Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Zodii avantajate de eclipsa de luna

Zodii avantajate de eclipsa de luna

Eclipsele sunt fenomene astrologice majore,  care au efect de durata asupra pamantenilor si le pot aduce schimbari majore in destin. Eclipsa de luna este momentul perfect pentru a face schimbari majore, pentru a pleca pe un drum nou sau pentru a incerca ceea ti-ai dorit mereu dar nu ai avut curajul sau contextul potrivit pentru a face. La nivel personal, eclipsapoate avea un impact deosebit fie ca zodia care te reprezinta este printre cele avantajate sau printre cele dezavantajate.

Departajarea intre avantaj si dezavantaj este subiectiva si depinde de modul in care fiecare nativ va valorifica impulsul pe care il primeste acum de la Luna. Mai mult efectele se vor prelungi pe o perioada de timp, pana la doua luni, asa ca schimbarile si rasturnarile de situatie pe toate planurile poat sa apara cand  te astepti mai putin.

Sase zodii avantajate de eclipsa de Luna

Taur – semn de pamant, nativii vor incepe o perioada plina de stralucire. Practic tot ceea ce fac este un inceput de drum. Nu vor lipsi provocarile si momentele tensionate, dar si acestea sunt tot pretexte pentru un nou inceput. Taurii vor fi mai ambitiosi, mai perseverenti, mai meticulosi, mai rabdatori, dar totodata vor fi si mai usor de enervat.

Reusita depinde insa de modul in care vor intelege sa valorifice darurile pe care le primesc din belsug in acesta perioada.

Gemeni – zodie de aer, nativii sunt cei care primesc mult din energia eclipsei. Perioada benefica este de o intesitate maxima, uluitoare pentru nativii zodiei, care se vor simti impinsi de la spate de o mana puternica si decisa.

Revesul medaliei – pentru ca mereu exista un revers al medaliei este ca alegerile pe care le fac acum pot avea efecte nefaste in viitorul apropiat.

Leu –  zodie de foc primeste ceea ce ramane de la primele doua, dar chiar si asa, darurile nativilor din acest semn sunt mari si bune. Se poate spune ca energia eclipsei, mult mai temperata in cazul lor, le va fi de folos fara sa le aduca complicatii asa cum se intampla cu celelalte doua zodii. Nativii primesc inspiratie, energie si darul de a vedea numai partea buna a lucrurilor.

Singura problema pe care o pot avea este o anume frustrare pentru lentoarea cu care evolueaza unele evenimente majore.

Varsator – zodie de aer, efectele pozitive pe care le aduce eclipsa de luna sunt indirecte, prin reflexie. Cu toate acestea sunt una dintre zodiile avantajate. Primesc energie pozitiva, calm, intelepciune, devin mai asezati si ceva mai pragmatici, mai toleranti si cu un nivel al perseverentei – care oricum le este caracteristica, peste asteptari, ceea ce ii va uimi pe cei din jurul lor.

Partea mai putin buna este ca transformarile sunt de scurta durata, cu toate ca efectele pozitive ale acestei perioada de aur se vor simti pentru o multa vreme de acum inainte.

Scorpion – zodie de apa care are de castigat in mod palpabil de pe urma eclipsei este avantajata in mai mica masura dar pentru un timp foarte lung de acum inainte. Nativii vor fi mai fermi, mai decisi, mai putin ezitanti, si vor lua acele hotarari la care nici nu aveau curaj sa se gandeasca pana acum.

Efectele negative pentru nativii din Scorpion aproape ca nu exista astfel ca daca punem in … balanta binele si rau sunt una dintre cele mai avantajate zodii.

Pesti – zodie de apa care fructifica si ea, intr-o oarecare masura eclipsa de luna, primesc incredere in propria forta, ambitie (desi nu duc lipsa) si ceva mai multa coerenta in deciziile pe care le vor lua. Nativii vor fi increzatori, calmi si vor reusi sa traiasca o buna perioada de timp fara ganduri negative si pesimiste.

Partea mai putin placuta este ca, fiind plini de energie se vor apuca de foarte multe proiecte noi, iar cand ritmul va reveni la normal, vor fi pusi in situatia de a alege.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns