Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Zodiacul karmic

Zodiacul karmic

 

Te-ai gandit vreodata ca te-ai nascut intr-o anumita zodie tocmai ca sa deprinzi o lectie karmica? Ca vietile trecute iti scriu destinul? Asta sustine zodiacul karmic: ca am venit pe lume sub semnul unei anumite zodii pentru a invata sa ne asumam caracteristicile ei in raport cu experientele trecute. Afla de mai jos care este lectia karmica si zodiacul karmic pe care ar trebui s-o asimilezi in existenta actuala.

Berbec

Intr-o viata trecuta, ai fost o curajoasa care a trait cu intensitate, asa incat si acum esti plina de energie si in stare sa lupti oricat pentru scopul tau sau al altora atunci cand ai o motivatie puternica. Ai multa forta fizica, dar trebuie sa inveti s-o canalizezi in directia potrivita – in sport, munca sau orice alta activitate care iti solicita corpul.

Taur

Ai fost preocupata de bani si acumularea de valori materiale, de care te-ai atasat uneori nepermis de mult. Este posibil chiar sa fi avut o existenta care s-a rezumat la satisfacerea nevoilor primare: mancare, somn, sex si transformarea bucuriei de a detine obiecte si oameni in avaritie si posesivitate. Lectia ta este sa inveti sa oferi, sa daruiesti, sa te detasezi de material si sa pretuiesti talentele cu care ai fost inzestrata.

Gemeni

Vietile tale anterioare te-au determinat sa fii o persoana avida de cunoastere, fascinata de o paleta larga de domenii de interes si foarte capabila sa asimileze informatii. Ti-a lipsit insa o poarta de comunicare, astfel ca misiunea ta este sa gasesti o cale de a le impartasi celorlalti invataturile acumulate.

Rac

Ai o karma emotionala foarte pronuntata si axata pe legatura cu familia. Pentru ca, in vietile trecute, ai cunoscut iubirea, dar nu ai putut s-o folosesti intr-un mod constructiv, in aceasta existenta, cei dragi au urcat pe primul loc, iar asta este si lectia ta: de a iubi si a ocroti. Uneori, ai tendinta de a-i face dependenti de tine pe cei pe care ii iubesti, de teama ca i-ai putea pierde.

Leu

Ai un ego extrem de puternic, care ti-a folosit in ipostaze importante. Ai facut parte din treapta superioara a societatii si ai avut multa influenta asupra oamenilor. Lectia ta este sa nu te lasi orbita de mandrie, ci sa te folosesti de forta magnetica a personalitatii tale pentru a indruma oamenii si pe tine insati intr-o directie pozitiva.

Fecioara

Ai avut o atitudine pasiva in vietile anterioare si nu ti-a pasat foarte tare de munca si obligatii. De aceea, existenta actuala iti este marcata de constiinciozitate si de spirit de sacrifi ciu. Lectia este sa-ti organizezi prioritatile efi cient si sa ai grija de cei din jur, sa-i protejezi fara a solicita recompense in schimb.

Balanta

In trecut, nu ai stiut sa te dedici unui partener de viata, comuniunea nu a fost principalul tau punct de interes, astfel ca, acum, trebuie sa inveti lectia reciprocitatii si a tolerantei si sa te straduiesti sa-i asezi mereu pe ceilalti in centrul preocuparilor tale.

Scorpion

Ai venit pe lume cu multe acumulari din vietile trecute si nu tocmai dintre cele placute si usoare. Desi vei avea uneori tendinta de a cadea in cele mai adanci prapastii, ai o capacitate de regenerare incredibila. Misiunea ta este sa devii un simbol al invierii, al refacerii, al renasterii din propria cenusa si sa-i inveti si pe altii ca drumul nu se curma la primul obstacol.

Sagetator

Nu ti-ai luat in serios obligatiile in trecut, asa incat, astazi, iti doresti sa castigi credibilitatea si respectul celor din jur printr-un comportament mai putin superfi cial. De asemenea, trebuie sa asimilezi lectia cunoasterii profunde, pentru a te imbogati spiritual cu adevarat si pentru a evolua cu pasi mari.

Capricorn

Ai trait dependent de altii, te-ai aflat in umbra cuiva intr-o viata trecuta si nu ai reusit sa te afirmi. Acum, tocmai aceasta este lectia ta: sa-ti construiesti un nume si un renume prin forte proprii, sa deprinzi seriozitatea si simtul responsabilitatii. Nu iti va fi deloc usor, insa acum poti sa faci eforturi sustinute si esti inzestrata cu tenacitatea necesara reusitei.

Varsator

Centrul existentei tale trecute a fost comunitatea, iar preocuparile tale se legau in special de binele colectivitatii, cu riscul de a-I neglija pe cei dragi. Ai fost o idealista, iar misiunea ta de acum este sa-ti indrepti atentia spre camin, spre oamenii foarte apropiati, sa-i ocrotesti mai intai pe ei si abia apoi sa-ti canalizezi energia catre lumea din jur.

Pesti

Nu ai fost cea mai activa si intreprinzatoare persoana in vietile trecute, ci, dimpotriva, ai preferat sa fugi de greutati si sa te ascunzi intr-o lume a iluziilor. Ai suferit de o melancolie pasiva care si astazi te pandeste, riscand sa-ti fure spiritul de initiativa. Lectia ta karmica este sa lasi in urma pasivitatea, sa nu te eschivezi si sa nu mai astepti ajutor de la altii.

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply