Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > HUAWEI WATCH GT 3 Pro duce design-ul și funcționalitatea la rang de artă

HUAWEI WATCH GT 3 Pro duce design-ul și funcționalitatea la rang de artă

Huawei a lansat recent două ceasuri smart impresionante prin modul ingenios și inovator în care combină esteticul fabulos cu cele mai cool și avangardiste tehnologii. Este vorba despre modelele HUAWEI WATCH GT 3 Pro — Ceramic și Titanium Edition, cele două versiuni de smartwatch dedicate femeilor și bărbaților — pe care am avut ocazia să le descopăr și eu.

De Diana Colcer

Când vine vorba de ceasuri smart…mărturisesc că mă potrivesc perfect sound-ului acela trendy de pe TikTok care spune: „nu am o problemă, am o colecție!” Și chiar așa este — de-a lungul timpului am reușit să-mi fac o mică, dar prețioasă colecție de smartwatch-uri de la Huawei, ale căror specificații cool și utile pentru stilul meu de viață sunt întrecute doar de designul lor actual, adaptabil oricărui lifestyle, outfit sau context. Așa că atunci când, în urmă cu câteva săptămâni, am fost invitată să descopăr în cadrul evenimentului de lansare noile HUAWEI WATCH GT 3 Pro — Ceramic și Titanium Edition, cele două versiuni dedicate femeilor și bărbaților — am știut de la prima „întâlnire” că va trebui să aflu mai multe despre ce aduc nou aceste mici bijuterii de lifestyle, o combinație inovatoare dintre estetică și tehnologie… și cum și-ar putea găsi oricare dintre loc în colecția mea despre care tocmai v-am povestit.

O capodoperă în ceea ce privește DESIGNUL

În primul rând, pe mine m-au cucerit în special eleganța și minimalismul prețios al acestor noi modele — fiindcă design-ul lor le transformă instant într-un accesoriu care se asortează perfect la încheietura mâinii mele, indiferent de ocazie — dar și grija deosebită pe care brandul a acordat-o calității materialelor și finisajelor.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition

 1. Având per total un design atractiv premium cu aer modern, HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition îți oferă un ecran mai mare decât modele anterioare (cu diametrul de 1,43 inch) și o rezoluție HD 466 x 466 care îți permite să beneficiezi de și mai multă claritate, astfel încât poți citi imediat și cu cea mai mare ușurință toate datele.
 2. Calitatea materialelor ceasului este evidentă de la prima vedere. Șlefuită pentru a avea un finisaj tridimensional, carcasa puternică și ușoară din titan a fost anume proiectată pentru a rezista în timp. Ecranul este realizat din sticlă de safir, un material dur, precum diamantul, și ceramică high-tech în partea din spate — și, ca să îți dai seama de calitatea viitorului tău ceas de la Huawei, este nevoie de peste 60 de procese tehnice complicate pentru a trece de la pulberea de zirconiu ceramic la produsul finit!
 3. De asemenea, materialele alese pot simți chiar și cele mai mici modificări ale temperaturii corpului tău!
 4. Ceasul oferă mai mult confort în ceea ce privește purtarea decât modelele anterioare, grosimea totală fiind redusă cu 0,05 mm în comparație cu HUAWEI WATCH GT 2 Pro, pentru calitate și confort fără precedent.
 5. În plus, HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition dispune o coroană rotativă 3D tactilă în stilul unui ceas tradițional. Aceasta îți permite un lucru foarte cool — faci zoom in și zoom out, treci de la o interfață la alta sau ajustezi setările, totul printr-o simplă rotire.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition

 1. Provocare: cei de la Huawei spun că opera de artă a lui Botticelli, Nașterea lui Venus, a fost inspirația pentru designul ramei aurii și argintii cu model de scoică și al celor 24 de onduleuri rafinate, care ridică ceasul la rangul unei opere de artă. Le-a reușit? Cu o sursă de inspirație atât de distinsă, designul noului HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition nu poate decât să te facă să te îndrăgostești la prima vedere!
 2. Fapt: ceramica e un material dur, iar procesul de șlefuire nu este niciodată ușor. Așa că e cu atât mai important să știi că fiecare ceas HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition a trecut prin 13 procese de șlefuire și lustruire cu abrazivi diamantați timp de 10 zile, iar datorită măiestriei de ultimă generație, fiecare dispozitiv te uimește prin albul natural strălucitor, rafinat, ca al unei adevărate piese de artă.
 3. Perfecțiunea detaliului: cadranul cu flori al modelului HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition își schimbă forma de-a lungul orelor – înflorește și se închide, creând un detaliu fascinant ce simbolizează trecerea timpului!
 4. La fel ca varianta din titan, Ceramic Edition dispune de o lentilă din sticlă de safir, extrem de dură, ceea ce o face foarte rezistentă la zgârieturi și spargere. Ca să știi, sticla de safir este folosită și pentru senzorul carcasei de ceramică din spate, pentru o mai bună pătrundere a luminii și o monitorizare precisă a ritmului cardiac.
 5. Și la fel ca la varianta din titan, există și un buton EKG și o coroană rotativă 3D, perfect adaptate stilului feminin și elegant al acestei variante din ceramică. De asemenea, și acest ceas vine cu un ecran de 1,32 inch cu rezoluție HD 466*466, oferindu-ți o calitate impecabilă a imaginii.

FUNCȚIONALITATEA la rang de artă

HUAWEI WATCH GT 3 Pro vine cu funcții de sănătate noi, mai precise ca oricând, făcând mult mai simplă monitorizarea sănătății. De exemplu…

 1. Funcția EKG este una dintre ele, prezentă pentru prima dată pe un ceas GT Series. Certificată ca dispozitiv medical de Clasa II de către Administrația Națională a Produselor Medicale din China, aplicația EKG de la Huawei include un senzor EKG performant, ce oferă măsurarea EKG în timp real, informații despre ritmul tău sinusal, despre fibrilația atrială și multe altele.
 2. Mai mult, ceasul dispune de detectarea rigidității arteriale, putând astfel să monitorizeze riscul de boli cardiovasculare.
 3. De asemenea, HUAWEI TruSeenTM 5.0+ acceptă monitorizarea SpO2, permițându-ți măsurarea nivelului de oxigen în orice moment.

Cu aceste ceasuri modul în care faci sport este dus la următorul nivel — cu noul program de antrenament profesional pentru scufundări libere, alături de alte peste 100 de programe, anume concepute pentru a-ți oferi o experiență de antrenament cu adevărat personalizată.

 1. Practicarea sporturilor de performanță se poate desfășura acum sub o monitorizare cu adevărat precisă. De exemplu, funcția de planificare inteligentă a alergării te ajută să îți creezi unui plan de alergare bazat pe istoricul tău fizic și cel de traseu, dar și pe obiectivele tale de performanță.
 2. Mai mult decât atât, funcția respectivă evaluează datele tale precum ritmul, pulsul, distanța și multe altele, pentru a-ți oferi sfaturi profesionale care evoluează odată cu tine. În plus, sincronizează aceste date cu alte dispozitive compatibile, incluzând peste 60 de aplicații de antrenament din întreaga lume, precum Runtastic și Komoot.
 3. Vrei să îți motivezi prietenii să facă mai mult sport? HUAWEI WATCH GT 3 Pro îți permite să-ți partajezi antrenamentele cu aceștia și să-i inviți să ți se alăture. Oriunde ar avea loc antrenamentul tău, ceasul poate ține pasul datorită navigării offline și Route Back Navigation!
 4. Vrei să îți dezvolți pasiunea pentru unul dintre cele mai aventuroase sporturi acvatice și să îți monitorizezi progresul? În vara aceasta, cu HUAWEI WATCH GT 3 Pro, ai ocazia să îți antrenezi rezistența la scufundări cu noul program de antrenament profesional pentru scufundări libere, pentru prima dată prezent pe un ceas GT Series.

În plus, nu pot încheia fără să-ți spun că…

 1. HUAWEI WATCH GT 3 Pro moștenește durata de viață prelungită a bateriei din seria HUAWEI WATCH GT — 14 zile de autonomie a bateriei (sau 8 zile în scenarii de utilizare intensă) pentru Titanium Editon și  7 zile (sau 4 zile cu utilizare intensă) pentru Ceramic Edition.
 2. HUAWEI WATCH GT 3 Pro este compatibil cu orice tip de smartphone.
 3. Iar încărcarea wireless și viteza de încărcare cu 30% mai mare în comparație cu WATCH GT 2 Pro îți oferă încărcare rapidă și ușoară atunci când ești în mișcare!

Acestea fiind spuse și revenind pe această cale la ce povesteam la început… nu pot decât să concluzionez că noul HUAWEI WATCH GT 3 Pro (varianta Ceramic Editon este favorita mea) ar fi, fără doar și poate, „la pièce de résistance” a colecției mele personale de ceasuri smart. O mică bijuterie atemporală impresionantă prim modul ingenios și inovator în care îmbină estetica și tehnologia. Și o invitație super cool de a mă apuca de scufundări în vara asta!

Comments

comments

Lasă un răspuns