Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Zodiile si secretele lor sexuale

Zodiile si secretele lor sexuale

 

Fiecare are secretele lui. Iti spunem cateva din secretele sexuale ale femeilor in functie de zodie. Toate aceste amanunte despre zodii si secretele lor sexuale depind de alte cateva caracteristici, dar se poate face un tipar comun, cu detalii care definesc coportamentul si nevoile din budoar pentru fiecare zodie in parte.  

Berbec

Femeia Berbec este impulsiva, complicata si greu de inteles. Sunt spontane, dar foarte temperamentale. Se entuziasmeaza usor si cauta cu placere momente intense, pe care le poti descrie ca fiind „sex salbatic”. Se excita usor. Muscaturile, zgarieturile si alte manifestari pasionale sunt obisnuite la femeia Berbec.

Taur http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/05/28/zodiile-secretele-sexuale-1.jpg

Femeia Taur este foarte vulnerabila in intimitate in ciuda fortei generale pe care o au nativii acestei zodii. Femeile sunt senzuale. Sunt capabile sa seduca un barbat extrem de repede, au un limbaj corporal explicit si provocator, caruia barbatii nu-i poti rezista. Femeia Taur are un apetit sexual mereu ridicat dar este greu de multumit.

Gemeni

Femeia in zodia Gemeni este foarte atragatoare si este foarte inteligenta, chiar si in pat. Detesta monotonia asa ca o sa fie incantata de variatii si gesturi facute cu… cap. Satisfacerea fanetziilor este unul din secretele sexuale care duc direct la inima unei femei in zodia Gemeni.

Rac

Femeia Rac este frumoasa, senzuala si sensibila. Foarte sensibila! Sunt extrem de stabile si sunt foarte usor de multumit atata vreme cat au sentimentul ca totul este in armonie. Preocuparea femeii in zodia Rac este aceea de a-si satisface partenerul, inainte de propria ei multumire, asa ca uneori triseaza.

Leu

Femeia Leu iubeste sa fie admirata si laudata, inclusiv pentru ceea ce face in budoar, sau mai ales pentru asta. Sunt mari amatoare de flirturi, dar merg mai departe cu greu desi sunt extrem de provocatoare. Unul din marile lor secrete sexuale este dorinta apriga de a-si domina partenerul si se lasa dominate doar cand iubeste cu adevarat.

Fecioara

Conservatoare si cu standarde foarte ridicate, nu e de mirare ca femeile din aceasta zodie ramane, de multe ori, singura. Experienta sexuala cu o Fecioara este insa cu totul diferita. Chiar daca nu vine cu „condimente” clasice, te va vraji cu timiditatea si vesinica ei prospetime. Este foarte delicata si exceptional de feminina.

Balanta

Femeia Balanta este foarte greu de multumit. Este extrem de pretentioasa, crede despre ea ca poate si stie mult mai mult decat este cu adevarat. Stie ca poate sa dezamageasca usor, stie ca nu poate face performata motiv pentru ca joaca rosul vedetei greu de multumit. In realitate este foarte tematoare si deseori inchistata.

Scorpion

Femeia Scorpion este una din cele mai sexy semne ale zodiacului. Este capabila sa primeasca placere, dar poate sa daruiasca placere pana peste dincolo de orice imaginatie. Secretele sexuale ale femeii Scorpion stau in detalii si in atentia la detalii a partenereului.

Sagetator

Femeia Sagetator este mereu dispusa sa riste. Este egoista, isi santajeaza partenerul dar poate fi cu adevarat cucerita daca se indragosteste. O femeie Sagetator indragostita este dispusa la orice.

Capricorn

Frumoase si senzuale, femeia Capricorn poate sa uimeasca in dormitor, dar numai daca o face cu pasiune reala. Este timida, dar daca isi depaseste aceasta limita ii place sa conduca, sa experimenteze si sa socheze.

Varsator

Femeia Varsator este indecisa si cu totul diferita. Are nevoie de un partener special pe masura calitatilor ei speciale. Preludiul este foarte important pentru ele si unul din secretele sexuale ale zodiei.

Pesti

Femeia din zodia Pesti este foarte libera si nonconformista din punct de verdere sexual. Este deschisa la propuneri, intuitiva si sensibila, anticipeaza si stie ca nici un alt nativ sa vina in intampinarea partenerilor. Este plina de fantezie si imaginatie sexuala.

Afla mai multe despre profilul erotic al fiecarei zodii

 

 

Comments

comments

Leave a Reply