Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > 5 idei de cadouri de Crăciun pe care să le faci chiar tu

5 idei de cadouri de Crăciun pe care să le faci chiar tu

cadouri de craciun

Cadourile de Crăciun pot fi destul de scumpe, însă există metode prin care poți economisi, iar cel mai simplu este să le faci chiar tu.

5 idei de cadouri de Crăciun pe care să le faci chiar tu

Un tablou făcut de tine

Fie că este un desen în creion, o ilustrație digitală sau o pictură în ulei, un tablou făcut chiar de tine este un cadou personal, care va fi foarte apreciat. Bineînțeles, trebuie să ții cont de stilul în care persoana care va primi cadoul și-a decorat locuința, pentru ca acesta să nu ajungă ascuns într-un dulap.

Un kit pentru ciocolata caldă

Vei avea nevoie de o cană cu un model simpatic și 2-3 borcane de dimensiuni mici. Umple un borcan cu cacao, altul cu bezele mici și pe al treilea cu zahăr sau scorțișoară. Împachetează-le într-un coș drăguț, scrie și o felicitare, iar cadoul este gata!

Un moment de răsfăț

Oricărei femei îi place să se răsfețe! Pentru sora, mătușa, colega de birou sau altă femeie specială din viața ta, poți pregăti un „spa la minut”, 100% homemade. Vei avea nevoie de un coșuleț și câteva borcane de dimensiuni reduse. Există numeroase produse cosmetice și de îngrijire pe care le poți prepara chiar tu, cu costuri reduse și 100% naturale. Pune-le în acele borcănașe, lipește etichete frumoase pe fiecare, adaugă și o lumânare parfumată și ai terminat!

Prăjituri de casă

Dulciurile sunt întotdeuna apreciate, mai ales cele făcute în casă, care sunt mai sănătoase și delicioase. Decorează-le și împachetează-le frumos, iar persoana care le va primi le va aprecia foarte mult.

Ornamente de brad

Dacă ai puțin talent la pictură, ce-ai zice să decorezi niște globuri simple, banale? Le găsești în orice magazin în perioada aceasta sau poți folosi chiar unele pe care le deții deja, cât timp sunt în stare excelentă. Pictează ceva haios sau chiar pe cel care va primi cadoul ori scrie cuvinte care au o însemnătate pentru el/ea.

 

Citește și: Cadouri de sărbători? Cumpără creativ!

 

 

Surse foto: Unsplash, Pixabay, Pinterest

Comments

comments

Lasă un răspuns