Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Călătorii > Credit rapid pentru o vacanță de neuitat

Credit rapid pentru o vacanță de neuitat

credit rapid

Eu nu sunt o femeie cheltuitoare! Mda, știu, „statisticile” spun altceva! 🙂 Dar chiar nu sunt. Îmi place să-mi drămuiesc banii cât mai bine. Pun pe hârtie veniturile, cheltuielile iar ce rămâne este distribuit cu simț de răspundere.  Nu am niciodată bani de pus deoparte dar nici să mă împrumut nu am ajuns vreodată. E clar, fiind atât de calculată cu banii, m-am limitat la foarte multe lucruri care, cu siguranță, mi-ar fi făcut viața mai interesantă. Ieșirile în oraș erau doar cu anumite ocazii. Și, recunosc, cu multe insistențe din partea prietenilor.

Am un loc de munca decent. Un salariu nici mare, dar nici mic. Atât cât să-mi permită să-mi plătesc chiria și facturile la timp. Gătesc acasă, nu mănânc în oraș… Nu că nu mi-aș dori, dar nu-mi permit. Știți și voi că o ieșire la restaurant, mai ales când îți este foarte foame, te face să bagi mâna adânc în buzunar.

Sunt genul de persoană care nu-și permite să călătorească. Am o dată pe an concediu și întotdeauna am ales cea mai ieftină variantă. Câteva zile la mare și în rest la țară, la părinții mei. Nu-s nici măcar genul aventurier. Sunt atât de calculată încât eu mă înfurii.

Până într-o zi… 🙂

  • Lori, suntem 5 fete care vor să tragă o fugă până la Paris! Este o ofertă „last minute”. Plecăm în 3 zile. Ne costă 169E! Te bagi?
  • Cristina, stai așa… știi… eu…
  • Da, știu! Veșnica ta problemă, nu ai bani. Nici eu nu am. Dar, cu siguranță, există o soluție!
  • În 2 zile iau salariul, dar știi și tu că jumătate se duce pe chirie și restul pe facturi. Chiar nu știu ce soluție vezi tu… știi doar că pe mine nu are cine să ma împrumute cu bani.
  • Bun! Vezi că există un anumit tip de credit rapid. Fără acte, fără drumuri. Totul se face de pe un telefon, tabletă sau calculator. Și-l obții în aceeași zi!

Eu să mă împrumut? Doamne ferește! De aia și stau cu chirie. De aia și economisesc cu sfințenie fiecare bănuț. Orice numai să nu mă “îngrop” în datorii. Eu vreau să dorm noaptea liniștită fără să tresar numai la gândul că poate veni cineva peste mine să-mi spună că-i datorez bani. Nu mă las eu impresionată de niciun credit rapid sau credit online! Un credit e un credit și gata! Indiferent de suma de bani luată, te îndatorezi. Cine știe pe cât timp? Un an, doi, cinci? Cam asta era mentalitatea mea în acel moment. Și, da, reacția mea a fost una de reticență, de refuz și, p-alocuri, chiar un pic de furie.

Am crezut că prietena mea râde de mine. Ea ma cunostea foarte bine. Stia clar care este parerea mea la acest capitol și totuși mi-a sugerat lucrul asta. Dar nici eu nu m-am lăsat. Am intrat pe internet și am început să caut pe Google. La o simplă căutare cu “credit online” mi-au apărut tot felul de oferte. Zău că eram bulversată. Am stat și le-am studiat cu multă migală. Mi-a atras atenția unul care avea mai puține condiții și mai multe avantaje. Una din condiții era să am 20 de ani împliniți. Bun, pe aceasta o întrunesc. Urmatoarea era să primesc un venit stabil de minimum 700 de lei. Bifată și asta. Aveam cu mult peste aceasta sumă. Dar cea mai cea condiție era să-mi intre salariul pe card. Norocul meu că firma la care lucram ne mutase tuturor angajaților venitul lunar pe carduri. Dacă până în acel moment acest lucru era opțional, acum este obligatoriu. Acesta fiind un credit online, era musai să am un cont bancar. Altfel cum luam banii?

Cam astea erau condițiile pentru a putea accesa un credit rapid. Deci, un mare avantaj al acestui împrumut online este faptul că e accesibil. Puține persoane nu s-ar încadra în aceste 3 condiții principale. Iar la capitolul “avantaje”, au fost mai multe lucruri care m-au încântat. În primul rand faptul că este un credit online 100%. Eu, pe lângă faptul că am un program la serviciu de nu-mi ajunge timpul pentru nimic altceva, mai sunt și o persoană foarte comodă. Nu mă pune să fac multe drumuri cu acte, adeverințe, depuneri, ridicări, ghișee și alte activități de genul ăsta. Practic, atunci când soliciți un credit online, totul se petrece din fața calculatorului, tabletei sau de pe telefonul mobil. Important era internetul în acel moment. Și acum, sincer, cine nu are internet în zilele noastre? Deci, e un împrumut rapid foarte comod. Pot solicita acest credit online de oriunde. Pot fi acasă, la birou sau, chiar, în vacanță. Foarte tare! Și, da, asta mi se pare cel mai mare avantaj.

Apoi e treaba aia cu “fără giranți, fără garanții”. Dacă tot apelez la un credit de genul ăsta, este clar că nu vreau să cer cuiva din preajma mea. Și aici mă refer la rude, prieteni, cunoscuți. Dacă mi-ar cere giranți, e clar că, cel puțin unei persoane, trebuie să-i spun că am nevoie de bani. Deci, este un credit rapid și discret. Nu vrei să te știe “tot satul” că nu ai bani? Solicită un credit online! Să nu mai zic de cât de repede obții un împrumut de genul ăsta. Durează foarte puțin toată procedura asta cu completatul formularelor online. Cam 10 minute. După ce ai completat totul, ai semnat contractul în format electronic, nu durează decât 2 ore să ți se vireze banii pe card. 2 ore??? Da, asta numesc eu credit rapid! Și mai era un mare avantaj. Dacă ai un istoric negativ la Biroul de Credite, tot poți solicita un credit online. Bine, pe mine nu mă privește în mod direct acest aspect, eu neavând niciun împrumut până la acel moment. Ăsta mi se pare un lucru foarte bun. Oricui i se poate întâmpla să aibă cine știe ce problemă și să întârzie cu achitarea unei rate la bancă. Sau, cine știe, poate chiar să nu reusească s-o platească. Iar dacă cineva, totuși, în aceste condiții are încredere în tine și-ți dă niște bani împrumut, e mare lucru. Puțini oameni sau companii ar face așa ceva.

Nu mi-a luat mult timp să iau o decizie. Și, desi a fost luată rapid, a fost una înțeleaptă. Cel mai mult m-a atras acest credit până la salariu pentru ca-l obtineam in 2 ore. Nu-mi cereau giranți sau garanții. Toată operațiunea se dasfăsura online. Unde mai pui că la primul credit online am și dobânda 0%. Am cerut împrumut 1000 de lei, tot atât trebuia să dau înapoi în maxim 35 de zile. Ah, si asta cu perioada de rambursare m-a atras foarte mult. Era sa uit. Acest credit online poate fi rambursat in maxim 35 de zile. Adică, eu pot alege să-l returnez oricând vreau în astea 35 de zile. Adică îl pot lua pe 5, pe 10 sau pe 30 de zile. Este alegerea mea. Ca și suma, de altfel. Adică, eu pot împrumuta până la 2000 de lei. Dar poate fi mai puțin. Simplu spus, iau câți bani vreau eu între 100 si 2000 de lei pe câte zile îmi doresc între 1 si 35 de zile! Asta da flixibilitate. Cum să fi refuzat așa ofertă? 🙂

Am completat cererea online, am semnat contractul, tot online și, da, în 2 ore am avut banii pe card. Am făcut rapid plata pentru escapada mea la Paris și m-am apucat să fac bagajele.

Cu siguranță voi mai apela la un credit rapid. Și știți de ce? Mi s-au părut extrem de serioși. Persoana de la call-center a avut atât de multă răbdare cu mine. Mi-a răspuns la toate întrebările și, credeți-mă, nu au fost puține. Eu, temătoare din fire, am vrut să mă asigur că iau decizia cea mai bună așa că toate nelămuririle mele s-au transformat în multe întrebări puse la telefon.

S-au ținut de cuvânt referitor la timpul de intrare al banilor pe card. Deci, încă o bilă albă! Faptul că am avut posibilitatea de-a face un credit online m-a încântat foarte mult. Eu cu programul meu aglomerat, în veci nu aș fi avut cum să fac drumuri pe la bănci, ghișee și să adun acte. Un mare plus pentru mine acest credit rapid. Și, încă ceva! Cine știe că nu am avut bani? Nimeni! Deci. Discreția ocupă și ea un loc foarte important aici. Iar eu chiar țin neapărat să-mi rezolv problemele, indiferent de natural or, singură. Nu vreau să mă știe nimeni, nu vreau să-mi ceară cineva socoteală cât primesc, cât cheltui și pe ce, mai ales, se duc banii mei.

Ce să zic? Am numai cuvinte de laudă pentru acest credit online sau credit rapid. Îl numiți cum vreți voi sau depinde ce apreciați cel mai mult la el. Îl recomand cu mâna pe inimă!

Comments

comments

Lasă un răspuns