Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Zodiacul maya, viitorul anuntat

Zodiacul maya, viitorul anuntat

K’ank’in (Lumea din adancuri) 12 aprilie-1 mai

Cei nascuti sub semnul K’ank’in sunt inventivi, invata repede si au talentul de a explica orice pe intelesul celor din jur. Au o incredibila forta interioara si sunt loiali.

Muwan (Furtuna alba) 2-21 mai

Cele doua elemente care-i influenteaza pe nativii Muwan sunt apa si focul. Se simt cel mai bine in timpul furtunilor, al ploilor cu fulgere si tunete. Atunci, le vin cele mai bune idei. Sunt persoane furtunoase, aprige, dar bune.

Pax (Sageata) 22 mai-10 iunie

Principala calitate a nativilor acestei zodii este abilitatea de a-i conduce pe ceilalti. Sunt lideri inascuti, iar oamenii ii urmeaza pentru imaginatia lor, spiritul intreprinzator si umorul de buna calitate.

Kayab (Zeita lunii) 11-30 iunie

Cei nascuti sub acest semn sunt intelepti si iubesc muzica, pentru ca ii relaxeaza si ii ajuta sa gandeasca. Nu se multumesc niciodata cu semnificatiile aparente ale lucrurilor. Le place sa gaseasca intelesurile ascunse chiar si ale celei mai banale intamplari.

Kumk’u (Crocodilul) 1-20 iulie

Nativii acestei zodii au intelepciunea de a vedea atat partea luminoasa, cat si latura intunecata a lucrurilor, evenimentelor, oamenilor. Sunt stabili si rabdatori, calculati si longevivi. Nu le place schimbarea, dar nici nu sunt teribil de afectati daca aceasta intervine in viata lor. Sunt diplomati, capabili sa rezolve in mod natural orice conflict.

Wayeb’ (5 zile cu ghinion, Zilele care lipsesc) 21-25 iulie

Cum celelalte zodii au cate 20 de zile, au ramas cinci care nu apartin nici uneia dintre ele. Mayasii considerau ca in aceasta perioada echilibrul natural este afectat. De aceea, au separat cele cinci zile de restul zodiilor. Chiar daca aceasta perioada e numita “5 zile cu ghinion”, nativii nu sunt ghinionisti. Mai degraba, au o perceptie extrasenzoriala puternica si reale calitati paranormale.

Pop (Capitanul) 26 iulie-14 august

Cei nascuti sub semnul Pop sunt lideri innascuti. Ii pot conduce si invata pe cei din jurul lor, cu compasiune si sensibilitate. Sunt foarte logici in gandire, mereu in legatura cu Mama-Pamant, fiind adevarati mentori.

Afla pe pagina urmatoare previziunile si tipul de personalitate care corspunde trasaturilor tale, dupa data nasterii in functie de zodiacul maya.

 

Mayasii, o populatie misterioasa, care s-a dezvoltat in sudul Americii Centrale intre 300 si 900 d.H., aparuta de niciunde si disparuta brusc, au fost astronomi de exceptie. Zodiacul maya sa provocat multe controverse, spaime si sperante in egala masura.

Mayasii foloseau, dupa cum le dictau necesitatile, patru calendare: unul pentru ghicit si previziuni (erau convinsi ca data nasterii influenteaza destinul), unul pentru muncile agricole (asemanator cu al nostru), cel al perfectiunii (corela primele doua calendare) si cel al viitorului (prevedea ce avea sa se intample in urmatorii cinci mii de ani). Pe baza acestora a rezultat zodiacul: 18 zodii, fiecare avand 20 de zile, plus una, de 5 zile, cu o semnificatie speciala.

Afla carui tip de personalitate te integrezi in functie de data nasterii, conform previziunilor din zodiacul maya.

Ch’en (Furtuna neagra) 2-21 ianuarie

Cei nascuti in aceasta perioada sunt spirituali si foarte ageri la minte, prieteni de nadejde si iubiti perfecti. De-a lungul timpului, nativii Ch’en trec prin momente importante, mai ales noaptea, fiind influentati de Luna.

Yax (Furtuna verde) 22 ianuarie-10 februarie

Fiind guvernati de Venus, sunt mereu dispusi sa le ofere dragoste si compasiune celor din jur. Sunt pacifisti, realisti si au mintea limpede. Nu se streseaza deloc din pricina grijilor zilnice.

Sak’ (Furtuna alba) 11 februarie-2 martie

Usor adaptabili si imprevizibili, nativii acestei zodii se simt cel mai bine dimineata, cand sunt eficienti si plini de energie. Trec lesne de la un stil de viata la altul si rezolva usor orice tip de problema.

Keh (Furtuna rosie) 3-22 martie

Cei nascuti in aceasta perioada sunt echilibrati si au o legatura speciala cu natura. Au multa energie, sunt oameni care, prin exemplul lor, fac lumea mai buna. Sunt curajosi si incearca absolut orice, fara teama.

Mak (Introvertitul) 23 martie-11 aprilie

Nativii acestei zodii sunt o taina pentru cei din jur, pentru ca nu-si arata niciodata sentimentele. Le place sa faca totul pe cont propriu si se descurca foarte bine fara ajutor. Numarul 3 le aduce numai lucruri bune.

Afla pe pagina urmatoare previziunile si tipul de personalitate care corspunde trasaturilor tale, dupa data nasterii in functie de zodiacul maya.

Wo’ (Cerul negru) 15 august-3 septembrie

Ca si Ch’en, nativii Wo’ isi gasesc intelepciunea in timpul noptii. Sunt calmi si mereu in cautare de noi semnificatii ale lucrurilor si intamplarilor din jur. Sunt persoane misterioase, atragatoare.

Sip (Cerul rosu) 4-23 septembrie

Guvernati de elementele foc si apa, cei nascuti in aceasta zodie sunt persoane gratioase, charismatice, comunica foarte bine cu cei din jur si ii influenteaza la fel de usor. De asemenea, sunt buni diplomati.

Sotz’ (Inceputul Iernii) 24 septembrie-13 octombrie

Aerul si apa sunt elementele caracteristice acestei zodii. Nativii sunt intuitivi, au puterea de a vedea dincolo de aparente, de a intelege rapid ce li se intampla, chiar daca lucrurile par incurcate si misterioase.

Sek (Cerul) 14 octombrie-2 noiembrie

Cei nascuti in aceasta perioada au capacitatea de a rezolva problemele in cel mai pragmatic mod posibil, fiind cu picioarele pe pamant. Sunt, de asemenea, foarte motivati si nu se lasa niciodata batuti.

Xul (Zilele pasarilor) 3-22 noiembrie

Cei nascuti sub semnul Xul sunt loiali, puternici si dedicati. Au calitatea de a vedea dincolo de aparente si ii ajuta pe cei din jur sa inteleaga viata si, mai ales, sa nu se teama de moarte.

Yaxk’in (Soarele nou) 23 noiembrie-12 decembrie

Nativii Yaxk’in sunt vindecatori innascuti, aparati, inspirati si protejati de Soare. Sunt, deopotriva, buni medici, psihologi, preoti cu har. Cu greu capata incredere in cei din jur, dar apoi devin cei mai buni si dedicati prieteni.

Mol (Norul) 13 decembrie-1 ianuarie

Se spune ca nativii acestui semn au abilitatea de a chema ploaia. Sunt meteosensibili, dar in sensul ca ploaia si norii te ajuta sa gandesti, sa te linistesti. Sunt lideri cu talent, precum si posibili misionari.

Comments

comments

Leave a Reply