Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Extranatura pe Instagram în Sun Plaza

Extranatura pe Instagram în Sun Plaza

Expoziția florală #EXTRANATURA instagramabilă este la a X-a ediție și poate fi vizitată în perioada 15-23 mai, în Sun Plaza.

Având ca temă #EXTRANATURA instagramabilă, Flower Expo invită vizitatorii să descopere patru zone în care florile se îmbină armonios în decoruri deosebite, ce cuprinde 4 setupuri pregătite special pentru a aduce natura mai aproape de clienți, în centrul  lor comercial preferat.

 O perdea de flori plutitoare situată la parter, aproape de intrare principală îi va duce cu gândul la un cadru de poveste, ce merită împărtășit.

Cabina Telefonică, cucerită de o multitudine de flori pastelate, nu va trece neobservată. Aceasta va fi cu siguranță preferata celor care-și doresc să adauge un aspect retro feedurilor de Instagram.

Culoarul de flori impresionant, în culori vibrante, plasat în aripa nouă de la parter, va fi preferatul celor care vor să-și pună în valoare ținutele pentru noul sezon.

Jungla urbană este spațiul care aduce vacanțele exotice mai aproape. Colțul plin de plante și flori extravagante, poate fi descoperit la etajul 1, în zona centrală a Centrului Comercial Sun Plaza.

Fiecare dintre aceste cadre îi poartă pe vizitatori într-o poveste cu multă culoare și parfum, oferindu-le posibilitatea de a se face remarcați pe canalele de social media.

#Extranatura cu #ExtraPremii

Sun Plaza îi invită pe vizitatorii expoziției să își pună în valoare cele mai frumoase fotografii într-un concurs pe pagina de Instagram. Una dintre acestea va fi premiată cu un aranjament floral special, în valoare de 100 de Euro.

Concursul începe pe 15 mai, iar câstigătorul va fi ales pe 24 mai.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns