Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Zodii avantajate si dezavantajate in noiembrie

Zodii avantajate si dezavantajate in noiembrie

Noiembrie nu este o luna oarecare. Cel putin anul acesta conjunctia astrala a momentului face ca unele zodii sa culeaga toate roadele, in timp ce altele trebuie sa se multumeasca cu foarte putin. Prin intrarea lui Jupiter in semnul Sagetatorului cateva zodii vor castiga echilibru si stabilitate, bani si dragoste din partea celor din jur. Cum totul este egal in Univers, beneficiile acestor vor fi pierderile pe care le vor simti alte zodii, care intra in noiembrie intr-un con de umbra.

Zodii avantajate de astre in noiembrie

Sagetatorii sunt una din zodiile care culeg spuma beneficiilor in noiembrie. Practic tot ceea ce fac este un inceput de drum. Nu vor lipsi provocarile si momentele tensionate, dar si acestea sunt tot pretexte pentru un nou inceput. Sagetatorii vor fi mai ambitiosi, mai perseverenti, mai meticulosi, mai rabdatori, dar totodata vor fi si mai usor de enervat. Reusita depinde insa de modul in care vor intelege sa valorifice darurile pe care le primesc din belsug in acesta perioada.

Capricornii, zodie de pamant, stabila si meticuloasa este al doilea semn avantajat in noiembrie. Intr-un fel sau altul Capricornii au avut un an bun, daca nu exceptional, atunci se pot bucura de faptul ca au reusit sa duca la bun final tot ceea ce si-au pus in cap, oricat ar fi parut de bizar. Starea asta de protectie si de bine general va continua si se va accentua in ultima luna de toamna. Nativii zodiei s epot gandi la o schimbare de cariera, pot incepe ceva nou si sunt in stare sa suporta usor eventuale perioade de tranzitie, cu toate nemultumirile pe care aceasta le-ar aduce.

Berbecii sunt si ei pe val in noiembrie. Pentru ei avantajele momentului aproape ca ii vor lua prin surprindere, pentru ca situatii pe care nu stiau sa le gestioneze se vor dezlega de la sine, fara nici un fel de ajutor din partea lor. In plus Berbecii primesc inspiratie, energie si darul de a vedea numai partea buna a lucrurilor. Singura problema pe care o pot avea este o anume frustrare pentru lentoarea cu care evolueaza unele evenimente majore.

Balantele sunt si ele printre zodiile care primesc daruri (calm, sanatate si incredere in fortele lor), in noiembrie. Balantele primesc  energie pozitiva, calm, intelepciune, devin mai asezati si ceva mai pragmatici, mai toleranti si cu un nivel al perseverentei – care oricum le este caracteristica, peste asteptari, ceea ce ii va uimi pe cei din jurul lor. Partea mai putin buna este ca transformarile sunt de scurta durata, cu toate ca efectele pozitive ale acestei perioada de aur se vor simti pentru o multa vreme de acum inainte.

De cealata parte a medaliei sunt zodiile care platesc tribut pentrubinele celorlalti. Zodii dezavantajate in noiembrie

Taurii au o perioada proasta din toate punctele de vedere. Sunt nemultumiti, obositi si extrem de nervosi. Cel mai atare ii afecteaza faptul ca nu pot comunica si ca nu reusesc sa se faca inteles de cei de care au cu adevarat nevoie. Ar trebui sa aiba indrazneala si curajul de a spune lucrurilor pe nume indiferent cat de greu le-ar fi sa faca asta. Perioada rea dureaza pana la mijlocul luni, apoi lucrurile incep sa devina mai bune.

Pestii, care oricum nu au dus-o foarte bine nici in octombrie continua starea generala proasta si in noiembrie. Desi este mai putin rau decat a fost pana acum, luna noua si Jupiter nu sunt cei mai buni prieteni pentru Pesti asa ca acestia vor simti forta negativa a Universului care parca are ceva cu ei. Daca vor mai rezista putin lucrurile se vor redreasa substantial in decembrie.

Gemenii  sunt si eu sub linia d eplutire. E drept ca in cazul lor zilele bune alterneaza cu cele mai putin bune si totalul este oarecum  pozitiv. In cazul lor lucrurile se vor imbunatatii cu adevarat abia dupa mijlocul lui februarie, dar nici pana atunci nu o sa fie vreo drama reala. Doar o nemultumire care nu are o sursa explicita si incurcaturi mai mult sau mai putin banale,  greu de rezolvat.

 

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

Leave a Reply