Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Cum alegi o geanta cu stil pentru mers la serviciu

Cum alegi o geanta cu stil pentru mers la serviciu

 

Pentru a merge la serviciu ai nevoie de o geantă încăpătoare şi la modă, care să reflecte propriul tău stil. Pentru a găsi această geantă pentru care colegele tale te vor invidia, e nevoie să ţii cont de câteva criterii.

Când mergi la cumpărături pentru o geantă cu stil ţine minte că aceasta trebuie să îndeplinească aceste cerinţe:

1.Să fie încăpătoare. O geantă cu stil trebuie să fie suficient de încăpătoare pentru toate lucrurile pe care o femeie le cară zilnic după ea. Indiferent că te duci la cumpărături sau la serviciu, în geantă mereu ai produse de makeup, telefonul mobil, chei, portofel, şerveţele, o carte pe care o citeşti în metrou, şi multe alte obiecte fără de care nu concepi să ieşi din casă. Pentru acestea ai nevoie de spaţiu.

Citeste si: 7 tipuri de genti obligatorii pentru orice femeie

2.Să aibă buzunare. Genţile care au un singur compartiment se dovedesc a fi enervante, mai ales când eşti în grabă şi cauţi ceva în ele. Toate obiectele enumerate mai sus sunt la grămadă în acelaşi compartiment şi din această cauză nu găseşti niciodată cheile. O geantă cu stil are nevoie de multe compartimente sau buzunare, pentru ca totul înăuntru să fie organizat.

3.Să fie uşor de asortat şi customizat. O geantă cu stil ar fi bine să aibă şi mâner dar şi o baretă, pentru cazurile când vrei să o ţii de toarte sau pe umăr. În acelaşi timp, culoarea aleasă trebuie să poată fi asortată oricărei ţinute pe care o alegi pentru a merge la serviciu.

Citeste si: Piese obligatorii in garderoba unei femei

4.Să fie confortabilă. O geantă cu stil nu trebuie să te deranjeze în timp ce o porţi. Dacă o ţii pe umăr, ai grijă să alegi o geantă cu barete groase. În cazul în care geanta este grea iar baretele subţiri, acestea te vor deranja şi îţi vor lăsa urme. În cazul fermoarelor sau capselor e cazul să fii atentă. Alege o geantă cu cât mai puţine la exterior, pentru a nu-ţi agăţa hainele în capse sau fermoar.

Citeste si: Ai dureri de spate? Geanta ta este unul din motive.

5.Să fie sigură pentru electronice. Dacă e nevoie să ai mereu la tine tableta sau notebook-ul, geanta are nevoie de compartimente speciale pentru ca electronicele să nu se amestece cu celelalte lucruri din geantă şi să se zgârie. Când mergi la cumpărături ia cu tine tableta sau notebook-ul pentru a vedea dacă încap în viitoarea ta geantă.

Ai răbdare şi caută cu atenţie o geantă cu stil pentru a merge la serviciu. Alege una multifuncţională şi vei fi cu siguranţă invidiată pentru geanta ta elegantă şi încăpătoare.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns