Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Zodiile triste ale acestui decembrie

Zodiile triste ale acestui decembrie

Zodiile triste ale acestui decembrie – Chiar daca este decembrie nu este totul roz si plin de miracole. Sau mai corect spus nu este totul perfect pentru toata lumea, unele zodii nefiind deloc bine aspectate in acest decembrie. Poate ca daca nu ar fi ultima luna a anului, daca nu ar fi Sarbatorile momentele proaste ale acestor nativi nu ar fi nici o trategedie, dar fiind decembrie lucrurile au o alta valoare.

Zodiile dezavantajate ale lunii decembrie

Rac – Nativii in zodia Rac se vor confrunta cu dificultati in zona familiala. Vor exista presiuni destul de mari in aceasta zona Cu ajutorul gandirii pozitive, a optimismului si a dorintei de schimbare poti insa sa transformi un scenariu negativ intr-unul pozitiv. Sfatul este sa nu te grabesti si sa nu iei decizii sub presiunea evenimentelor. Nimic nu poate fi atat de greu pe cat pare. Fii foarte chibzuit cu banii si nu da frau liber tuturor pornirilor de moment.

Leu –  Exista posibilitatea unor furtuni in zona sentimentala, dar finalul o sa fie in limitele pe care le doresti, desi chiar si asa vei iesi secatuit si obosit din aceasta confruntare. Este posibil ca lucrurile sa ia o intorsatura mai putin agreabila si sa fie nevoie de decizii radicale care te vor afecta sufleteste.

Fecioara – Daca este sa ne luam dupa ceea ce spun astrele principala problema o reprezinta angoasele tale psihice si unele probleme de sanatate pe care le exageresi si care te sperie. In ceea ce priveste relatia cu partenerul si familia lucrurile se vor aseza in directia asteptata, dar numai dupa ce vei avea curajul de a spune exact ce gandesti. O luna complicata, dar exista si momente foarte calde si placute, asa ca o sa fie suportabil.

Berbec – Este posibil sa fii nevoita sa faci fata la multe presiuni. O sa fie dificil, dar aceste presiuni sunt cele care te vor impulsiona. Decembrie se poate dovedi o luna a provocarilor, iar semnele bune vor apare abia la finele luni.

Taur – In mod special pentru nativii acestei zodii, martie o sa fie o perioada tensionata si agitata. Au nenumarate provocari iar pe cele mai multe dintre ele nu vor sti sa le gestioneze corect. De aici apar si complicatiile.

Gemeni – La inceputul lunii este posibil sa experimentezi evenimente negative, dar totul va lua o turnura pozitiva incepand cu mijlocul  perioadei. Este de remarcat faptul ca vei avea parte de o bune evolutie financiara. Cea mai buna abordare este aceea de a gandi de doua ori inainte de a lua o decizie pentru ca poti lua decizii foarte proaste.

Vezi care sunt zodiile care o duc bine si au noroc in acest decembrie.

Citeste si:

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns