Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Zodii cu noroc, zodii cu ghinion in iunie

Zodii cu noroc, zodii cu ghinion in iunie

Iunie este prima luna a veri, este luna cireselor, a capsunilor, a verdelui curat, este luna cu cele mai multe ploi si cu ce mai taioasa si alba lumina, este luna cu cele mai lungi zile si sta sub semnul Gemenilor, care fac ca totul sa para si sa fie ambivalent.

Trei zodii sunt privilegiate in luna iunie in acest an, iar avantajele pe care le aduc astrele nativilor acestor trei zodii ii vor marca pentru o buna bucata de vreme de acum inainte. Luna iunie este o luna prielinica si pentru alte zodii, nu doar cele trei privilegiate. Pentru ca totul este in echilibru in Univers exista si zodii mai putin favorizate de soarta care nu o duc deloc bine in prima luna de vara.

Inainte de orice tine minte ca in Univers totul este relativ si ca impulsul pe care il primim de la astre este doar un impuls, iar ceea ce ne guverneaza cu adevarat este liberul arbitru si vointa noastra de a face bine.

Scorpion – cea mai avantajata zodie a lunii iunie

Iunie va fi o luna plina. Aparent va fi o perioada cu multe momente neplacute, iar avantajele astrale vin tocmai datorita faptului ca Scorpionii au resursele de a le depasi. Asa ca daca este sa fie ceva rau pentru acesti nativi, sa fie in iunie pentru ca indiferent de context, indiferent de problema se vor descura perfect. Scorpionii sunt avantajati si financiar, sunt sustinuti in toate demersurile lor chiar si daca acestea sunt la limita legalitatii. Mai mult, acesti nativi stau foarte bine cu banii si vor reusi, practic fara efort sa sustina toate nevoile financiare ale lor si ale familiei lor. Nu au probleme de sanatate si daca totusi acestea apar, sunt minore.

Capricorn – un castigator de fiecare data

Pentru nativii acestei zodii, iunie este un nou inceput! Jupiter, va marca cariera Capricornului. Asa ca pentru acestia urmeaza un an de oportunitati, realizari si bani! Capricornii vor avea mereu o sansa in plus fapt care vine nu din noroc ci dintr-o ambitie si o perseveranta iesita din comun. rabdarea si tenacitatea d ecare dau dovada capriconii are roade multe pentru acestia in iunie, si de aici inainte tot anul care umeaza. Pentru Capricorni sustinere vine si din partea lui Venus, Mica Benefică. Relatiile generale si nivelul de socializare creste, dupa cum creste si starea lor de spirit, starea fizica se imbunatateste considerabil, iar imaginatia si intuitia acestora este la cote maxime.

Balanta – ambitiosul incapatanat

Luna iunie este luna sanselor pentru acesti nativi. Au darul de a gasi mereu solutii salvatoare pentru cele mai mici sau mai mari probleme. Intuita este la cote absolute, iar pofta de viata fac din acesti nativi o veritabila vedata a primei luni de vara. Aceasta este una din perioadele cele mai norocoase in plan financiar, pentru Varsatori, Venus, Micul Benefic, fiind mereu alaturi acesti nativi. Au o incredere exagerata in propria persoana, stiu sa depaseasca toate complicatiile cu talent si fara sa arate daca sunt afectati sau nu, sunt foarte mandrii si cuceres cu usurinta.

Luna iunie este o luna prielinica si pentru alte zodii, nu doar cele trei privilegiate. In avantaj mai sunt si Berbecii, Gemenii si Varsatorii.

Cele trei zodii care vor primi lovituri in iunie sunt: Leii, Taurii si Pestii. Loviturile pe care le vor primi sunt dure, uneori chiar sub centura si vin pe neanuntate. Efectele pot sa fie devastatoare daca nu vor fi luate ca pe mesaje care duc spre bine si spre evolutia personala. Ceea ce trebuie aceste trei zodii profund dezavantajate este ca fiecare nereusita si fiecare moment dificil din viata este un examen care ne duce pe o treapta superioara a evolutiei personale.

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Leave a Reply