Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > 5 motive de a achiziționa un smartphone second-hand

5 motive de a achiziționa un smartphone second-hand

Piața second-hand este în continuă dezvoltare în ultimii ani, în special în sectorul telefoniei mobile. Principalul motiv: comercializând noi modele în mod regulat la prețuri ridicate, consumatorii nu pot ține pasul dacă vor să dispună de tehnologie de top. Însă nu este nevoie de telefoane noi pentru a fi în top. Achiziționarea de telefoane second hand prezintă numeroase avantaje.

Din ce în ce mai multe persoane sunt în căutare de telefoane Samsung second hand în ciuda faptului că acestea prezintă unele inconveniente precum pierderea garanției sau unele urme de uzură. Iată cinci motive de a achiziționa un smartphone second hand.

Prețuri care sfidează orice concurență

Primul motiv oferit pentru achiziționarea unui smartphone second-hand este unul interesant și se referă, bineînțeles, la preț. Pe piața second hand prețurile sunt mult mai accesibile decât pe piața tradițională. Și acest lucru este valabil și în cazul telefoanelor Android.

Este nevoie cu adevărat de un model nou?

An de an, principalii producători de telefoane mobile de pe piață ne fac să credem că trebuie să achiziționăm neapărat ultimele modele lansate pentru a ține pasul cu tehnologia. Dar, de o perioadă, este posibil să găsești smartphone-uri vechi de un an sau doi care răspund perfect nevoilor a 99% din utilizatori.

Pentru a schimba smartphone-ul mai des

Este, fără îndoială, unul din cele mai mari avantaje oferite de sectorul second-hand. Ne permite să ne schimbăm telefonul mai des, la prețuri accesibile. Piața smartphone-urilor este în evoluție constantă. În fiecare lună, constructorii propun modele din ce în ce mai evoluate, mai puternice, cu aparate foto mai performante, cu un design îmbunătățit, etc. Tentația este, drept urmare, mare.

Nu există surprize neplăcute

Pe lângă faptul că sunt extrem de atrăgătoare din punct de vedere financiar, telefoane Samsung second hand prezintă și un interes pur practic. Dacă alege un telefon second hand, utilizatorul are timp să se convingă că acesta din urmă este cu adevărat fiabil.

Un angajament ecologic

Nu mai este un secret pentru nimeni, culisele fabricării telefoanelor inteligente sunt de-a dreptul înfricoșătoare. Schimbarea regulată unui telefon inteligent înseamnă contribuirea în mod indirect la practici inumane și la un dezastru ecologic.

Achiziționarea unui telefon second hand prezintă o mulțime de avantaje. Întâi și intai financiare și nu în ultimul rând, ecologice.

Foto: Pexels

Comments

comments

Lasă un răspuns