Fecioara vrea sa obtina o relatie perfecta sau daca Varsatorul este prea indiferent. Ambii trebuie sa aprecieze viziunea celuilalt asupra lumii si sa realizeze ca au multe de invatat unul de la altul.

Fecioara este un semn Schimbabil, iar Varsatorul unul Fix. Varsatorul poate fi nerezonabil, incapatanat si capricios.Amandoi sunt foarte perseverenti cand urmaresc un scop anume. Fecioara este adaptabila la orice situatie sociala.

Ea va fi bucuroasa sa lucreze alaturi de Varsator intr-un proiect al acestuia atata timp cat are un rol destul de important. Conflictele sunt rare si deobicei rezolvate de Fecioara, aceasta fiind mai realistica decat Varsatorul si pana la un anumit moment poate chiar va ceda pentru a nu se isca discutii.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii eset faptul ca atunci cand isi propun ceva, vor duce lucrurile la bun sfarsit. Relatia lor va fi placuta pentru ambii parteneri.

Cand Varsatorul si Balanta sunt impreuna, cei doi vor deveni mai puternici. Vor exista conexiuni mentale puternice intre ei si impart aceeasi dragoste pentru arta, cultura si oameni.

Se vor intelege bine, deoarece au nevoi similare si nu au asteptari exagerate unul de la celalalt. Ambele semne sunt foarte energice si entuziaste si relatia nu va fi una monotona.

Ambii sunt preocupati de imbunatatirea lumii in care traiesc si a vietii oamenilor. Varsatorul este cel mai vizionar semn al zodiacului si are mereu o idee noua in minte. Balanta este diplomatul zodiacului, aplanand conflictele de orice fel.

Dorinta Balantei de a mentine echilibrul si pacea, impreuna cu dorinta de libertate intelectuala o determina sa fie foarte indecisa. Cand acest lucru se intampla, Varsatorul o va ajuta sa se hotarasca mai repede.

Balanta este guvernata de planeta Venus (Dragoste), iar Varsatorul de Uranus (Rebeliune) si Saturn (Sarm). Aceasta combinatie este interesanta si productiva. Balanta si Varsatorul fac echipa buna impreuna si pe plan amoros dar si profesional.

Pun mult suflet in tot ceea ce fac si sunt foarte caritabili. Fac un duo extraordinar atunci cand lupta impotriva nedreptatilor sociale sau pentru a schimba viata comunitatii in care traiesc.

Ambii sunt semne de Aer. Intre ei se creaza o puternica legatura intelectuala si emotionala. Cei doi impartasesc aceasi nevoie de viata sociala.

Cand coopereaza, totul este posibil! Balanta il va urma pe Varsator in multitudinea de proiecte in care acesta se va lansa. Dorinta Balantei de sondaje intelectuale si de mentinere a armoniei cuplului le va da multe subiecte de discutii.

Balanta este un semn Cardinal, iar Varsatorul, unul Fix. Balanta este initiatoarea ideilor, dar are probleme cu ducerea acestora la final, aici intervenind Varsatorul. Lucreaza foarte bine impreuna si foarte rar se cearta.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii il reprezinta abilitatea de a lucra in echipa. Impreuna pot realiza mult mai mut decat ar fi facut-o fiecare dintre ei pe cont propriu. Interesele comune fac din relatia lor, una de succes.

Relatia dintre Varsator si Scorpion este o fuziune intre doua filozofii diferite de viata si nevoi diferite. Exista multe sanse de conflict aici. In timp ce Scorpionul este mai emotiv si se gandeste la adevarul din spatele marilor mistere ale universului, Varsatorul este opusul.

Scorpionul intampina viata cu inensitate emotionala in timp ce Varsatorul are o viziune neobisnuit de idealistica asupra vietii. Scorpionul este introvertit, preferand sa nu iasa in evidenta, Varsatoul este comunicativ si ii place sa iasa cu prietenii si sa cunoasca noi persoane.

Nu par sa aiba prea multe lucruri in comun, dar daca amandoi vad potentialul relatiei lor si incerca sa o faca sa functioneze, vor reusi. Ambii pot fi necooperanti si mofturosi.

Le place ca lucrurile sa fie asa cum vor ei, iar in cazul acestei perechi, variantele sunt foarte diferite una de cealalta. Scorpionul este meticulos si cauta cele mai ascunse intelesuri in timp ce Varsatorul este mai modern si cu da importanta detaliilor.

Scorpionul ar putea fi incantat de diferentele dintre ei, pentru ca Varsatorul ii va arata o noua versiune a lumii, dar s-ar putea sa devina frustrat incercand sa gaseasac raspunsuri la atatea provocari. Varsatorului nu-i place posesivitatea, preferand sa apartina lumii intregi decat unei singure persoane.

Scorpionul poate fi foarte posesiv uneori si va cere mai multa atentie decat poate sa-i acorde Varsatorul. Daca insa acesta nu va lua in nume de rau devotamentul aratat de Scorpion, va descoperi ca ii va oferi un mare sprijin de fiecare data.

Scorpionul este guvernat de Marte si Pluto, iar Varsatorul, de Saturn si Uranus. Marte este revoluntionar, agresiv si poseda energie masculina, iar Pluto fortifica aceste calitati. Saturn este energic, iar Uranus se refera la lucrurile neobisnuite si noi.

Scorpionul reactioneaza emotional, fara sa gandeasca inainte. Saturn il determina pe Varsator sa fie disciplinat si muncitor, in timp ce Uranus il ajuta sa gandeasca in perspectiva.

Scorpionul il va invata pe Varsator cum sa-si traisca emotiile in sa dea mai multa atentie detaliilor, in timp ce Varsatorul ii va arata Scorpionului cum sa fie mai detasat de probleme si mai increzator in sine.

Scorpionul este un semn de Apa, iar Varsatorul, de Aer. Aerul reprezinta intelectul, si Varsatorul trece prin viata vrand sa cunoasca cat mai multe cu putinta, in timp ce Scorpionul este mai ponderat.

Scorpionul cauta scopul unei actiuni, Varsatorul cauta numai stimularea. Au adesea probleme in a-si intelege abordarile diferite. Conflictele apar atunci cand Scorpoinul este prea posesiv sau cand Varsatroul este prea indiferent si rece. Ambii trebuie sa invete sa vada lucrurile si din prisma celuilalt.

Atat Scorpionul, cat si Varsatorul sunt semne Fixe. Amandoi pot fi dogmatici, perseverenti si fermi. Daca au un plan in minte, nu renunta pana nu il duc la bun sfarsit. Deci, odata ce s-au hotarat ca pot face relatia lor sa functioneze, vor merge pana la capat. Daca fiecare va crede in valorile relatiei dintre ei, vor putea sa treaca peste orice fel de divergenta.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este dat de capacitatea fiecaruia de a avea succes in tot ce face. Sunt personalitati puternice si nici unul nu-l va domina pe celalalt. Odata ce au trecut peste divergentele si vor stabili exact ce rol are fiecare in relatie, rezultatele vor fi mai mult decat satisfacatoare.

Cand un Varsator si un Sagetator sunt impreuna, combinatia dintre vizionarismul primului si cunostintele celui de-al doilea fac din ei un cuplu creativ si unic.

Acest cuplu este lipsit de constrangeri, poate fi foarte competitiv si relatia lor nu va fi niciodata una plictisitoare. Pe langa iubiti, cei doi vor fi si foarte buni prieteni. Sunt idealisti si energici si se vor bucura impreuna de multe experiente placute.

Multe dintre relatiile Sagetator-Varsator sunt caracterizate de un sentiment de admiratie reciproca. Sagetatorul este atras de unicitatea, creativitatea si vizionarismul Varsatorului, iar acesta admira intiativa si dedicarea Sagetatorului. Cel din urma vien adesea cu idei noi, dar ii este dificil sa le duca pana la capat asa cum o face Varsatorul.

Ambele semne tin la independenta lor si nu vor aparea conflicte intre acestia din cauza ca isi inteleg bine nevoile unul altuia. Uneori insa, Sagetatorul ar putea fi prea egoist pentru gustul Varsatorului, iar acesta pera indiferent sau preocupat de altceva.

Sagetatorul este guvernat de Jupiter, iar Varsatorul de Saturn si Uranus. Uranus reprezinta ideile noi si creativitatea, de aici luandu-si Varsatorul ideile originale. Jupiter reprezinta dorinta de cunoastere si expansiunea.

Sagetatorul este un semn de Foc, iar Varsatorul de Aer. Asa cum aerul alimenteaza Focul si-l tine aprins, si Varsatorul il inspira pe Sagetator sa isi asume riscuri. Sagetatorul va tine pasul cu tendinta Varsatorului de a experimenta noi idei.

Cand sunt impreuna, cei doi formeaza o pereche puternica si inventiva. Ambii au o gama larga de interese, iar nevoie de actiune e Sagetatorului il va determina sa puna in aplicare ideile Varsatorului.

Sagetatorul este un semn Schimbabil, iar Varsatorul unul Fix. Sagetatorul va sari imediat de la un proiect la altul in timp ce Varsatorul il va urma in oricare din acestea atata timp cat simte ca finalul proiectului va pe masura asteptarilor.

Varsatorul va reusi sa-l convinga pe Sagetator ca inainte de a se apuca de ceva nou trebuie mai intai sa termina ceea ce au inceput. Amandoi sunt loiali si devotati unul celuilalt si vor trece impreuna prin bune si prin rele.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Sagetator-Varsator este capacitatea lor de a rezolva probleme dificile atunci cand lucreaza impreuna.Aceasta combinatie formidabila face ca relatia sa fie plina de miscare si energie.

Cand un Varsator si un Capricorn sunt impreuna, fiecare scoate la iveala tot ce e mai bun in celalalt. Capricornul este mai precaut si mai rational, in timp ce Vrsatorul este mai nesatios cautand idealul in tot ce face. Aparent, cei doi par sa fie total opusi, dar odata ce isi stabilesc teluri comune, vor deveni de nedespartit.

Capricornul este un bun organizator si se gandeste mereu la consecinte, in timp ce Varsatorul este mai modern iar rutine il plictiseste. Acesta din urma nu va aprecia atitudinea dominatoare a partenerului, dar va gasi de folos sprijinul Capricornului in rezolvarea problemelor.

Ambii sunt guvernati de Saturn , iar Varsatorul mai este reprezentat si de Uranus. Saturn reprezinta energie si raceala, este orientat spre rezultate si spre gandirea progresiva. Uranus reprezinta activitatile si gandirea neobisnuita.

Capricornul ii va arata Varsatorului ca viata se bazeaza pe organizare, rationalitate si confort, in timp ce Varsatorul il va invata pe Capricorn sa fie mai visator si sa-si impuna punctul de vedere.

Capricornul este un semn Pamant, iar Varsatorul de Aer. Varsatorul vede viata ca pe o explorare, in timp ce Capricornul cauta sa obtina rezultate.

Conflictele intre ei pot apare atunci cand Capricornul devine prea rigid sau cand Varsatorul devine prea preocupat de propriile interese. Ambii trebuie sa inteleaga ca au modalitati diferite de abordare a vietii, dar ca au multe de invatat unul de la celalalt.

Capricornul este un semn Cardinal, iar Varsatorul unul Fix. Ambii pot fi foarte decisi si incapatanati. Daca vor ceva, nu renunta pana cand nu-l obtin.

Capricornul prefera sa vina cu ideile si sa-i lase pe altii sa le puna in practica, iar Varsatorul accepta sa lucreze pentru Capricorn atunci cand primeste un rol important. Este important sa inteleaga ca lucreaza pentru realziarea unui scop comun pentru ca eforturile lor sa aiba rezultate notabile.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Capricorn – Varsator este legatura puternica pe care o formeaza. Aceasta relatie va fi benefica pentru ambii parteneri, dar si pentru cei din jurul lor.

Cand doi Varsatori sunt impreuna, se vor concentra pe aspectele pozitive ale humanitatii. Celor doi le place sa-si faca prieteni noi, sa-i ajute pe ceilalti si sa aduca schimari in societate.

Sunt un cuplu activ si sociabil si lucreaza mai bine atunci cand sunt sub presiune. Se inteleg destul de bine si vor starni gelozia celor din jur. Le place sa fie informati si moderni si sa discute despre probleme curente ale societatii.

Sunt independenti din aceasta cauza pot parea detasati emotional. Isi petrec marea parte a timpului departe de casa si lucreaza bine impreuna daca fac parte dintr-un intreg mai amplu: o organizatie, un grup. Uneori au dificultati in a-si exprima sentimentele si in a le intelege pe cele ale partenerului si au anumite idei comune.

Varsatorul este guvernat de planetele Saturn si Uranus. Uranus controleaza ideile radicale si inovatoare. Fiind idealist si intelectual, Varsatorul poate fi extrem si excentric, fiind adesea denumit Einstein al zodiacului.

Saturn reprezinta etica, tenacitatea si responsabilitatea si il determina pe Varsator sa munceasca din greu pentru a rezolva orice probleme care apar. Etica de care dau dovada face ca acest cuplu sa fie unul productiv si respectat.

Varsatorul este un semn de Aer. Sunt bine dotati intelectual si aceasta ii ajuta sa fie increzatori si siguri pe ei insisi. Acesta calitate este si motivul pentru care sunt atat de detasati de problemele emotionale, ceea ce face ca in plan intim sa fie nevoie de mult efort pentru ca relatia sa mearga. De asemenea vor fi distanti cu cei pe care ii gasesc plictisitori si mondeni.

Varsatorul este un semn Fix. Acest lucru face ca perechea sa fie foarte productiva dar si incapatanata. Feicaer are un respect deosebit pentru aportul celuilalt la scopul comun. Daca cei doi au opinii diferite se va isca imediat o cearta destul de puternica.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Varsator-Varsator il reprezinta ideile noi pe care acestia le concep impreuna. Spirite vizionare si independente, cei doi se potrivesc foarte bine.

Cand un Varsator si un Peste sunt impreuna, exista multa compasiune si creativitate in aceasta relatie. Amandoi sunt idealisti, Varsatorul vine in mod constant cu noi idei si modalitati de a le pune in aplicare, in timp ce Pestii sunt mai visatori si mai introvertiti.

Varsatorul se grabeste adesea sa-i judece pe cei care nu-i impartasesc viziunile, Pestii sunt compatimitori chiar si cu cei care nu o merita.

Varsatorul si Pestii sunt foarte buni prieteni, dar si iubiti. Problemele sunt rare, iar daca apar sunt din cauza ca Varsatorul este prea distant, iar Pestii prea altruisti. Uneori reactiile diferite la aceaasi situatie pot cauza o ruptura intre cei doi, dar vor ierta si uita usor.

Varsatorul este guvernat de planetele Uranus si Saturn iar Pestii de Jupiter si Neptun. Uranus este Planeta ideilor noi si radicale. Saturn aduce in relatie spiritul de initiativa, Jupiter reprezinta filozofia, invatarea si intelegerea, iar Neptun – spiritualitatea.

De fiecare data cand Varsatorul vine cu o idee noua, Pestii il vor urma negresit. Relatia lor este una complementara atat pe plan intelectual cat si al resurselor de care dispun.

Varsatorul este un semn de Aer, iar Pestii de Apa. Relatia lor este flexibila si niciodata plictisitoare. Atunci cand se inteleg bine, totul este excelent, dar cand apar probleme, comunicarea dintre ei va deveni inexistenta.

De cele mai multe ori diferentele de opinie dintre ei nu dureaza mult. Conflictele vor aparea atunci cand Pestii au nevoie de mai mult suport emotional si tandrete decat le este oferita sau atunci cand Varsatorul prefera sa fie idealist si nu romantic.

Varsatorul este un semn Fix, iar Pestii, unul Schimbabil. Ambii sunt interesati de idei moderne si de punerea acestora in practica. Varsatorul va initia noi actiuni, iar Pestii vor fi fericiti sa-l urmeze atat timp cat au un rol bine stabilit in planul acestuia.

Nu se vor certa asupra cui va primi meritele actiunilor lor. Probleme pot aparea daca Varsatorul se plictiseste de relatie si daca Pestii, urmand ideea acestuia, decid sa treaca la urmatoarea relatie.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Varsator-Pesti este interesul lor comun in cultivarea ideilor moderne. Se potrivesc foarte bine la entuziasm, energie si la nevoia de o relatie sincera. Interesele lor comune si modul apropiat de abrodare fac ca relatia lor sa fie foarte compatibila.

 

Comments

comments

Leave a Reply