Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > 5 drame romantice pe care orice femeie trebuie să le vadă

5 drame romantice pe care orice femeie trebuie să le vadă

drame romantice

Dramele romantice ne permit să visăm, să fim nostalgice sau să tragem învățături care ne vor ajuta în propria viață. Astăzi îți prezentăm 5 filme din acest gen pe care orice femeie trebuie să le vadă măcar o dată.

Me Before You (2016)

Inspirat din best-seller-ul lui JoJo Moyes, filmul urmărește povestea lui Lou, o tânără dintr-un orășel cam lipsită de perspective, și a lui Will, un bărbat de succes ajuns în scaunul cu rotile după un accident. Will simte că nu mai are pentru ce să trăiască până când o angajează pe Lou ca infirmieră. Pentru a-i dovedi că viața merită trăită, Lou îl ajută să se îndrepte, împreună, către mai multe aventuri.

Casablanca (1942)

Într-un bar din Casablanca, doi foști amanți se reîntâlnesc într-o conjunctură care îi silește să pună pe primul plan nu sentimentele, ci datoria. E război. Intrarea trupelor germane în Maroc e iminentă. Americanul Rick Blaine a reușit să facă rost de hârtiile necesare pentru ca două persoane să poată lua avionul către Lisabona. Când află că femeia după care încă suferă este la Casablanca, acum măritată cu un marcant lider ceh căutat de naziști, Rick este pus într-o situație foarte dificilă.

Jules et Jim (1962)

Al treilea film al lui Francoit Truffaut este o bizară poveste de dragoste, povestea unei femei care ezită între doi prieteni pe care îi iubește în aceeași măsură.

Blue Valentine (2010)

Ca un real studiu de caz, detaliind la modul clinic eșecul unei relații, Blue Valentine ni-i prezintă pe Ryan Gosling și Michelle Williams în rolurile principale: ea a evoluat, a crescut, a devenit o femeie cu multiple posibilități carieristice. El a rămas același, stagnant, fără orizonturi și incapabil să accepte faptul că, dacă nu vrea să piardă dragostea vieții, va trebui să se urnească.

The Vow (2012)

Paige și Leo se iubesc la nebunie. Ambii sunt artiști de succes în Chicago. Într-o noapte, sunt victimele unui accident de mașină. Leo scapă întreg, dar Paige are leziuni cerebrale care îi șterg amintirile legate de relația cu soțul ei.

Vizionare plăcută!

 

Citește și: 5 filme simpatice de vizionat cu întreaga familie

 

Sursă foto: Pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns